Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte geliiyoor özel harekaatPek yakında ❤
Çok iyi yaaaPek yakında ❤
Bende severim kahve ve yeşil çayları yumurtlamaya kadar içiyorum sonra hiç içmiyorum regl kadarYa kızlar benim gibi kahve manyağı olanlar ne yapıyorsunuz, kahveyi tamamen kestiniz mi bu süreçte herkes farklı bişey söylüyor canım kahve istiyor günde kaç fincana kadar izin var
Kızlar sabahtan beri bakamadım. Yatak odasını değiştiryoruz. Eşya toparlama ile uğraşıyordum. İlacın adı IMPRYL. Ben daha almadım. Regl olursam alıcam. Bugün gelen giden yok akıntım var ama regl olcam filan diye mi onu da bilmiyorum? Kocaman belirsizlik işte..Ilacin adını öğrenebilir miyiz acaba bana da lazım
işte geliiyoor özel harekaat
IMPRYL diye bi ilaç canım..daha bakmadım bende nedir ne değildir diye. Sgk karşılamıyormuş pahalı bir ilaçmış. Onu biliyorum sadece fiyata da bakmadım. Belki regl olmam diye umut..Canım ilacın ismini öğrenebilir miyim?
Sende sabırsızsın benim gibi. Zaten 5 gün kala idrar testiyle çıkmama ihtimali çok yüksek.Guzel bi negatifle uyandim. Bata 5 gun kala niye yaptim hic bilmiyorum, bisey durttu
Ben bu aydan değil de önümüzdeki aydan daha umutluyum canım bakalım nasipte ne varsa onu yaşıcaz keşke hiç bi belirti olmasa da pat diye öğrensekKuzum böyle yapma, ne kadar okudum üç hamilelik oluyor hepsinin belirtisi farklı yumurtlaman çok güzel oldu belirti aramadan bekleyelim
İnşallah hakkında hayırlısı olsunCanım teşekkür ederim, umarım benim de öyle olur, artık daha ciddi tedavilere başlamak istiyorum gelecek ay
Dur bakalım niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsun ki? Daha bat bile gelmedi.Ben bu aydan değil de önümüzdeki aydan daha umutluyum canım bakalım nasipte ne varsa onu yaşıcaz keşke hiç bi belirti olmasa da pat diye öğrensek
Ya bence çok takılma abartılı olmadığı sürece içebilirsin kahveden ziyade alkol ve sigara daha önemliYa kızlar benim gibi kahve manyağı olanlar ne yapıyorsunuz, kahveyi tamamen kestiniz mi bu süreçte herkes farklı bişey söylüyor canım kahve istiyor günde kaç fincana kadar izin var
Günde 1 türk kahvesiYa kızlar benim gibi kahve manyağı olanlar ne yapıyorsunuz, kahveyi tamamen kestiniz mi bu süreçte herkes farklı bişey söylüyor canım kahve istiyor günde kaç fincana kadar izin var
Çünkü ben bir ikizlerim... Göbek adım umutsuzluk kendimi hep kötüye hazırlarım şuan mesela belim kopuyor başkası olsa hamile miyim der ben bel fıtığı belirtileri araştırıyorumDur bakalım niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsun ki? Daha bat bile gelmedi.
Genelde bat günü geçtikten sonra olur derler ama Evet bazı kişilerde bu oluyor,Kizlarr benim migdem bulanıyor daha demin afedersiniz ogurdum ama kusamadim eşim gececi çalışiyr yeni uyandı kızartma yaptm kızartmanin yağ kokusuna migdem bulandı sizce bu belirtmi migde bulantısı bu kadr erken olur mu adetime 5 gün var daha
Yok artıkÇünkü ben bir ikizlerim... Göbek adım umutsuzluk kendimi hep kötüye hazırlarım şuan mesela belim kopuyor başkası olsa hamile miyim der ben bel fıtığı belirtileri araştırıyorum
Bugün benim de karnım çok ağrıyor ben de bi Ovülasyon yapcam merak ettimCanlar haftasonu benim temizlikle geçiyor yazamıyorum hepinize iyi haftasonları, bugün ki testim böyle galiba pik yakaladım çok şükür nasıl mutlu oldum şunu görmek bile güzel,temizlikten sonra hızımı alamadım spor yapıyordum dur dedim testimi yapayım yaptım böyle oldu karnımın ağrısından bıraktım sporu o kadar ağrıyor çok mutluyum insan karnı ağrıdı diye mutlu olur mu yaa
Dua ederrmisiniz inşallah vardır bu arada bnde ikizim .dGenelde bat günü geçtikten sonra olur derler ama Evet bazı kişilerde bu oluyor,
Benim annem ikiz kardeşlerime hamileyken adetine 7 gün kala istifra etmeye başlamış.
Üff sigara da içiyorum ben dayanamadım yaptım zaten bir kahve yanına da sigara tabi. Azalttım bu aralar inşallah çift çizgiyi görürsem bırakırım daYa bence çok takılma abartılı olmadığı sürece içebilirsin kahveden ziyade alkol ve sigara daha önemli