• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İsteyenler (Ruhsal Sorunlar) Lütfen Herkez Okusun

Bilgi paylaşımınız için teşekkürler. secret ı okudum ve uyguladığım pek çok konuda amacıma ulaştım.pozitif düşüncenin doğruluğuna inanıyorum.allah tüm bebek isteyen arkadaşlarımıza ve bize yardım etsin.

canım bizimle bu yazıları paylaştığın için çok teşekkür ederim. e hadi yazının devamını da ver sabırsızlıkla bekliyorum inşallah isteyen herkes bir gün anne baba olur (aminnnnnnn)

-iyileştirme gücünün kendi bilinçaltınızda olduğunu sık sık kendinize hatırlatın.

-inancın toprağa ekilen bir tohuma benzediğini bilin;ne ekerseniz onu biçersiniz.zihninize o fikri (tohumu)ekin,onu sulayın ve umutla büyütün, o kendini somutlaştırıcaktır.

-bir başkası için dua ederken,içinizdeki sessis güzelliğin,bütünlüğün ve mükemmelliğin,başkalarının bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri değiştirebileceğini ve ortaya harikulade sonuçlar çıkarabileceğini bilin.

-bütün hastalıklar zihinden kaynaklanır.zihinde ona karşılık gelebilecek bir model oluşturmadıkça bedende hiçbir şey belirmez.

-hemen hemen bütün hastalıkların semptomları,hipnoz altında fikir aşılama yoluyla ortaya çıkartılabilir.bu sizin düşüncelerininzin gücünü göstermektedir.

-tek bir şifa projesi vardır o da sağlam bir inançtır.tek bir tedavi kaynağı vardır.bilinçaltınız.

-inandığınız şeyler ister gerçek ister sahte olsun istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.bilinçaltınız zihninizdeki düşüncelere karşılık verir.inancı,zihninizdeki bir düşünce olarak görün;bu yetecektir.

Senin için hamilelik korkusu geçmişte kaldı.Kendi içinde sakin rahat,huzurlu ve kendinden eminsin.Şu andan itibaren bu sakin rahat ve kendinden emin ruh halin güçleniyor gereksiz korkular endişeler etkilerini kaybediyorlar.Normalde olması gerektiği kadar tedbir aliyorsun daha fazlasini değil.Hamilelik ile ilgili gereksiz korkular endişeler geçmişte kaldi.
Bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmen için gerekli her şeyi yapması için yönlendiriyorum.Gerekli tüm gıdaları hormonları ve kan akışını bunu şimdi başarmak için yönlendir.Gerekli tüm duygusal fiziksel ruhsal enerji ve kaynakları bunun şimdi olması için yönleniyor.Bunu 24 saat boyunca yapiyorsun ve uykuda iken süreç devam ediyor.Bu telkinleri engelemeye çalışan ne varsa geçersizdir ve ben bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmeni engelleyecek her şeyin etkisini yok etmek üzere yönelendiriyorum

Back