- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerler inşallah sürecin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerler inşallah sürecin
Sankimsi T de minnak bir pembelik mi görüyorum
Arkadaşımın dileği olmuş geçen yıl bence tatlı bir gelenekben ilk defa yaptım, kırlangıcı görürsem tanıyamam ben o yüzden leylek bekliycem bakalım
Nanköörr ev işi yaaa hiç sevmem annem bana hep derdi ki, dünyada iş olduğunu bilsen doğmaktan vazgeçerdin senBu ev işi neden hiç bitmiyor imdaaaat
Ne zaman kan veriyorsun canım? valla çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah bende korunmayı bıraktığım ay Kasım ayında gittim öyle bi kurcalattırayım kendimi dedim solda çatlamamış yumurta kisti görmüşlerdi sağda da büyümüş yumurtam vardı sonra o kist 15 güne kayboldu adetle. Sonra kasımdan beri soldan hiç yumurtam olmadı hep sağdaydı bu ayda klomen kullanayım dedim sağdaki yumurtayı kist yaptı adet günü 4 cm di bugun gittim 3 cmSağolasın canım kan vermedim ama olmussa diger taraftan olmuştur peki senin nedwen diğer tarafta yumurta gelişmiyor
Evet canım bugün sabah 7 den 4 e kadar hastanedeydik. Bir sürü ultrasona girdim herşeye bakıldı. Profosorler geldi baya ilgilendiler. Ameliyat şuan riskli bebek için dediler. 11. Haftada tekrar geleceğim ameliyat ozaman olacak. Onun haricinde risklerden bahsettiler patlarsa acile gideceğim bana bir kağıt verdiler beni direk ambulansla Ankara'ya getirecekler ins öyle birşey olmaz da normal ameliyata girerimS sedanur4004 canım naptın Ankara ya gittin mi?
Teşekkür ederim hepimiz içinGözün aydın canım, sağlıkla ilerler inşallah sürecin
Kortizol hormonu ilk kez duyuyorum ne için istediler?Kızlar iyi akşamlar
KORTİZOL hormonum 23,9 ug/dL çıkmış, referans aralık şu şekilde
Sabah(06:00-10:00) : 4.82 - 19.5
Ögleden sonra (16:00-20:00) : 2.47-11.9
ben sabah 10:20 de verdim kan
bu nedir yüksekliğinin kısırlığa neden olduğunu falan okudum, kortizol ile ilgili bilgisi olan var mı acil cevap bekliyorum
Anladım canım bir çözümü yok mu peki belki gecici bir süreçtir şans düşüyor, kan vermeyecem ya biraz bekleyeyim bakayım kesin varsa ona göre insaallah evet benim de ikinci olacak hayirlisiyla ins gercekten en güzel duygu isteyen herkes tez zamanda tatsin insNe zaman kan veriyorsun canım? valla çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah bende korunmayı bıraktığım ay Kasım ayında gittim öyle bi kurcalattırayım kendimi dedim solda çatlamamış yumurta kisti görmüşlerdi sağda da büyümüş yumurtam vardı sonra o kist 15 güne kayboldu adetle. Sonra kasımdan beri soldan hiç yumurtam olmadı hep sağdaydı bu ayda klomen kullanayım dedim sağdaki yumurtayı kist yaptı adet günü 4 cm di bugun gittim 3 cm
Canım tekrar çok geçmiş olsun cidden hşç umulmadık şeyler çıkıyor ya inşallah patlıcak kadar büyümez 11. Haftaya az kalmış allahtan,ağrın sızın var mı?Evet canım bugün sabah 7 den 4 e kadar hastanedeydik. Bir sürü ultrasona girdim herşeye bakıldı. Profosorler geldi baya ilgilendiler. Ameliyat şuan riskli bebek için dediler. 11. Haftada tekrar geleceğim ameliyat ozaman olacak. Onun haricinde risklerden bahsettiler patlarsa acile gideceğim bana bir kağıt verdiler beni direk ambulansla Ankara'ya getirecekler ins öyle birşey olmaz da normal ameliyata girerim
Canim kortizol stres hormonu bobrekustu bezinden salıniyor gebelikle ilgisi ne ilk defa duyuyorum sadece vucut uzun sureli hastalik stres bagisiklik düşmesi gibi durumlarda salgilaniyorKızlar iyi akşamlar
KORTİZOL hormonum 23,9 ug/dL çıkmış, referans aralık şu şekilde
Sabah(06:00-10:00) : 4.82 - 19.5
Ögleden sonra (16:00-20:00) : 2.47-11.9
ben sabah 10:20 de verdim kan
bu nedir yüksekliğinin kısırlığa neden olduğunu falan okudum, kortizol ile ilgili bilgisi olan var mı acil cevap bekliyorum
Ya sorma valla yasaklar da kalkmadı yine moraller bozuk evden soğudum artık yaNanköörr ev işi yaaa hiç sevmem annem bana hep derdi ki, dünyada iş olduğunu bilsen doğmaktan vazgeçerdin sen
yorgunluk kansızlık fln var diye doktora gittim, bebek istediğimi de söyleyince kortizol hormonuna da bakalım dedi, bakmış zaten stresli biriyim yüksek çıkıcağını tahmin ediyodum, çok yüksek değil ama stres hormonunun yumurtalıkları baskıladığı hamilelik şansını düşürdüğüyle ilgili şeyler okudum araştırınca, duyan var mı diye merak ettimKortizol hormonu ilk kez duyuyorum ne için istediler?
Evet araştırınca kısırlık ve gebe kalamamaya da yol açtığını gördümCanim kortizol stres hormonu bobrekustu bezinden salıniyor gebelikle ilgisi ne ilk defa duyuyorum sadece vucut uzun sureli hastalik stres bagisiklik düşmesi gibi durumlarda salgilaniyor
Aa kaç yaşında abi/abla adayı şans düşüyor evet öyle denk gelmiştir diyip durdu doktor 5 aydır da öyle denk gelir mi bilmemAnladım canım bir çözümü yok mu peki belki gecici bir süreçtir şans düşüyor, kan vermeyecem ya biraz bekleyeyim bakayım kesin varsa ona göre insaallah evet benim de ikinci olacak hayirlisiyla ins gercekten en güzel duygu isteyen herkes tez zamanda tatsin ins
Prolaktinden farklı bi hormon di mi canım bu?yorgunluk kansızlık fln var diye doktora gittim, bebek istediğimi de söyleyince kortizol hormonuna da bakalım dedi, bakmış zaten stresli biriyim yüksek çıkıcağını tahmin ediyodum, çok yüksek değil ama stres hormonunun yumurtalıkları baskıladığı hamilelik şansını düşürdüğüyle ilgili şeyler okudum araştırınca, duyan var mı diye merak ettim
Evet araştırınca kısırlık ve gebe kalamamaya da yol açtığını gördüm
Hadi bakalim bereketiyle gelsinBitti bitti cuma pazar 2 defa yaptım yeter yaaa 3 4 defa yapan da varmış ama ben uğraşamam
İnşallah canım inşallah eşim bile ne yani ciddi ciddi oturcan mı diyip markete kaçtı adamcağız içinden kimbilir neler diyordur kadın delirdi falan diyeHadi bakalim bereketiyle gelsin
Ben yapsam sanırım gizlerim benim ki markete gider sonrada gelmezİnşallah canım inşallah eşim bile ne yani ciddi ciddi oturcan mı diyip markete kaçtı adamcağız içinden kimbilir neler diyordur kadın delirdi falan diye