- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Evet rahim filmi sorunsuz kişilerde şansı artırmıyor bence de tüpte takviye alacaksın bi de iğne vurulacaksın diye biliyorum karından, o kötü yapar mı mideni acaba?Bu asistan arkadaş bana mesaj attı ne düşünüyorsun tüp bebek mi yoksa kendiliğinden olsun diye deneyecek misin dedi. Tüp bebek ilaçlarından çok korkuyorum. Benim mide aşırı hassas, kronik gastritim de var. Ta ekimde kullandığım bir antibiyotiğin acısını çekiyorum hala. Tüp bebekte hem öncesinde hem sonrasında epey ilaç, iğne var diye biliyorum ama doğal yoldan da nasıl deneyeceğiz? Kocam acayip bozuldu bugün ben "Denesek geçtiğimiz beş aydan ne farkı olacak? Sen en ufak tartışmada öfkene yenilip ilişkiden vazgeçiyorsun. Benim bir ayıma mal oluyor" dedim. Bizim değil benim bir ayım dedim diye yine kıyamet koptu. Adam gerçekten inanıyor yani günaşırı değerlendirebileceğimize ama ben bir daha koşamam peşinden artık gurur murur kalmadı. O da yine gelmezse ben tırlatabilirim. Bu arada kızcağıza hsg'yi de sordum. Başarı şansını artırdığı doğru mu ne düşünüyorsun diye. Tüpleri tıkalı olanlarda artırıyor evet ama sizin durumunuzu oraya bağlayamayız dedi :/ Napıcam çok kararsız kaldım