Hemmen gidiyorumKızlaaaar, ilk sayfaya anketimiz geldi. Hamile kalan kızlardan katılım bekliyorum
Bende öyleYa kızlar çok heyecanlı sürekli güzel haber görmek için buraya giriyorum biri beni durdursun
Yaptım canımKızlaaaar, ilk sayfaya anketimiz geldi. Hamile kalan kızlardan katılım bekliyorum
Bi gün gelecek güzel haber vermek için gireceğizYa kızlar çok heyecanlı sürekli güzel haber görmek için buraya giriyorum biri beni durdursun
Regle 2 hafta kala olarak oyladimKızlaaaar, ilk sayfaya anketimiz geldi. Hamile kalan kızlardan katılım bekliyorum
Ben de bu kim acaba diyordumRegle 2 hafta kala olarak oyladimtek oy benim
Yumurtlamadan beri kasık agrisi oldugu icin onu belirti saydim.. baska belirtim yoktu kii
Hangi kasığınız ağrıyordu acabaRegle 2 hafta kala olarak oyladimtek oy benim
Yumurtlamadan beri kasık agrisi oldugu icin onu belirti saydim.. baska belirtim yoktu kii
Valla benim iki tarafa da agri vruyordu yani 30 yasindayim simdiye kadar hic yasamadgm bir agri idi normalde regl oncesi 2-3gun oncebaslar agrim ama bu sefer yumurtlama dan 1 gun sonra basladi ve agrisi reglye 5 gun kala ya kdar hic gecmedi.. batma gibi karincalanma gibi bir agri idi. Yani gerçekten hissettiriyordu elimle kasiklarimi ovuyordumHangi kasığınız ağrıyordu acaba
Yaptım canımKızlaaaar, ilk sayfaya anketimiz geldi. Hamile kalan kızlardan katılım bekliyorum
hımm yok bendeki minnak bi ağrı yumurtlama gunlerımdeyım yada ben ağrısın istiyorum bilmiyorumValla benim iki tarafa da agri vruyordu yani 30 yasindayim simdiye kadar hic yasamadgm bir agri idi normalde regl oncesi 2-3gun oncebaslar agrim ama bu sefer yumurtlama dan 1 gun sonra basladi ve agrisi reglye 5 gun kala ya kdar hic gecmedi.. batma gibi karincalanma gibi bir agri idi. Yani gerçekten hissettiriyordu elimle kasiklarimi ovuyordum
Evet cnm kasik agrim cok oldu ilk zamanlar 8 . Haftaya kadar oldu hemen hemen sonra azaldıHoşbulduk tatlımmm, açıkçası ben de iğneye bağlıyorum bunu. Bakalım regl yaklaştıkça ne olacaksenin kasık ağrın var mıydı?
Hm anladım bakalım iğneyi vurmadan bir ikii gün önccee. İlişki dicemiAynen klomen bitince gidicem ama birliktelikle ilgili herhangi bi şey demedi bana
Bende ağrı yok kuzu zaten o yüzden umutsuzumEvet cnm kasik agrim cok oldu ilk zamanlar 8 . Haftaya kadar oldu hemen hemen sonra azaldı
Yumurtlama zamanin olabilir canim ovulasyon yapiyor.musunhımm yok bendeki minnak bi ağrı yumurtlama gunlerımdeyım yada ben ağrısın istiyorum bilmiyorum
Hayirlisi olsun canim..Slm hanımlar. Bata son 5 gün kaldı ve heyecan yapmaya başladım bile... hatta gebelik testimi aldım. Günüm geçsin diye bekliyorum. Hamile olan arkadaşlarımızın haberlerini alınca çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?