Sor valla kuzum bana da söyle sonraAnladım canım öyle diyorsa doğrudur heralde ben de Dr a sorcam gittiğimde kaç mm de çatlaması sağlıklı diye bakalım ne dicek merak ediyorum
Tamamdır canımSor valla kuzum bana da söyle sonra
3 Ocak bat tarihim 4 yıldır düşünüyoruzSenin bilgiler neydi canım?
Rahim filmi 900-1500 arası merkeze göre değişiyor ama sperm hiç bilmiyorum canım benim eşim ücretsiz yaptırdığı için ama o da bence 300-500 vardırKızlar spermiogram yaptıran ve Rahim filmi çektirenler fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Özelde yapılacak ama, özel hastane fiyatlarını merak ediyorum.
Kendimizi hazırlayalım biz böyle olmayacak gibi..
Ben istanbuldayım sonomed de yaptırdım çok rahattı ilk yaptırdığım çok ağrılı olmuştu 9 sene sonra tekrar yaptırdım çok iyi ve rahattı 300 tl di galiba sperm tahlili İstanbul labaratuarda yaptırmıştım geçen sene 150 vermişti şimdi tekrar yaptıracak Zeynep kamilde inşallah yaptırmasına gerek kalmadan hamile kalırımKızlar spermiogram yaptıran ve Rahim filmi çektirenler fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Özelde yapılacak ama, özel hastane fiyatlarını merak ediyorum.
300 lira çok iyiymiş hiç bu kadar uygun fiyat duymamıştım rahim filmindeBen istanbuldayım sonomed de yaptırdım çok rahattı ilk yaptırdığım çok ağrılı olmuştu 9 sene sonra tekrar yaptırdım çok iyi ve rahattı 300 tl di galiba sperm tahlili İstanbul labaratuarda yaptırmıştım geçen sene 150 vermişti şimdi tekrar yaptıracak Zeynep kamilde inşallah yaptırmasına gerek kalmadan hamile kalırım
İnşallah canım yaa gerek kalmadan hamile kalırız hepimizBen istanbuldayım sonomed de yaptırdım çok rahattı ilk yaptırdığım çok ağrılı olmuştu 9 sene sonra tekrar yaptırdım çok iyi ve rahattı 300 tl di galiba sperm tahlili İstanbul labaratuarda yaptırmıştım geçen sene 150 vermişti şimdi tekrar yaptıracak Zeynep kamilde inşallah yaptırmasına gerek kalmadan hamile kalırım
Kusura bakmayın çok sordum ama günde bi defa yapıyoruz değil mi birde saat fark ediyor muHayır ovülasyon testlerinin düzenli yapılması önerilir
İnşALLAH olur teşekkür ederim bilgi içinmerhaba postu görüp geldim:)
iki kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm malesef sonuç negatif herhangi bir sorunumda yok şükür ama tutmadı.yarın tekrar gidicem doktora bu sefer iğne tedavisi yapıcak sanırım inşallah bu ay olur
Evet çok pahalı ve zahmetli bi işlem o yüzden Dr lar erteliyor bunu hemen çekmek istemiyorlar eldeki verilerle sonuca ulaşılamazsa eğer son çare çekiyorlarİnşallah canım yaa gerek kalmadan hamile kalırız hepimizspermiogram iyiymiş de rahim filmi azcık sarsacak bizi minseo teşekkürler
Sağol canım yaa evet son aşamada artık yapmak istiyor. Ben ilçede yaşıyorum o yüzden alternatifim yok. 2 tane özel hastane var zaten birisi çok tırt. Ama yakın çevre araştırması yaparım gerek olursa. İnşallah gerek kalmazEvet çok pahalı ve zahmetli bi işlem o yüzden Dr lar erteliyor bunu hemen çekmek istemiyorlar eldeki verilerle sonuca ulaşılamazsa eğer son çare çekiyorlarcidden pahalı, fikir amaçlı bi kaç hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin piyasa yoklaması olur hem
Canım rahim filmini 700 tl ye çekilmiştimKızlar spermiogram yaptıran ve Rahim filmi çektirenler fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Özelde yapılacak ama, özel hastane fiyatlarını merak ediyorum.
Teşekkür ederim. Bu fiyatlar makulmüş.Canım rahim filmini 700 tl ye çekilmiştim
Spermiyografi dediğin sperm testiyse eğer onuda eşime 200 tl ye yaptırmıştık
Çekilmeyi mi düşünüyorsun kuzumTeşekkür ederim. Bu fiyatlar makulmüş.
5 aydır deniyoruz. 2 ay da femara tedavisi oldum. Bu ay da olmazsa spermiogram isticekmiş doktorum. Eğer Spermlerde sorun yoksa da rahim filmi isticekmişÇekilmeyi mi düşünüyorsun kuzum
Hakkımızda hayırlı olan olsun cnm inşallah vardır bundada bir hayırEvet ya benim de ümidim yok bu ay da... başım ağrıyor biraz da kasiklarim ağrıyor. Sanırım adet olucam
Ovulasyon testleriyle ilgili bilgileri detaylıca youtubeda bulabilirsin veya Google’da aratabilirsin bütün sorularının cevaplarını detaylıca bulursunKusura bakmayın çok sordum ama günde bi defa yapıyoruz değil mi birde saat fark ediyor mu
Eczanede pahalı oluyor nette daha uygun ama netten gelmeside bazen uzuyor erken falan yumurtlarsan kaçırabilirsin.. bidahakine internetten al ben laboquick kullanıyorum çok memnunumTamam teşekkür ederim bugün bitti yarın başlıycam İnşALLAH alıcam eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?