- 30 Mayıs 2013
- 74
- 48
gözün aydın diyorum çünkü beklemek daha kötüVee beklenen gelir... Yeni bat ımın 14 şubat olması peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın diyorum çünkü beklemek daha kötüVee beklenen gelir... Yeni bat ımın 14 şubat olması peki
Ayy inşallahbelki 14 şubatta yeni bir sevgilin olacaktır karnında
sağol canımmm aynen ne zaman gelecek diye beklemek cidden kötüymüşgözün aydın diyorum çünkü beklemek daha kötü
Niye kan testi almadı ki canım acaba? 2 günde bir düzenli artış var mı diye kontrol ediyor çoğu doktor.. Ben doktora gitmedim öyle kendi çapımda kan veriyorum:)Doktorumla konuştum cumaya kadar bekleyelim dedi.tamam dedim bende ama nasıl dayanicam bilmiyorum
sen ikinciyi verdin mi canım ?Niye kan testi almadı ki canım acaba? 2 günde bir düzenli artış var mı diye kontrol ediyor çoğu doktor.. Ben doktora gitmedim öyle kendi çapımda kan veriyorum:)
Cumartesi verdim canım 210 çıktı.. 2 katı olmuş ama benimle aynı yumurtlama geçirenlerin binlerde onbinlerde uçuyor rakamlar..geç döllenmedir diyorlar ama imkanı yok eşim gitti ilişki olmadı sonrasında..sen ikinciyi verdin mi canım ?
Bilmiyorum ki bı ara hergun gittim kadın bıkmış olabilir benden 3 hafta 4 günlük dedim dün. Cumaya kadar bekleyelim cuma sabah gel dediNiye kan testi almadı ki canım acaba? 2 günde bir düzenli artış var mı diye kontrol ediyor çoğu doktor.. Ben doktora gitmedim öyle kendi çapımda kan veriyorum:)
Canım son adet tarihinden sayıyorsun di mi? Yoksa kısa mı döngün?Bilmiyorum ki bı ara hergun gittim kadın bıkmış olabilir benden 3 hafta 4 günlük dedim dün. Cumaya kadar bekleyelim cuma sabah gel dedi
canım şöyle bişi son ilişkiden 5 gün sonra bile döllenmiş olabilir spermler yaşıyor çünkü sen diğerleri ile kendini kıyaslama inşallah güzel güzel devam edecek artışınCumartesi verdim canım 210 çıktı.. 2 katı olmuş ama benimle aynı yumurtlama geçirenlerin binlerde onbinlerde uçuyor rakamlar..geç döllenmedir diyorlar ama imkanı yok eşim gitti ilişki olmadı sonrasında..
Ağrılarım da baya var ama hayırlısı olsun kuzum. bilirsin uzun dönem uğraşan bizlerde bebeği kaybetsek bile 'aaaa demekki tüp bebeksiz tedavisiz hamile kalabilirmişim' sevinci oluyor.. O sevinç, mutluluktan gözlerimi yaşartıyor.
Evet son adet tarihinden sayıyorum ben 26 günde bir adet olurum. Sat 23 Aralık'ta yumurtlamam da 3 ocakCanım son adet tarihinden sayıyorsun di mi? Yoksa kısa mı döngün?
Ben artık erken test yapmıyorum çok etkileniyorum çünkü negatifi görünce.. Adet olmak en azından kesin ve net bir şekilde umudun bittiğini gösteriyor.. Ne diyelim kısmetBenimde, birde test negatif çıkınca moralim bozuldu ama erken yaptm
Vee beklenen gelir... Yeni bat ımın 14 şubat olması peki
Çok sağol canım ben hep 1 2 gün biliyordum. İnşallah normaldir.canım şöyle bişi son ilişkiden 5 gün sonra bile döllenmiş olabilir spermler yaşıyor çünkü sen diğerleri ile kendini kıyaslama inşallah güzel güzel devam edecek artışın
İnşallah güzeliiimİnşallah bu sevgililer günü 3 kişilik aile olacağınız haberini alırsın güzelim
Yazın ilke karşılaştım da merak ettim bir sorun yok dimi bende meme hassasiyeti bir yok oluyor bazen sabahları geliyor düşüklerimde böyle olduğu için korkuyorum.Kizlar bendede belirtiler yok oldu gibi meme ucu hassasiyeti yok bugün hic karin altinda batma falanda yok... hersey yolundami bilemedm..ayin sonuna randevum nasil beklicem bilmiyorum
Pre seed canmkullandığın jelin ismi nedir öğrenebilir miyiz
Ay kuzuu dusunsene o zaman soyluyosun guzel bi masa falanVee beklenen gelir... Yeni bat ımın 14 şubat olması peki
Ay ben ne masa kurcam kız o bana kursun valla hamile olduğumu öğrensem gözüm kocamı bile görmez heraldeAy kuzuu dusunsene o zaman soyluyosun guzel bi masa falan
Ne alıyorsun canım takviye?Olabilir tatlım biraz gecikmesi de işime gelecek gıda takviyesine başladım çünkü fayda oranı artmış olacak yumurtlamaya kadar