Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya erken adet olucaksın yada yerleşme olabilir bi takip et bakalımm artıcakmı devam edicekmi canımKızlar ne olur bana da yardım edin bir şey deyin ay böyle yazmak istemezdim ama şuan şoktayım, 20 ocakta yumurtlama gördüm ve ağrıdan ölecektim, buraya da yazdım hatta, enfeksiyon var demiştim ya karnım da aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor lavaboya gideyim dedim mendil koymuştum enfeksiyon için böyle olmuş ay benim adetime daha var 4-5 şubatta olurum düye hesaplamıştım, bu leke de neyin nesi başımdan alağı kaynar su indi eğer adet olduysam 30.Günüm bugün çok utanarak koydum bu fotoyu rengi çok açık ve daha da gelmedine olacak şimdş neyim ben yoksa hamile miyim bir sürü ilaç içtim fitil mi zarar verdi
Panik olmayın. Çok yakın bir arkadaşım da bu ay böyle bir şey yaşadı. 2 gün sonrasında adeti söküldü. Ayrıca kullandığınız ilaçtan kaynaklı da olabilir. Bedenimiz bazen farklı tepkiler verebilir. Tabi inşallah bebiş vardır Allah gönlünüze göre versin.Kızlar ne olur bana da yardım edin bir şey deyin ay böyle yazmak istemezdim ama şuan şoktayım, 20 ocakta yumurtlama gördüm ve ağrıdan ölecektim, buraya da yazdım hatta, enfeksiyon var demiştim ya karnım da aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor lavaboya gideyim dedim mendil koymuştum enfeksiyon için böyle olmuş ay benim adetime daha var 4-5 şubatta olurum düye hesaplamıştım, bu leke de neyin nesi başımdan alağı kaynar su indi eğer adet olduysam 30.Günüm bugün çok utanarak koydum bu fotoyu rengi çok açık ve daha da gelmedine olacak şimdş neyim ben yoksa hamile miyim bir sürü ilaç içtim fitil mi zarar verdi
yerleşme böyle bir şey mi sanmam , muhtemelen erkenden adet olucam o yaşadığım şey neydi ya ben yanlış mı biliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmaz mı ona kafam karıştı,Ya erken adet olucaksın yada yerleşme olabilir bi takip et bakalımm artıcakmı devam edicekmi canım
Ciddi anlamda panik yaşadım ya acaba böbrek enfeksiyonu falan mı oldum of eşimde yok doktora giderdim kafama göre ilaç kullandım allah beni iyi etsin napıcam, kesin ilaçlar bir şey yaptı, ya bebek vardıysa benim yüzümden düşecek mi yani , ne yaptım ben yaPanik olmayın. Çok yakın bir arkadaşım da bu ay böyle bir şey yaşadı. 2 gün sonrasında adeti söküldü. Ayrıca kullandığınız ilaçtan kaynaklı da olabilir. Bedenimiz bazen farklı tepkiler verebilir. Tabi inşallah bebiş vardır Allah gönlünüze göre versin.
Yumurtlamayı değerlendirince bu tarz ağrı bulantı olabilir normal yaniKızlar yumurtlama gününü değerlendirdik sonrasında çok bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı oldu normal mi
Kız bi dur mesajını okurken bile gerildim. Nasıl ki adet biter bitmez yumurtlama olabiliyorsa, geç de olabiliyor, ama adet günü sarkmıyor, bunu söylememin amacı o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur kuralı herkes için geçerli değil. Bence adet olacaksın, bebek varsa da Allah nasip ettiyse engelli koşuya katıl yine düşmezCiddi anlamda panik yaşadım ya acaba böbrek enfeksiyonu falan mı oldum of eşimde yok doktora giderdim kafama göre ilaç kullandım allah beni iyi etsin napıcam, kesin ilaçlar bir şey yaptı, ya bebek vardıysa benim yüzümden düşecek mi yani , ne yaptım ben ya
Pembe veya kahverengi olur diye duydum hep ama. Sanki o 14 gün olayı kişiden kişiye değişiyor. Ben iğneyle çatlattıktan 7 gün sonra adet olmuştumyerleşme böyle bir şey mi sanmam , muhtemelen erkenden adet olucam o yaşadığım şey neydi ya ben yanlış mı biliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmaz mı ona kafam karıştı,
Hayırlısı olsun canım hayırlı sağlıklı olsunda önemli olan o ama benim canım tursu suyunu sırf tuzundan dolayı, istiyor sanırım tuzlu olan, herseye alakam, var bu ara hatta tursu suyu geride kaldı, diyebilirimNasıl oldu yani?
Selam canım.. şimdi yazdıklarını okudum da öncelikle hayırlı olsun, çok duygulandım. kızıma hamile kaldığımı bilmeden canım turşu vs çekiyordu. limonlu zeytinyağı sarma vs. yani demem o ki kızçe geliyor sanırım:))
Amin saolsağolasın canım sizinde geçmiş itmiş olsun inşallah. sizde allah şifalar versin...
Evet canım saat 9 da okuyacağız Meryem suresini 1 adet
İnşallahh canımmcanım çok üzüldüm regli olmadım diyince çok sevinmiştim... hayırlısı olsun canım.. inşallah bu ay gelicek bebişler:))
Aynen öyle. Bende film dusundum once aslında ama sonra bir seneyi tamamlayım ıstıyorum kalamazsam oyle cekılcem.. bakalım gidicem bugun dokuz gibiBen yanlış topiğe yazmışım sana cevap ya nasıl becerdim hiç anlamadım. 2 3 ay arayla gidiyorum bu doktora ama henüz tedaviye yeni başlayacağız. Hızlandıralım mı gireyim mi devreye demişti girin demiştim. Ama önce rahim filmi çekilmek istedim. Şimdi tekrar gideceğim bakalım filmden sonra başlayabilir artık. Canım prof doçent bakma artık işini iyi yapıyorsa uzman da olsa yeterli bir de bunu akademik bir insan olarak söylüyorum yani ilgilenmedikten sonra unvanının hiç önemi yok emin ol. Kendi doktorun da iyiydi zaten bir şeyi atlamıyor bence. Sürekli doktor değiştirmek de iyi değil bence
Canm benim 44 küsürdü iki tabletlik olanından vermişti ama bazısı vermıyormus cok onemli değil diyePeolaktin im 44 ama doktor ilac vermedi kizlar gerek görmüyorum dedi normal mi
Benim endometriozis olduğu için rahim filmi daha önce öneriyorlar genelde. Normalde 1 yıl olan deneme süresi bizde 6 ay mesela. Bence de acele etmemek lazım altta yatan bir sorun yoksa. Ben de çıkacağım birazdan bakalımAynen öyle. Bende film dusundum once aslında ama sonra bir seneyi tamamlayım ıstıyorum kalamazsam oyle cekılcem.. bakalım gidicem bugun dokuz gibi
Oku tabi tatlım ne zaman müsaitsenminseo canım sizlere dua etmek için bende okumak isterim ama saat 9 da evde olamayacagim kardeşim asker yolcusu onun yanına gideceğim vakit geçirmek için gün içinde niyet alsam okusam ben
Hadi hayırlı haberler verelim inşallahBenim endometriozis olduğu için rahim filmi daha önce öneriyorlar genelde. Normalde 1 yıl olan deneme süresi bizde 6 ay mesela. Bence de acele etmemek lazım altta yatan bir sorun yoksa. Ben de çıkacağım birazdan bakalım
Hadi güzel gelişmeler ile gel inşallah canımBenim endometriozis olduğu için rahim filmi daha önce öneriyorlar genelde. Normalde 1 yıl olan deneme süresi bizde 6 ay mesela. Bence de acele etmemek lazım altta yatan bir sorun yoksa. Ben de çıkacağım birazdan bakalım