Bilmiyorum ki işte epey ilaç var diye biliyorum. Kuzenime de ilaçlar çok yan etki yapar. Hastanelik olmuştu o tedavilerden birinde. Diğerlerinde de zorlandı. Kafam allak bullak. Yaptırsam hangi merkeze gideceğim o da muamma. Bahçeci skandalından ve kuzenimi hayvanlar gibi sömürüp düdüklemelerinden sonra oraya çok mesafeliyim ama EuroFertil için de iyi şeyler duymadım pek. Laboratuvarı başarılı değil miymiş ne üff
Yok canım öyle talep malep beklenti bir şeyim kalmadı adamdan ama o inanılmaz derecede inanıyor düzenli değerlendirebileceğimize. Yaptıkların yapacaklarının teminatıdır, geçmiş koca beş ay var "bu ay olmadıysa nolmuş" dediğin, benim beklediğim her ay zamanımdan ve rezervimden gidiyor. Sonra gebelikte riskler de artacak diyorum. Sen beni mi suçluyorsun diyor. Annemi mi suçlayayım? Sakin haliyle böyle konuşuyor yaparız ederiz ben eminim ufacık tartışmada yemişim deyip yataktan gidecek diye ben mal gibi kalıcam öyle bu ay da gitti geçmiş olsun diye. Beş aydır öyle oldu diye bu ay da öyle olacak diye bir şey yokmuş. Duy da inanma
Düşük olur demelerinin sebebi morfoloji. İki kadın doğumcu (biri özel biri devlet) bir de ürolog aynı şeyi söyledi. Morfoloji düşük olunca maalesef düşükle sonuçlanma ihtimali artıyor dediler.
Benim (birkaç gün ileri geri oynama paylı) uygulamada 29 mart görünüyor ama yazsan mı yazmasan mı? Bekarmışım, hayatımda da kimse yokmuş da buraya tarih yazdırıyormuşum gibi
Memory foam yastıklardan kullanıyorsun değil mi? O bayağı iyi geliyor.
Arkandayız reyiz. Bu maçı al
Ben de tüp sonrası doğal yolla hamile kalanları duyuyorum. Hatta tüpe gideceği ay hamile kalan bir sürü insan var. İkisi direkt tüp dedi biri önce aşılama denenir dedi. Ya bu arada bize bırakıyorlar. Yani "sizin için tüp daha garanti ama doğal yolla deneyin isterseniz. Yalnız düşükle sonuçlanabilir ona göre" diye uyarıyorlar. 4 ay sonra benim yaş 34. Artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi hç bilemiyorum. Tüp bana hiç cazip gelmiyor hem aşırı yapay oluşundan hem de ilaçlardan iğnelerden dolayı ama eşimin tedavisi biraz düzeltme yapsa bile doğal yoldan düşükle sonuçlanma ihtimali de beni ayrıca geriyor. Zaten doğru düzgün değerlendiremeyebiliriz yine