- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Çok güzel bi yumurtlama ve catlama olmuşkızlaar herkese iyi pazarlar, çatlamış mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bi yumurtlama ve catlama olmuşkızlaar herkese iyi pazarlar, çatlamış mı sizce
sağol canım yahu ama değerlendiremiycem şehir dışıma düğüne gidiyorum morallar sıfırÇok güzel bi yumurtlama ve catlama olmuş
Olmuş canım çok güzel, darısı başımakızlaar herkese iyi pazarlar, çatlamış mı sizce
inşallahh canımcımm değerlendiremiycem ama çatlaması bile bir pkoluyu mutlu ediyorrOlmuş canım çok güzel, darısı başıma
Ay canım var ya cok umutsuzum gene sanki hiç anne olamayackmısım gibi bi his geldi içime mutsuzluk cöktü valla su kafamdaki kötü düşünceleri naısl silcem bilmiyorum 0.100 cıkmısKaç çıkmış kuzum değerin, sonradan yükselenleri çok gördük burda. Hem üzülme hepimiz için bir doğru zaman var ve o zaman gelecek, hepimiz tadacağız o güzel duyguyu
O iki gün değerlendi ise dönüşte iki kişi dönersin balımsağol canım yahu ama değerlendiremiycem şehir dışıma düğüne gidiyorum morallar sıfır
Canım kesinlikle idrar testi yapmamak lazım albi ve one step ikiside beni yanılttı o testleri asla almam bi daha. Kesin gelir adet bugün yarın ya bakalım artık. Su testlere doktora kontrollere vs bosa para verecegime direk pgtli tüp bebek yaptıralım dedim eşime adam şaşkın delirdiğimi düşünüyoŞoktayım şu anda Asla idrar testi yapmamak lazım o zaman çünkü başka markalarda da duydum bunu Yumurtlama gününü bilmiyorsun belki geç döllenme olacaktır canım dur üzülme adet olmadıkça
Bakalım canım hayırlısı olsun artıkÜzme kendini canım. Adet olana dek ümit kesilmez dur bakalım
Kesinlikle pcolu oluncainşallahh canımcımm değerlendiremiycem ama çatlaması bile bir pkoluyu mutlu ediyorr
Aynen bosa para tuzagıAy böyle dandik testler insanın sinir sistemini alt üst eder
Kuzum seni çok iyi anlıyorum ben de geçen ay yaşadım aynı şeyi, düşünmemek elde değil biliyorum ama umutsuz olma her ay yeni bir umut bir sonraki aya odaklanAy canım var ya cok umutsuzum gene sanki hiç anne olamayackmısım gibi bi his geldi içime mutsuzluk cöktü valla su kafamdaki kötü düşünceleri naısl silcem bilmiyorum 0.100 cıkmıs
Öyle yapcam canım artık üzülmek care olmuyor zaten. Kafama huni takıp gezcem en sonunda bebek derdindenKuzum seni çok iyi anlıyorum ben de geçen ay yaşadım aynı şeyi, düşünmemek elde değil biliyorum ama umutsuz olma her ay yeni bir umut bir sonraki aya odaklan
ne güzel dedin dün de değerlendiremedim en pik olduğu gün oldu bir tek bu akşam şartları zorlayacağım ama bakalımO iki gün değerlendi ise dönüşte iki kişi dönersin balım
ay ben kaçırdım mı kan testi mi , ah kuşum beter olasıca yalancı çizgi çıkaranlar yahu cidden insanların hayalleriylr oynuyolar ya ben de geçen ay gördüm çizgi ya iki senede ilk kez hemde sonra da günümde bir güzel regl oldumKuzum seni çok iyi anlıyorum ben de geçen ay yaşadım aynı şeyi, düşünmemek elde değil biliyorum ama umutsuz olma her ay yeni bir umut bir sonraki aya odaklan
Evet tatlımmmkızlaar herkese iyi pazarlar, çatlamış mı sizce
sağol canım yedin ni haşhaşınıı bebişin canı haşhaş mı çekti acaba @iloveme
Umutsuzluğun yarattığı stres ve üzüntü de engel oluyor kuzum. Rahat bırakmaya çalış kendini. Bunda da bir hayır vardırAy canım var ya cok umutsuzum gene sanki hiç anne olamayackmısım gibi bi his geldi içime mutsuzluk cöktü valla su kafamdaki kötü düşünceleri naısl silcem bilmiyorum 0.100 cıkmıs
Hahahaha eğer bebek varsa canı neden haşhaş istedi merak konusu yedim gevreğin üstüne bal üstüne haşhaş ezmesisağol canım yedin ni haşhaşınıı bebişin canı haşhaş mı çekti acaba
afiyet olsunn canım vitamin olsun haşhaş çok spesfk bişiiy nerden esti acabaHahahaha eğer bebek varsa canı neden haşhaş istedi merak konusu yedim gevreğin üstüne bal üstüne haşhaş ezmesi