- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Erken kalmak beni çok kötü yapıyo ya bi de duş aldım hamur gibi oldum vallaBenim koca o gorevi üstleniyor saolsun ikimizin yerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken kalmak beni çok kötü yapıyo ya bi de duş aldım hamur gibi oldum vallaBenim koca o gorevi üstleniyor saolsun ikimizin yerine
Bankada çalışıyordum ben ya. Çalışılabilecek en stresli birimde çalışıp muhtelif hastalıklara sahip olup paçayı zor kurtardım ordan. İyi kazanıyordum ama kazandığımı harcayacak zamanım da enerjim de yoktu. Sonra astımım yüzünden kapalı ofis ortamlarında çalışmamın uygun olmadığını söyledi doktorum çünkü artık kortizon tedavisine bile cevap vermiyordum. Sonra yeniden sınava girip yeni bir bölüm okudum dört yıl. Girdiğim işte iliğime kadar sömürüldüğüm yetmedi, bana değil müşteriye inanıp şutladılar beni. Bölüm başkanım benden nefret ediyordu çünkü dedikodu değil işimi yapıyordum. Estetik müdahale yaptırmıyordum, son teknoloji iğnesiz operasyonlara vakıf değildim. Beni oraya yakıştıramadığı için işime b.k atmayı seçti. O yüzden evimde daha huzurluyum. Şu an zaten corona yüzünden iş aramıyorum çünkü ailemle bile maskeyle kapıdan görüşüyorum sadece. Çeviri çıkarsa yapıyorum evden ama o da nadir oluyor. Üç kuruşa beş köfte istiyor insanlar. İşte böyleeeeNe diyorsun yaaa... en azından evden yapabileceğin işler falan vardır. Mesela ingilizce çeviri vs. ( ya işte bu çok zor bu kadar uğraş elde ne var... Allah gönlün kadar , bilgin kadar, emeğin kadar çok güzel işler evlatlar versin inşallah...
Biz burda dünyayı kurtarıyoruz. O senin kendi şeyinKızlar napiyonuz ,herkes bebik mi yapıyor
Ben geldim kimsecikler yok
Tatlı rüyalarErken kalmak beni çok kötü yapıyo ya bi de duş aldım hamur gibi oldum valla
Bir iğne daha alip kocana mi yapsan acaba?Anliyorum seni huuuu ama malesef kiz biz igne sonrasını bile degetlendiremedik ne bebeği aaahh aaahhh derdimi biliyorsun zaten bosver
Yatakta iyi zıplayamayan tanıdığı olanlar burada. Yoklama aldım, bir kişi eksik gerisi burada
Eki Görüntüle 2795394
Yaa sevindim canım beğenmene yap yap çok eğlenceli ve her şey olabiliyorNice guzel senelere canim ,insallah gönlünden geçen ne varsa hepsi bu yaşında seninle olsun
Ben bayıldim beni de başlatıcaksınız
Eline sağlık
Bende öyle düşündüm bi an ,Allahin işi belli olmaz
Kız sen hep geç geliyon minseo zaten erkenden uyuyor. Ben de genelde gece bir şeyler çalışıp okuyorumKızlar napiyonuz ,herkes bebik mi yapıyor
Ben geldim kimsecikler yok
Valla ya kız bulup toplamışsın resmenBizim topik maşallah eğitim dehası kız öğretmenler yüksek lisanslar doktoralar maşallah maşallah
Sen gidip okumalarını yapsana kardeş nörüyon buradaYaa sevindim canım beğenmene yap yap çok eğlenceli ve her şey olabiliyor
Kız sen hep geç geliyon minseo zaten erkenden uyuyor. Ben de genelde gece bir şeyler çalışıp okuyorum
Valla ya kız bulup toplamışsın resmen
Ya benim gunduz dersler oluyor,aksamlarida ozel derse gidiyorum bazen, derken tüm aralarda burdayim amaYaa sevindim canım beğenmene yap yap çok eğlenceli ve her şey olabiliyor
Kız sen hep geç geliyon minseo zaten erkenden uyuyor. Ben de genelde gece bir şeyler çalışıp okuyorum
Valla ya kız bulup toplamışsın resmen
Ben ona azgin teke otu verecem yalnızcidden böyle bir ot olması ahahahBir iğne daha alip kocana mi yapsan acaba?
Bu otu bir kadin bulmuş olmalıBen ona azgin teke otu verecem yalnızcidden böyle bir ot olması ahahah
anlıyorum canım.. bankada bende 1 yıl çalışmıştım.. özel bi banka... bana göre de değildi.. yarı özel yarı devlet kurumuna başvurdum allah tarafından nasip oldu... ilkten özele göre maaşlarımız iyi değildi.. hep istifa düşündüm 3-5 yıl ama çocuk olduktan sonra öyle bişey düşünmemeye başladım... ben zaten çiftçilerle çalıştığım için kenddimi erkek gibi hissediyorum.. öyle estetik giyim kuşam yok yani anlayacağın... :))yaş ilerledikçe hayattan yoruldukça iyiki özel olmamış diyorum çünkü yüksek performansı hiç kaybebetmemeniz gerekiyor..Bankada çalışıyordum ben ya. Çalışılabilecek en stresli birimde çalışıp muhtelif hastalıklara sahip olup paçayı zor kurtardım ordan. İyi kazanıyordum ama kazandığımı harcayacak zamanım da enerjim de yoktu. Sonra astımım yüzünden kapalı ofis ortamlarında çalışmamın uygun olmadığını söyledi doktorum çünkü artık kortizon tedavisine bile cevap vermiyordum. Sonra yeniden sınava girip yeni bir bölüm okudum dört yıl. Girdiğim işte iliğime kadar sömürüldüğüm yetmedi, bana değil müşteriye inanıp şutladılar beni. Bölüm başkanım benden nefret ediyordu çünkü dedikodu değil işimi yapıyordum. Estetik müdahale yaptırmıyordum, son teknoloji iğnesiz operasyonlara vakıf değildim. Beni oraya yakıştıramadığı için işime b.k atmayı seçti. O yüzden evimde daha huzurluyum. Şu an zaten corona yüzünden iş aramıyorum çünkü ailemle bile maskeyle kapıdan görüşüyorum sadece. Çeviri çıkarsa yapıyorum evden ama o da nadir oluyor. Üç kuruşa beş köfte istiyor insanlar. İşte böyleeee
Biz burda dünyayı kurtarıyoruz. O senin kendi şeyin
Afsfsg punch sektörüyle ilgili okumalar uapıyordum telefondanSen gidip okumalarını yapsana kardeş nörüyon burada
Ay çok yoğun valla çok kolay gelsin. Gel gel gündemden kopmaYa benim gunduz dersler oluyor,aksamlarida ozel derse gidiyorum bazen, derken tüm aralarda burdayim ama
Ay yahahahahahhahahah bu neeeYatakta iyi zıplayamayan tanıdığı olanlar burada. Yoklama aldım, bir kişi eksik gerisi burada
Eki Görüntüle 2795394
Hayır cnım estradiolNasıl ya beta hcg mi 456?
Hmm 3. gün dediğin gecikmenin üçüncü günü mü? Test yapmamış mıydın?Hayır cnım estradiol
Amin canım inşallah hepımızın hersy gönlünce olsun tesekkur edermNice guzel senelere canim ,insallah gönlünden geçen ne varsa hepsi bu yaşında seninle olsun
Ben bayıldim beni de başlatıcaksınız
Eline sağlık
Bende öyle düşündüm bi an ,Allahin işi belli olmaz
Yaa of ya ağlarken güldürebilirsin beni hshahagagaDoktora gitmeden ilaç alma
İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla...
ipek_annesi Gel bak burada 40'ına giren biri daha var
Benim mide aşırı hassas ya demir eksikliği için pekmez yiyorum. O bile acıtıyor bazen.
@Random33
Bizim kaleci baya profesyonel ama benim de inadım inat kıçım 2 kanat gol olacak bu sefer inşallah
Kadere inanırım olacak olacak vol.2 gol geliyoooğr beklemedeyiz
Aa bu ben. Ben tedavi görmediğime şükrediyorum bazen. Alacağım onca ilacı, sonra yan etkileriyle oturacağım yatakta :/ Prolaktinimi düşürdüler ilaçla. Adamın tribi ağır bastı. Haybeye gitti, prolaktin de geri yükseldiğiyle kaldı meh
İnşallah ameliyata kalmadan kendiliğinden küçülüp yok olur gider. Bebişini sağ salim kucağına alırsın
Güzel haberlerle gelirsin inşallah