- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Ay hadi İnşallahEvet canım gayet basbaya pik
Valla eğer döllenme olduysa aslında rahme yerleşme 6-12 gün sürüyormuş ortalama. Ona göre değişiyor belirtiler. Kiminin erken başlıyor kiminin daha geç. Yerleşip beta HCG hormonu yükselmeye başlayıp belirgin düzeye gelince fark edilir belirtiler diyorlaryumurtlamadan kaç gün sonra başlar belirti hamile kalındıysa
Bence yarın yap ya kuzum merak ettim vallaO kadar değişiyor ki kişiden kişiye hiç belirti yaşamayan da var çatlamadan 2 gün sonra yaşamaya başlıyan da
Beklemek çok zor gerçekten Allah'ım size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en yakın zamandaBen 3 buçuk sene denedim olmadı sonra kızım oldu şükür Allah’a şimdi 7 yaşındaİkinci bebeği istiyoruz 4 senedir olmuyor
Sen tekrar ovu yaptın mı canımAy hadi İnşallaheşim de belini sakatladı sabah ya kaçırabiliriz de yumurtlamayı
Valla eğer döllenme olduysa aslında rahme yerleşme 6-12 gün sürüyormuş ortalama. Ona göre değişiyor belirtiler. Kiminin erken başlıyor kiminin daha geç. Yerleşip beta HCG hormonu yükselmeye başlayıp belirgin düzeye gelince fark edilir belirtiler diyorlarhiç yaşamadım bilmiyorum
Pik olmuş kuzu erken yumurtladın bu ay. rahim filmi ile ilgili olduğunu sanmıyorum kuzu
Pik canım
Çok teşekkürler kızlarPik olmus cnm bence ama rahim filmiyle ilgili mi bilemiyorum
Bugün ve 3 günü daha değerlendir bence canımÇok teşekkürler kızlarşansıma eşim rahatsızlandı umarım akşama kadar geçer
Canım sen tekrar ovu yaptın mıyumurtlamadan kaç gün sonra başlar belirti hamile kalındıysa
Ay hadi ya inşallah düzelir .Ay hadi İnşallaheşim de belini sakatladı sabah ya kaçırabiliriz de yumurtlamayı
Valla eğer döllenme olduysa aslında rahme yerleşme 6-12 gün sürüyormuş ortalama. Ona göre değişiyor belirtiler. Kiminin erken başlıyor kiminin daha geç. Yerleşip beta HCG hormonu yükselmeye başlayıp belirgin düzeye gelince fark edilir belirtiler diyorlarhiç yaşamadım bilmiyorum
İnşallah iyi olursa değerlendiririz tabi ama hem annem bizde hem de eşim rahatsız olunca biraz zor olabilirBugün ve 3 günü daha değerlendir bence canım
Canımmmm inşallahAynen kuzum bekliyorum bakalım ne olacak benim adet. Bu ay senden güzel sonuçlar alıcaz kafanı oraya verme diyemem hepimizin kafası orda ama rahatla olur mu
Hoşbulduk tatlımmm, açıkçası ben de iğneye bağlıyorum bunu. Bakalım regl yaklaştıkça ne olacakminseo hosgeldin cnm okudum mesajlarını guzelim göğüs ucu agrim var demişsin o agriyi catlatma iğnesi yapiyor cnm onemli olan devam etmesi o zaman gebelik olabilir ben ikinci catlatma ignemde hamile kalmıştım ilkinde de ikincisinde de göğüs ucu ağrısı oldu hamile kalmadığım ay gün gün azaldı adet yaklaşınca ama hamile kaldigim ay giderek artti ve hic geçmedi burdan anlayabilirsin sana tüyo olsun benden
Anladım canım yarın denerim belki bi taneKuzum iğne etkisi için yapabilirsin bence artık, geçti mi geçmedi mi diye. Pozitif olursa da yarın koyulaşacak mı yoksa silikleşecek mi diye takip edersin. Ben o yüzden erken yapmıştım.
Birsekilde denemeye çalış gün aşırı en kotuİnşallah iyi olursa değerlendiririz tabi ama hem annem bizde hem de eşim rahatsız olunca biraz zor olabilir
Yarın denerim kuzu olmazsaBence yarın yap ya kuzum merak ettim valla
İnşallah olmazsın canım şurada çift çizgi görmek bile çok mutlu ediyor... Senin de çubuğunu görmek istiyorum o iki çizgili mükemmel çubuğu:)hayırlısı kuzum ben de regl olucam pazartesi benim de hiç belirtim yok, daha test yapmadım ama bakalım çok düşük ihtimal
Çokça Amiiiinİnşallah olmazsın canım şurada çift çizgi görmek bile çok mutlu ediyor... Senin de çubuğunu görmek istiyorum o iki çizgili mükemmel çubuğu:)
Valla ona da kıyamıyorumBirsekilde denemeye çalış gün aşırı en kotu
Evet canım en azından moralini bozmadan iğne etkisini kontrol edersin. Yani ben de erken yapılmasına karşıyım insan sonuçta o negatif görünce kendiyle baş başa kalıyor. Pozitif de olsa o mu bu mu diye sorguluyor. Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap etki altında kalmadanEvet @Bsrbsr35 in 5 günde geçmiş mesela
Kaçırma canım sen çalış adamı yormaAy hadi İnşallaheşim de belini sakatladı sabah ya kaçırabiliriz de yumurtlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?