Çok sağolasın ben de sevindim ama kısmet tabi çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
sağ sol mu diye sormadım doktora ama ultrason cihazını solda tuttuğunda da iki tane falan gördüm yumurta. Onlar soldaydı sanırım benim kistim de solda demek ki büyüyor. İki gündür sol tarafım baya ağrıyor ama farklı bir şey de olabilir bilemiyorum. En büyük 22 mi bilmiyorum hepsini söylemedi iki tanesinin boyutu çok yakındı birbirine rastgele birini tekrar ölçüp söyledi. Boyutları nasıl peki dediğimde gayet iyi dedi fazla büyümesini de istemeyiz çünkü dedi. Bilmiyorum ne kadar fazla iyi olmuyor
İğne vurmadan yaptığım için doğru gösterir diye düşünmüştüm ama klomemin de etkisi olabilir tabi doğru dedin. Ay inşallah olumlu sonuçlanır ya
senin 22 23se de bence gayet iyi senin doktorun pek konuşmuyordu bir şey demediyse bile benimki böyle deyip yarın için vur dedi. Bir de çoğu doktor gibi tam şu saatte vur şu kadar saat sonra ilişki olsun falan demedi hiç özellikle saat sormama rağmen fark etmez dedi.
Evet canım inşallah iğnenin de olumsuz etkisi olmaz onun da yan etkilerini bir okuyunca baya tedirgin oldum ohss ve pıhtılaşma riski açısından. Pıhtılaşma eğilimim var ya Allah korusun bir şeye sebep olmaz inş coraspine devam ediyorum gerçi.
Dediğin çok doğru belki de biz pik görünce ilişki yaşıyoruz ama aslında pik çok büyüyünce veya sonrasında oluyor yumurtlama. Dolayısıyla belki de kaçırıyoruz ovulasyon testi nedeniyle. Genelde düzenli ilişki de oluyor ama pik gördükten sonra daha çok dikkat ediyordum ben bazen boş geçtiğimiz günler çok oluyordu belki de öncesinde ilişki olmadığı için yakalayamıyor. Ben de geçen ay hiç ovu yapmamıştım iki ay önceden birkaç tane ovu kalmıştı elimde acaba yeni alıp takip etsem mi diye düşündüm bu ay ilaçların etkisini ama yanlış gösteriyorsa da saçma mı olur acaba
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz alalım artık
Çok sağol çok teşekkür ederim. Hepimiz alalım güzel haberler artık onca tedavi stres hep vücudumuza etkileri var inşallah değer tüm bunlara