- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Hahaha olur olur normal ilk zamanlar direksiyonu da biraz kasarak tuttuğun için ve vitesi değiştirmek henüz otomatik olmadığı için bu aşamalarda kayma oluyor dümdüz ileriye bak hep o baya yardımcı olur. Bir de başlarda zor ama direksiyonu sıkı sıkı tutma yani parmağının ucuyla bile tutsan o düz gider aslında kastıkça yönü değiştiriyoruz farkında olmadan ben sınavda arabayı stop ettirdim sanıp yeniden çalıştırmaya çalışmıştım ışıkta önümdeki bütün sınav araçları kalkamamıştı ışıkta onların yüzünden ben de stop ettim sandımYa işte şeritten kayıyorum hoca dıyokı cok guzel gıdıyosun yarım saat hata yok yarım saat hat var. Neden dogru yaptgın seyi yanlıs yapıyosun sen iyiye gıdıyosun Gayet güzel birden yanlışa sapıyosun dıyo hayatm yamuk benim düz gidemiyorum hata yaptım üc kere aynı yerde insan bı hatayı bıkere yapar ben üc
Moralim sinirli
Aynen her türlü düzelir otomatikleşiyor bir süre sonra beynimiz harika bir şey vallailk zamanlar yapılan en büyük hata o zaten şeritten çıkmak takma zamanla düzeliyor
Hahaha çok tatlı ya yokuştan ben de çok korkardım. En büyük korkumdu. Önce ehliyetimi aldım sonra gidip gaza geldim iki gün içinde işten izin alıp arabamı aldım geldim. Ama araba kapıda duruyor kullanamıyorum korkudan taksi şoförü bir arkadaşım vardı, gece onla çıktık en dik yokuşlara götürdü beni. Hadi kaldır stop et dur park et hadi tekrar bas frene aniden hayvan çıktı diye düşün şöyle yap böyle yap diye gece o dimdik yokuşta çalıştık ama öyle bir yokuş düşünün ki gökyüzü gözüküyor yani yolu asla göremiyorsun lunaparkta hız treni en tepeye çıkar ya öyle gibi o günden sonra bir daha yokuş korkum olmadı bütün arkadaşlarım sonra benden ders aldılarAynen ya alısıcam yanı sonucta gıdıyorum. Hocayı kursa ben bıraktım ve oyle dik öyle dik yokuslaRdan indim ki hocam ben yokustan korkuyorum yanda otururken bile dedim beni hıc takmadı gaz fren derken baktım üc dik yokus gecmısım
Bakalım şeritte düz gidersem baska hatam kalmıcak olayda zaten yolunda gıtmek
Hersey bebegım ıcın onun için öğrencem
Hocaya dıyorumkı hocam ne salaklar sürüyor yaa ben bu işi yapıcam kızın bana bagırın
Bu arada benim hoca şöyle öğretmişti, debriyaj eski sevgilin, sonuna kadar kökleyip basacaksın gaz pedalının altında da yumurta var, çok yumuşak dikkatlice basacaksın diye