19 vardır gibi geliyorvay be burda kaç mm dir canım sen biliyosun :)
bence bugünü es geç
yarın devam :)
Bide bu resimde bi ton daha koyu çıkmış canlı hali az daha açık.. bu resimdeki renk 20 mm yumurta testi kendi testlerimden yola çıkarsam19 vardır gibi geliyorekimdeki tedavide 20 mm olmuştu o bundan daha da koyuydu.. ama olmamıştı.. bu ay rahim filmi çekildim bakalım sonuç ne olucak
Topiğimizin ölçüm uzmanıBide bu resimde bi ton daha koyu çıkmış canlı hali az daha açık.. bu resimdeki renk 20 mm yumurta testi kendi testlerimden yola çıkarsam
AhahahTopiğimizin ölçüm uzmanı
Kız benimki kaç mm bak bakıyım bi sana zahmetAhahahtecrübelerimden yola çıkarak kendimce yorumluyorum işte bişeyler tabi kesin doğru olucak diye bişey yok tahmini rakamlar
Almıyorum canım baya uzun süre içtim bıraktım zaten 3 aydan sonra bırakılması gerekiyormuşKizlar folik asit aliyomusunuz???
Canim eger herhangi bir sorun yoksa ikinizde kaliteyle ilgili bir sorun olmuyor. Cunku yumurtlamaya kadar her gun iliski olmuyordur diye dusunuyorum yani sizde her gun birliktelik yerine haftada iki kere oluyor ise yumurtlama zamanini her gun degerlendir zaten yumurtlamadan 3 gun oncesi ve yumurtlama dahil 3 gun onemli yine de sen bilirsin tabi ki ben bildiklerimi aktariyorumİnşallah dediğin gibi olur canım öyle yaparız artık sperm kalitesi artsın en azından
Senin gibi konu sagibi baska bulamayiz mumkun degil kuzu
17 den 18 e doğru gidiyor gibiKız benimki kaç mm bak bakıyım bi sana zahmet
Oyy kuzumSenin gibi konu sagibi baska bulamayiz mumkun degil kuzu
Hepimizin yerini yurdunu, hastaligini bilio
Bu bi sevgi mesajidir
Pik bugün değerldinricem yarında pik çıksr muhtemelen sonra silikleşir ozaman da değerldinricem kuzumm17 den 18 e doğru gidiyor gibi
Canım bu ay başından beri gün aşırı deniyorduk ben yumurtlamadan ümidi kesince bi 3 gün ara verdik sonra dün akşam oldu işte , ama tabi bu ay fazla çalıştığımızdan artık canda istemez olduCanim eger herhangi bir sorun yoksa ikinizde kaliteyle ilgili bir sorun olmuyor. Cunku yumurtlamaya kadar her gun iliski olmuyordur diye dusunuyorum yani sizde her gun birliktelik yerine haftada iki kere oluyor ise yumurtlama zamanini her gun degerlendir zaten yumurtlamadan 3 gun oncesi ve yumurtlama dahil 3 gun onemli yine de sen bilirsin tabi ki ben bildiklerimi aktariyorum
Banada yarın daha koyu olur gibi geldi 18 mm olur kesin 18 de gebelik için ideal sayılıyorPik bugün değerldinricem yarında pik çıksr muhtemelen sonra silikleşir ozaman da değerldinricem kuzumm
Bugün dolu yarın boş sonraki gün dolu iyi di miiBanada yarın daha koyu olur gibi geldi 18 mm olur kesin 18 de gebelik için ideal sayılıyor
Valla canım o konuda kelin ilacı olsa kendi başına sürer modundayımBugün dolu yarın boş sonraki gün dolu iyi di mii
Valla aynennn kuzu bizim dünde pldu bugünde olcak yarın bari boş olsun dedikValla canım o konuda kelin ilacı olsa kendi başına sürer modundayımbenimde bu akşam pik oldu ama ilişki dün gece oldu oy birliğiyle bu gece boş yarın dolu olsun diye karar kılındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?