Aynen canım bana da mantıklı geldi, eşim de öyle diyor. Sanırım M minik mucize92 yi dinleyeceğimÇook mantıklı bir öneri olmuş bu gerçektenminseo bence de böyle yapmalısın. Ben de bunu okudum hep. O ilaçların 2 3 ay etkisi oluyor bence onu bitirip ondan sonra bence rahim filmi daha mantıklı gibi gerçekten.
Kesinlikle bence de daha mantıklı bu ilaçları 2 3 ay öneriyorlar genelde
Öyle diyor acele etme ilk etabı tamamlayalım olmazsa o zaman hem sperm hem rahim filmi bakarız diyor. Napim madem öyle yapayım ya şimdi düşününce bana da tedaviyi bölmek saçma geldi o açıdan düşünmemiştim hep zaten klomen de 2. Ay daha yüksek şans veriyorlarCnm kendimi örnek gostereyim sana . Ben ilk klomen denememde hamile kalamadım sonra doktorumu değişmiştim o doktor da once rahim filmi cekelim dedi ikinci ay bisey kullanmadim vermedi klomen ve bana korun bu ay dedi sonraki ay tekrar klomen kullandim ve hamile kaldim. Yani doktorla alakali bi durum bu senin doktorun dene diyorsa dene bakalım tedaviye devam et
Sorun olanlarda kolaylaştırıyor canım sorun olmayanlarda doğurganlık üzerinde bir etkisi yok malesefminseo cnm ama sunu da unutma yüksek oranda kadinda rahim filmi hamile kalmayi kolaylaştırıyor yapışıklıları açtıkları icin mi yoksa o rahme saldıkları ilaçtan mi bilmiyorum ama gerçekten kolaylastirdigina inanıyorum yani benim fikrim ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi
Karar ver artıkkKızlar en koyu şuan çıktı galiba bugün pikkasık ağrım çok azda akıntım başladı Eki Görüntüle 2741109
Canım bundan daha koyu olmaz heralde daha da koyu oldu şuan ins çatlar bugünAyy evet canım iyice kafam karıştı işte ben de çikolata kistini büyütür falan diye ama bilemiyorum doktora da güvenmek istiyorum yani sonuçta ciddi bir durum tabi kistin büyümesi falan. Yoksa ben senin tedaviden istiyordum aynen
Çok teşekkür ederim güzel bir karşılaştırma olmuş varsa fotosu bana da atabilir misiniz?
Hay ağzına sağlık aklına sağlık canım sabahtan beri neydi diyorumaynen böyle bunu yapan ayrı yerler var minseo canım
Çook mantıklı bir öneri olmuş bu gerçektenminseo bence de böyle yapmalısın. Ben de bunu okudum hep. O ilaçların 2 3 ay etkisi oluyor bence onu bitirip ondan sonra bence rahim filmi daha mantıklı gibi gerçekten.
Kesinlikle bence de daha mantıklı bu ilaçları 2 3 ay öneriyorlar genelde
Ben de dünnbuna pik demişyim ama bugün çok daha koyu oldu yukarıda paylaşımını görebilirsniz. Ama bugün veya yarın kesin pik olur değerlendirinakşama veya yarın tekrarlayın testi
Resimlere bakıyorum kuzum en koyu bugünEki Görüntüle 2741142
Hayırlısı olsun canım senEvet benim de aklıma düştü bak, insan merak ediyorbugün iğneden sonra 11. Gün test negatif, belirti yok canım muhtemelen önümüzdeki ay sil baştan
Hayırlısı olsun canım senyildizsavascisi minnikMucize Sohrab için dua ediyorum inşallah hayırlısyla en yakın zamanda güzel haberler paylaşırsınız buradan.
Hastalandım maalesef yeni bat 10 OcakCanlarım tekrar günaydın, sizlerden güzel haber almak istiyorum bugün var mı güzel haberi olan ?Regl olan arkadaşlarımdan da güncel tarih bekliyorum, gecikmesi olanların yazmasına gerek yok netleşince beni etiketleyerek bilgi vermeleri yeterli.
M minik mucize92 09.12.2020 24 AY GECİKME @Asyaa561 12.12.2020 17 AY @peygambercicegikokusu 14.12.2020 12 AY GECİKME @esraa92 14.12.2020 5 AY @marymine 15.12.2020 9 AY @ciklettt 15.12.2020 25 AY GECİKME @bitkiselhayat 15.12.2020 24 AY @Rabisimm 16.12.2020 10 AY @eylulyorgunu 16.12.2020 5 AY @WunderLost 16.12.2020 3 AY A Akasya10 16.12.2020 11 AY
İki gün daha attı batResimlere bakıyorum kuzum en koyu bugünEki Görüntüle 2741142
Yok yine 30 u na geliyor kuzum benimki bugün akşama catlarsa zaten uygulama da bat 30 u gösteriyorİki gün daha attı bat
Geçen ayda 16 sında böyleydi 30 unda regli oldumYok yine 30 u na geliyor kuzum benimki bugün akşama catlarsa zaten uygulama da bat 30 u gösteriyor
Benim gecen ay 31gunde oldu obur ay 30 du sanırım. Eger bugun catlıyorsa benim dun sılıklesmeyr baslamıstı hafif cunku. Adet 29una geliyor. Çatladığı gün ıtıbaren 14gun snra adet olunuyor değilmiYok yine 30 u na geliyor kuzum benimki bugün akşama catlarsa zaten uygulama da bat 30 u gösteriyor
Tamamdır teşekkür ederim ek olarak her gün değilde sadece birliktelik olmadığı zaman yapsak olur muYani bizim için önemli olan her zaman T çizgisi..
Evet kuzum 3 ay sonunda çektirmen daha iyi olur bencedeValla mantıklı geldi ne diyim, çok arada kaldım. Doktor da tedavinin ilk etabını tamamlayıp o şekilde çekilmemden yana. 3 ay hap+3 ay iğne+aşılama şeklinde tedavi planı hazırladı. Rahim filmini 3 ay sonunda olmazsa çekelim diyor. 3 ay sonunda da tam 1 senem dolmuş olacak.
Kuzum bence öyle değil o evet öyle etkisi var diyorlar ama ben çekileli 3 ay oldu hamile kalamadım bence psikolojik buminseo cnm ama sunu da unutma yüksek oranda kadinda rahim filmi hamile kalmayi kolaylaştırıyor yapışıklıları açtıkları icin mi yoksa o rahme saldıkları ilaçtan mi bilmiyorum ama gerçekten kolaylastirdigina inanıyorum yani benim fikrim ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi
Anestezili canım zaten anestezisiz mümkün değil çekinemem. Panik oluyorum çok.Sen anestezisiz mi çekilmiştin canım
Banlandı canım oeczhnm sohrab tan haberin var mı? 3 gündür girmiyormuş foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?