Sagol kuzum, dun arastirdim baya tup bebek de 150 den 400 kadar cikabiliomus. 400 gorunce rahatladim birazCanım ben 75 vurundum ama benimki aşılama diye başladığımız için ekstrem bir durum oldu. Normalde tüp bebekte o kadar vuruyorlar sanırım.
Ben de öyle yapıcam kendimi kasarım ederim garanti olsun bebek gibi uyuyimAnestezili canım zaten anestezisiz mümkün değil çekinemem. Panik oluyorum çok.
Artık normal bir şekilde cevap verince bile banlanıyoruzBanlandı canım oama neden banlandığını da bilmiyor
Anestezi kafası harika biliyor musunBen de öyle yapıcam kendimi kasarım ederim garanti olsun bebek gibi uyuyim
Artık normal bir şekilde cevap verince bile banlanıyoruz
Tam ihtiyacım olan şeyAnestezi kafası harika biliyor musunçıkınca çok güzel uyunuyor
Aaa çok sevindim aynı zamanda hamile kalmıştık kimyasal gebelik yaşamıştı bende bikaç hafta sonra kürtaj oldum zaten.
Amin canim Rabbim tez zamamda sizlerede bu guzel haberi almayi nasip etsinAaa çok sevindim aynı zamanda hamile kalmıştık kimyasal gebelik yaşamıştı bende bikaç hafta sonra kürtaj oldum zaten.minnikMucize canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et lütfen:)
Evet ya benim de ümidim yok bu ay da... başım ağrıyor biraz da kasiklarim ağrıyor. Sanırım adet olucamBenimde aynı cnm aynı şekilde ümidimiz yok wallaa
bidaha kasık ağrılarım başladı.
Sanırım 4 gun kaldı adet olucam
İnşallah regl olmazsın canım kaç mm de çatladı acaba yumurtalarDoktordan çıktım şimdi. 5 yumurtanın hepsi de çatlamış sıvı hala görünüyordu. Büyüyor çatlıyor ama tık yok..
Regl olursan eşinden test isticem. Eğer onda sorun yoksa rahim filmi isticem dedi
Tam çatlama zamanında falan gitmediğim için hiç bilmiyorum onu. Sordum bugün, ben biraz geç mi geliyorum kontrole diye. Hayır dedi bizim için önemli olan ovülasyonun gerçekleşip gerçekleşmediği. Bak şimdi görüyorum zaten hepsinin çatladığını, sıvı birikimini vs dedi.İnşallah regl olmazsın canım kaç mm de çatladı acaba yumurtalar
Bende tam bilmiyorum canımBenim gecen ay 31gunde oldu obur ay 30 du sanırım. Eger bugun catlıyorsa benim dun sılıklesmeyr baslamıstı hafif cunku. Adet 29una geliyor. Çatladığı gün ıtıbaren 14gun snra adet olunuyor değilmi
Anladım canım öyle diyorsa doğrudur heralde ben de Dr a sorcam gittiğimde kaç mm de çatlaması sağlıklı diye bakalım ne dicek merak ediyorumTam çatlama zamanında falan gitmediğim için hiç bilmiyorum onu. Sordum bugün, ben biraz geç mi geliyorum kontrole diye. Hayır dedi bizim için önemli olan ovülasyonun gerçekleşip gerçekleşmediği. Bak şimdi görüyorum zaten hepsinin çatladığını, sıvı birikimini vs dedi.
Aynı sıkıntılar bende de var çok sıkıntılı bir uzun dönemden sonra tekrar Bebek için çalışmalara başladık yasimiz artık gidiyor çünküGünaydın kizlar ben cok kötü uyandim bugün kac gündür acayip stresliyim once kovid olduk ailece onun paniği vardi sonra bi de norm fazlasi oldum okulda tayin istettiler o da iyice gerdi beni panik atagim ve fibromiyaljim var sabah kalkamadım bi türlü yataktan kitlenmis bütün kaslarim kemiklerimburaya da yazamadim kac gündür pc başındayım okul araştırıyorum ulaşımına bakıyorum. Başkası için yapılan dualar kabul olurmuş benim icin dua eder misiniz hakkımda hayırlı bi okul olsun inşallah cok uzaklara vermesinler
Normal kan tahlili yapmış size hemogramYa bu doktor neye bakmış ben anlamadım ben hormon tahlili dedim bu ne tahlili yapmış
KESİNLİKLE KATILIYORUMAnestezi kafası harika biliyor musunçıkınca çok güzel uyunuyor
E sen çektirmeye mi karar verdin yoksaTam ihtiyacım olan şey
Hayır ovülasyon testlerinin düzenli yapılması önerilirTamamdır teşekkür ederim ek olarak her gün değilde sadece birliktelik olmadığı zaman yapsak olur mu
Tedavinin ilk aşaması geçince çektircem canım zaten Dr da öyle demişti burdaki arkadaşlarda tedavin yarıda bölme dediler bana da öyle daha mantıklı geldiE sen çektirmeye mi karar verdin yoksa
Tamam teşekkür ederim bugün bitti yarın başlıycam İnşALLAH alıcam eczanedenHayır ovülasyon testlerinin düzenli yapılması önerilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?