- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Evet canım inşallah valla artık eşimi yormadannEvet enjekte edilen sıvı tüpleri açtığı için genelde gebelik oluyormuş filmden sonra. Aman ha değerlendirin mutlaka, kaçırmayın
Deme kız öyle umutlu olHeyecanınızı boşa çıkaracağım için üzgünüm
Benim doktorum korunmayın dedi geçen hafta çektirdim. Bu ay olasılık artıyor dediKızlar bir de rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor gibi yazılar okudum. Sizin doktorunuz bilgi verdi mi acaba? Bu aydan umudumu kesiyorum ben de artık, gelecek ay rahim filmi çektirmek istiyorum.
Hahahah inşallah ya kendimi o durumda düşünemiyorum vallaBende öylehem işyeri laptopda hem telefonda açık sanki günüm gelmiş geçmişte kendi haberımı verecekmiş gibi bekliyorum
İnşallah fıstık yaaa çok heyecanlı valla umarımBi gün gelecek güzel haber vermek için gireceğiz
Tamam canımYapınca at da bakalım kuzum
İnşAllah öyle olurİnşALLAH derde iğneye gerek kalmaz nasip ederse RABBİM
Bu ilacı kullandıktan (inofolic) 4 gün sonra hergün beyaz akıntım oldu sebebi nedir acaba canım ,normalde yumurtlamadan iki gün önce 1 defa şeffaf akıntım olurdu sadeceHamilelik yoksa da regli geciktirmiyormuş bu kereta hadi bakalım
Canım yarın olsun ilişki zaten muhtemel yarın çatlatma olacak sperm kalitesi düşmemiş olurKızlar tam tahmin ettiğim gibi.. Ben bu aydan ümidi kesip 2 gün sonra adet olucam derken yumurtlama akıntısından şüphe edip test yaptım ve pikS sedanur4004 canım resmi at demiştin.. kızlar dün gece ilişki oldu sizce bu gecede olsun mu yoksa bu gece spermler dinlensin yarın mı olsun
Bugün ve yarın bence kesin olsun canım şaka gibi yaKızlar tam tahmin ettiğim gibi.. Ben bu aydan ümidi kesip 2 gün sonra adet olucam derken yumurtlama akıntısından şüphe edip test yaptım ve pikS sedanur4004 canım resmi at demiştin.. kızlar dün gece ilişki oldu sizce bu gecede olsun mu yoksa bu gece spermler dinlensin yarın mı olsun
Hiç fikrim yok canım ben inofolic kullanmadım hiçBu ilacı kullandıktan (inofolic) 4 gün sonra hergün beyaz akıntım oldu sebebi nedir acaba canım ,normalde yumurtlamadan iki gün önce 1 defa şeffaf akıntım olurdu sadece
Kocamda yarın olsun diyo bişe kaçırcaz diye ödüm kopuyoCanım yarın olsun ilişki zaten muhtemel yarın çatlatma olacak sperm kalitesi düşmemiş olur
Bana kalsa bende öyle yaparım ama benim koca yarın olsun dün gece oldu zaten diyo... aslında sperm yaşıyo diyolar ama insan bişe kaçorcak diye korkuyorBugün ve yarın bence kesin olsun canım şaka gibi ya
O zaman yarını değerlendir çatlama daha önemli canımBana kalsa bende öyle yaparım ama benim koca yarın olsun dün gece oldu zaten diyo... aslında sperm yaşıyo diyolar ama insan bişe kaçorcak diye korkuyor
Canım zaten önemli olan çatladığı zaman kaçırmamak spermler 48 saat yaşıyor nasılsa yarın yaparsanız daha iyi olur kalite açısındanKocamda yarın olsun diyo bişe kaçırcaz diye ödüm kopuyo
Öyle olucak büyük ihtimalO zaman yarını değerlendir çatlama daha önemli canım
Sizdemi 20 aralık batBiliyorum ama çok takip etmedim
İnşallah dediğin gibi olur canım öyle yaparız artık sperm kalitesi artsın en azındanCanım zaten önemli olan çatladığı zaman kaçırmamak spermler 48 saat yaşıyor nasılsa yarın yaparsanız daha iyi olur kalite açısından
Benim de bat 20 aralıkSizdemi 20 aralık bat
Bende bekliyorum
Hiç belirti yok sadece ani hareket ile bazen sol bazen sağ yumurta agrım oluyor birde namaza kılarken secdeden aniden kalkınca gözüm kararıyor sersemlesiyorum .
Ay bilmiyorum belirti aramaktan yoruldum
Benim de 20 aralık ama umudum yokBenim de bat 20 aralık
vay be burda kaç mm dir canım sen biliyosun :)Kızlar tam tahmin ettiğim gibi.. Ben bu aydan ümidi kesip 2 gün sonra adet olucam derken yumurtlama akıntısından şüphe edip test yaptım ve pikS sedanur4004 canım resmi at demiştin.. kızlar dün gece ilişki oldu sizce bu gecede olsun mu yoksa bu gece spermler dinlensin yarın mı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?