- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
aynen yapıyorum yumurtlama günüm dündü ama bugünde çok silik değil sanırım henüz çatlamadı yarın felan çatlar. testim kalmadı ama silikleştimi bakamıcam yarın elımde sadece 2 hamılelık testi varYumurtlama zamanin olabilir canim ovulasyon yapiyor.musun
Biliyorum ama çok takip etmedimHayirlisi olsun canim..
Yumurtlama gnunu bliyormuydun
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım bu arada aile hekimine gebe olduğunu bildirmeyi unutma onlar da takibini yapıyor arıyor falan aşılar vs. İçinYarin sabah tum tahlilleri yaptirmaya gideceğim, cuma gunu de bebisin kalp atisii icin doktora gidecegim nasipse umarim duyariz
insallah suan duyulmuyor daha küçük haftaya gel demezz
Cnm her belirti herkeste olacak bisey yok ki hiç bir belirti olmadığı halde sadece testle öğrenenleri görmedik mi hic burda gördük hic bozma moralini Allah korusun olmazsa o zaman hep beraber bozarız moralimizi ama simdi olmazBende ağrı yok kuzu zaten o yüzden umutsuzum
Hem eve yıkıldık hareket yok, hem de hormon ilaçları, gerçekleşmeyen umutlar.. Şahane hayatayyy baya şişirmiş ama ödemdendir o kilo bence bana klomen yan etki yapmadı ama femaraya falan geçerse nolur hiç bilmiyorum
İnşallah canım benimCnm her belirti herkeste olacak bisey yok ki hiç bir belirti olmadığı halde sadece testle öğrenenleri görmedik mi hic burda gördük hic bozma moralini Allah korusun olmazsa o zaman hep beraber bozarız moralimizi ama simdi olmaz
Ay ne bilim kız 4 kg çok geldi gözümeHem eve yıkıldık hareket yok, hem de hormon ilaçları, gerçekleşmeyen umutlar.. Şahane hayat4 kg lık ödem mi olur kuzum ya
Bgun yarin degerlendir canim mutlaka dun degerlendirdin mi ??aynen yapıyorum yumurtlama günüm dündü ama bugünde çok silik değil sanırım henüz çatlamadı yarın felan çatlar. testim kalmadı ama silikleştimi bakamıcam yarın elımde sadece 2 hamılelık testi var
Yok aklimda o ama simdi cuma gunu tasiniyoruz o yüzden henuz bildirmedim tasindigim yerde ki saglik ocağına bildiricem yavrummHadi güzel haberlerle gel inşallah canım bu arada aile hekimine gebe olduğunu bildirmeyi unutma onlar da takibini yapıyor arıyor falan aşılar vs. İçin
Günlerdir değerlendiriyorumBgun yarin degerlendir canim mutlaka dun degerlendirdin mi ??
Tamam tatlımYok aklimda o ama simdi cuma gunu tasiniyoruz o yüzden henuz bildirmedim tasindigim yerde ki saglik ocağına bildiricem yavrumm
Tamam bugun ve yarin da mutlaka calisma olsun sonra artik dinlenirsnGünlerdir değerlendiriyorum
Hayır yani gebelik olsa o bahaneye sığınırım, kamufle ederizAy ne bilim kız 4 kg çok geldi gözümeverirsin boşver
Tamam bugun ve yarin da mutlaka calisma olsun sonra artik dinlenirsnyarn catlar mutlaka az siliklestyse bgn Yrin tamamen silinir
Canım elinde fazla test varsa yarın başlayıp her gün yap bence. Çünkü kaçıncı gün yaparsan yap silik çizgiyi görürsen acaba iğne etkisi mi diye düşüneceksin okuduklarıma göre genelde 10 11. Gün başlıyorlar çoğunda çıkıyor zaten çizgi sonra her gün silikleşirse negatif koyulaşırsa pozitifRuh halime göre sanırım ben ikizler burcuyum kesin bişey demem yanlış olur12. Gün yaparım sanırım inşallah
Verirsin verirsin hiç takma canımHayır yani gebelik olsa o bahaneye sığınırım, kamufle ederizama olmazsa bu kilolar geri nasıl verilecek bilmiyorum..
İşte bu işte Türk KadınıBide dün kavgalıydık basit sebep ama benım eşim inat astı suratını mecbur barıştım sabah geri küstüm günü kaçırsaydım kendime küserdim
4 test var canım elimde yarın yaparım sonra cuma yaparım bidaha cuma da negatif çıkarsa zaten yoktur koyulaştıysa umut edebilirizCanım elinde fazla test varsa yarın başlayıp her gün yap bence. Çünkü kaçıncı gün yaparsan yap silik çizgiyi görürsen acaba iğne etkisi mi diye düşüneceksin okuduklarıma göre genelde 10 11. Gün başlıyorlar çoğunda çıkıyor zaten çizgi sonra her gün silikleşirse negatif koyulaşırsa pozitifbana mantıklı geldi
Ben şuan tahmini 4 haftalık falanım, doktoruma ancak haftaya perşembeye randevu alabildim, başkasına gitmekte istemiyorum kalp atışlarını duymam sanırım acaba 1 hafta daha bekleyip öyle mi gitsem? Evde 3 yaşında oğlum var sık gidemem, Bu seferde heyecandan duramamYarin sabah tum tahlilleri yaptirmaya gideceğim, cuma gunu de bebisin kalp atisii icin doktora gidecegim nasipse umarim duyariz
insallah suan duyulmuyor daha küçük haftaya gel demezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?