- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmmmmdeeeeeeeeeeen büyük hayalim testte çift çizgii görüp buraya atıp kızlar benim gördüğümü sizde görüyormusunuz demek
gnydnlar inşallah bebiş haberi alırız sizden de rabbim gönlünüze göre versin .Günaydın canım normal döngümde olmuyordu klomen kullanmaya başladıktan sonra olmaya başladı canım, bakalım nasip ben pek yoramasam da umarım onunla ilgilidir
Olacak olacak bu ay o is olacak bebis geliyooooor o bebis o gobuse gelecek insallah hayirlisiylabol bol olumlayalim mesajlariBen her ay yumurtlamada özellikle olacak diye geçiriyorum içimden ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum bekleme moduna geçince "olursa olur yaa" psikolojisine dönüyorum ne diyim inşallah o ay bu aydır
Amin canım inşallah hepimize gelsin bebişlergnydnlar inşallah bebiş haberi alırız sizden de rabbim gönlünüze göre versin .
Ay inşallah hadi gelsin ben bekliyorumOlacak olacak bu ay o is olacak bebis geliyooooor o bebis o gobuse gelecek insallah hayirlisiylabol bol olumlayalim mesajlari
benim oluyo kuzumKızlar bişi sorcam, yumurtlama sonrası akıntınız oluyor mu?
inşallaahhhhBen her ay yumurtlamada özellikle olacak diye geçiriyorum içimden ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum bekleme moduna geçince "olursa olur yaa" psikolojisine dönüyorum ne diyim inşallah o ay bu aydır
ne tesadüf benimdeeeeeeeeen büyük hayalim testte çift çizgii görüp buraya atıp kızlar benim gördüğümü sizde görüyormusunuz demek
ayrıca içim bi tuhaf adetim bugün yarın gelmesi lazım üzülmek istemiyorum ama ağrım da yok bakalım nolcaken büyük hayalim testte çift çizgii görüp buraya atıp kızlar benim gördüğümü sizde görüyormusunuz demek
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelayrıca içim bi tuhaf adetim bugün yarın gelmesi lazım üzülmek istemiyorum ama ağrım da yok bakalım nolcak
Tabiki yükselmiştirrrr hadii sedaa arkandan yetişicem inşallahhhGünaydın kızçeler 10 da kan vermeye gideceğim inşallah yukselmistir değer
Hadi inşallah kizzz Ekim annelerine senide bekliyorumTabiki yükselmiştirrrr hadii sedaa arkandan yetişicem inşallahhh
Hazırlanıyorum canımmmHadi inşallah kizzz Ekim annelerine senide bekliyorum
Ah inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum canım klomene başladın mı?Günaydın kızlar ben de geriden takip ediyorum hadi bakalım kan verenlerin sonuçları güzel çıksın. Yeni test yapacaklar bol bol çift çizgi görsün minseo ciğim bu ay senden çok ümitliyim ben de bence sen de bu ay bir tık farklı gibisin hadi inşallah hepsi gebeliğe çıksın
İnşallah bu günlerde dediğin gibi pozitif düşünmeye çalışalım bakalım o enerji bize de yansısın başladım canım hatta bugün son ilacı içeceğim bakalım pazartesi de kontrole gideceğim. Önce cuma cumartesi gibi gel demişti sonra yok pazartesi gel garanti olsun dedi bakalım ne durumda olacak şansıma tam ilişki önereceğini tahmin ettiğim günler ilişki olmayabilir ama kısmet artık napalmAh inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum canım klomene başladın mı?
Benimde dün bitti canım yarın kontrole gel demişti. Bakalım ne olacak durumlarİnşallah bu günlerde dediğin gibi pozitif düşünmeye çalışalım bakalım o enerji bize de yansısın başladım canım hatta bugün son ilacı içeceğim bakalım pazartesi de kontrole gideceğim. Önce cuma cumartesi gibi gel demişti sonra yok pazartesi gel garanti olsun dedi bakalım ne durumda olacak şansıma tam ilişki önereceğini tahmin ettiğim günler ilişki olmayabilir ama kısmet artık napalm