Ben yazdımdı. Güncellemesek mi boşuna yer kaplamasa mı dedim hatta. Sen yazak dedin kendin değişmemişin. Hallahalla ya bir üst makam kim şikayet edicem. 29 mart görünüyor benim ama birkaç gün ileri geri oynamalı. Zaten yarı hamileyim ben. Çocuğun yarısı bende. Diğer yarısını kocam zahmet edip verirse yazacağım buralara hep
Gidip tüpe verip kurtulacak ya ondan soruyordur. Nassa onlara giren çıkan yok olan bize oluyor. Hsg sonrası büyük bir rahatlama geldi bana ama acaba tüpe gerek kalmadan hamile kaşabilir miyim ya :/ Çarşamba kocamın spermiogramına gideceğiz bakalım. Belki onun değerleri düzeldiyse oluverir tüpe gerek kalmadan
Üstümde önlük vardı benim. Onun üstüne bir de örtü örttüler ama yine de zor yani o kadar sert bir şeyin üstünde, tepende de alet varken dönmeye çalışmak. 30 saat dönemedim. Kadın diyor ki "Sağa dön" ulan dönemiyorum işte az bi dur zaten neler yaşamışım orda
minseo Evet hdhdjdj Höö ben daha o aşamaya gelmedim. Çayla devam. Teyze olayı kafada tamamen bitirmiş
fiona13 bana o gün duş alabilirsin ama vajinal duş yok dedi . 3 gğn illşki yasak üç günlük de antibiyotik verdiydi. Bana direkt "banyo da yapabilirsin, korunmaya gerek yok. ilaç da yok" dedi ama bunların hepsini ben sordum öyle söyledi :/ hafif kanlı bir şeyler geliyor zaten bu şekilde ilişkiye girmem de doktora gideceğim antibiyotik yazacakmış
Bahçeci fuyla mı umut mu? Bana da yazsana görüşme bitince. Ben de cuma Eurofertil'e görüşmeye gideceğim. Bahçeci işi tamamen reklama döktü ve bir de embriyo karıştırdılar diye orası gözümde çok düştü. Zaten en pahalısı orası sanırım. Yine de fikir almakta fayda var. Sen yaz bize de. Benim gideceğim yerde de ücretsiz ön görüşme yapıyorşar. Belki online da oluyordur. İster misin orayla da görüşmek?
Doktoruna sor. Benim yeşil akıntı, kaşıntı, yanma her halt vardı idrar kültüründen, smear'e vajinal kültürden bir sürü milroplazma ve mantara her şeye bakıldı. Hiçbir şey çıkmadı. Ona rağmen bir sürü ilaç kullandım aylarca. Midem pert oldu sonunda. Şimdi mideyi düzeltmeye çalışıyorum. Üstüne bu antibiyotik işi hiç hoş olmadı ama bakalım.
Hastaneye sonradan gidip iste çıktı olarak da veriyorlar