- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Canım ben de şimdi rüyadan uyandım minicik bi bebek nasıl tatlı yeni doğmuş benim bebeğimmiş kucağıma alıyorum kokluyorum omzuma başını koyuyor çok güzeldiKız rüyamda sen buraya gelmiştin hamileydin ve ben seni sahile götürüp gezdiriyordum birlikte yürüyorduk mis gibiiii
Ayyyy kesinlikle çok haklısın ama benim kayınvalidem azıcık nasıl desem anlamatamadım
beyim hastalandı gelmedi ki beyim hasta olmaz ve çok fena olmuştu o zaman bile diyorum gelmediyse
Ciddi misin inşallah geçici bi kanamadır, dua edicem senin için mutlaka haber ver bize de inşallah bir şey olmayacakKızlarrr dün kendimi zorlamadan gardlobumu düzenledim hatta hepsini bile değil
lakin gece yine kanamam olmuş maalesef doktoru arayıp yine hastane yolu göründü bana dua eder misiniz hayırla bebeğime bir şey olmasın ve hayırla beni hastaneye tekrar yatırmasınlar
Tabi eşimde haklı olarak söylemiyor ben sana yat demiyor muyum sen neden hala bir şeyler yapıyorsun diyor
İnanın zorlamadım kendimi akşama doğru bir acı hissettim hemen yattım daha çok bir şey yapmadım sadece market siparişini yerleştirdim yavaş yavaş ama hiç acım yoktu