AMH testi istedi.. 23 yaşındayım . AMH da kötü çıkarsa diye hep kafamda kötü şeyler. Ama 9.57 çok yüksek değil dimicanım evet biraz yüksek ama amh sonucuna göre değerlendiriler fsh ve amh beraber anlam teşkil ediyor. ama direk aşılama da önermek mantıklı değil bence. kist olsa da korkma nolcak ki bende olur sürekli basit kistler regl ile atılır. ağlama ya daha yolun çok basındasın bunlar inan en kolay çözülebilcek şeyler . fsh düşüren kürler var onlara bak istersen yaşın kaç ?
adet kanaması değilse test yapın bi bence2 gün var
Canım amh kötü çıksa bile hamile kalamıcaksın demek değil önemli olan kalite yaşın çok genç yumurtaların kalitelidir merak etmeAMH testi istedi.. 23 yaşındayım . AMH da kötü çıkarsa diye hep kafamda kötü şeyler. Ama 9.57 çok yüksek değil dimi
valla dün yaptım negatif .adet günümü beklicemadet kanaması değilse test yapın bi bence
Kızlarımmmm ne durumdayız ?
@Kivircikkhatun 11.12.2020 3 AY @Zeymuss0103 12.12.2020 8 AY @Asyaa561 12.12.2020 17 AY @kumral_27 13.12.2020 14 AY @peygambercicegikokusu 14.12.2020 12 AY @esraa92 14.12.2020 5 AY ipek_annesi 15.12.2020 24 AY @marymine 15.12.2020 9 AY @ciklettt 15.12.2020 25 AY @bitkiselhayat 15.12.2020 24 AY
öyle mi gerçektennCanım amh kötü çıksa bile hamile kalamıcaksın demek değil önemli olan kalite yaşın çok genç yumurtaların kalitelidir merak etme
Evet instagramda, Dr.banuciftci kayıtlı canlı yayını var izlemeni öneririmöyle mi gerçektenn
Ben çektirmedim ama forumda hep aynı şeyleri okudum. Genelde korunmuyorlar ve o ay hamile kalıyor çoğu. Yakın arkadaşımda da aynı şeye şahit oldumKızlar bir de rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor gibi yazılar okudum. Sizin doktorunuz bilgi verdi mi acaba? Bu aydan umudumu kesiyorum ben de artık, gelecek ay rahim filmi çektirmek istiyorum.
çok sağol ya Allah razı olsunn hemen bakıyorummEvet instagramda, Dr.banuciftci kayıtlı canlı yayını var izlemeni öneririm
Login • Instagram
İnşallah canım benim isteyen herkesin en hayırlı yakın zamanda olsun inşallahBana da kimyasal gibi geldi kuzu iğnenin etkisi o kadar kalmaz çünkü, inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebişin
Valla ben de karışık duygular içerisindeyim bi tarafım bu ne cesaret yiğidim diyor bi tarafım da yap kurtul diyor
Yap gitsin bak biz bekliyoruz burdaAy okurken ben bile heyecanlandım
Yarın inşallahYap gitsin bak biz bekliyoruz burda
Görmedim ben alıntılasana tekrarresim atmıstım bakar mısınızz
değil tabi 10 ref üst sınır. yaşın da çok gençmiş canım ya kötü şeyler düşünmeAMH testi istedi.. 23 yaşındayım . AMH da kötü çıkarsa diye hep kafamda kötü şeyler. Ama 9.57 çok yüksek değil dimi
Bence 12. Günü bekle en azındaneczhnm kuzuuu hazır burdayken sorayım sana sence ne zaman test yapayım? Bugün iğne gününü de sayarsak 10.gün
Canım aslında biraz yüksek fshın ama fsh lh ve amh hepsi birlikte değerlendirilir lh ve amh ta sıkıntı yoksa kistlerin de yoksa fsh düşürerek kendiliğinden gebelik elde edebilirsin hayıt kullanıyorlar düşürmek içinAMH testi istedi.. 23 yaşındayım . AMH da kötü çıkarsa diye hep kafamda kötü şeyler. Ama 9.57 çok yüksek değil dimi
Çok teşekkür ederim içime su serptinndeğil tabi 10 ref üst sınır. yaşın da çok gençmiş canım ya kötü şeyler düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?