- 5 Mart 2013
- 23.554
- 44.685
- 798
Yarın 11. Gün kuzu ruh halime göre bakcam ama yarın negatif çıkarsa bi daha yapmam zaten regle kadarBence 12. Günü bekle en azındancanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın 11. Gün kuzu ruh halime göre bakcam ama yarın negatif çıkarsa bi daha yapmam zaten regle kadarBence 12. Günü bekle en azındancanım
LH da sıkıntı yok kist de yok canım bi amh kaldı ona baktırıcam cuma günüCanım aslında biraz yüksek fshın ama fsh lh ve amh hepsi birlikte değerlendirilir lh ve amh ta sıkıntı yoksa kistlerin de yoksa fsh düşürerek kendiliğinden gebelik elde edebilirsin hayıt kullanıyorlar düşürmek için
Bakalım denicem canım, ne görücezminseo canım sen bence yarın test yap iğne etkisi geçimi diye kontrol etmiş olursun sonraki gün de silikleşmeyip koyulaşırsa gebelik vardır zaten
![]()
O zaman hiç üzülmeyin fsh düşürmek için bir çok kür varLH da sıkıntı yok kist de yok canım bi amh kaldı ona baktırıcam cuma günü
Hayırlısı olsun canım , sen yokmuydun bende giremeyince farkına varamadımYarın 11. Gün kuzu ruh halime göre bakcam ama yarın negatif çıkarsa bi daha yapmam zaten regle kadar
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimizeO zaman hiç üzülmeyin fsh düşürmek için bir çok kür var![]()
Yok canım 2 gündür yoktum. Valla bende de bunalım değil de iç sıkıntısı varHayırlısı olsun canım , sen yokmuydun bende giremeyince farkına varamadım
bende regli olunca bir bunalıma girdim falan kendimi yemeğe verdim ,biraz eşimle ne yaparız ne ederiz diye konuştuk, belki de bu ay hiç bir şey takip etmeyebilirimçok stres oluyor , canımız ne zaman isterse o zaman ilişki yaşayalım diyorum.Regli uygulamasına bile bakasım yok , saatlerim hesapla kitapla geçiyor
![]()
Çatlamaya başlamış akşama daha da silinmiş olurDünkü gibi koyu değil dün pikti, bugünde negatif oldugu zamanki gibi silik değil. Anlamadım ne olduğunu catlamadımı acaba gecen ay iki gün pik kalmıştı testimde btti resimden bi tık daha koyu telde çıkmamış
artık onu göremicem testim bitti çünkü. nese enazından piki gördüm yaÇatlamaya başlamış akşama daha da silinmiş olur
canım aynı zamanlarda kimyasal geçirmişizCanım benimde mart ayında bi kimyasalım oldu hiç bişey yapmadım ondan sonra sadece uygulama üzerinden yumurtlama takibi yapıyordum sonra burda ovulasyon testi kullanıp takip edenleri gördüm bende denedim ve denedigim ay hamile kaldım o da kürtajla sonuçlandı tabiianlayacağın kimyasal tüplere herhangi bi zarar vermiyor içini ferah tut daha erken belirti aramak için ben önceki hamileliğimi bata 7 gün kala öğrenmiştim sen 9 gün önce belirti arıyorsun. Herkeste aynı şeyler olmuyor. İnşAllah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin
![]()
Benimki de öyle çıktı sabah şuan yine yaptım aynısı seninki gibiKızlar dün testim pikti. Şuan yaptım Boyle pik gibi değil ama çatladığında olduğu gibi silikte değil ne bu peki şimdi![]()
Senin baya pozitif kaldı gibi dımı iki günü geçtiBenimki de öyle çıktı sabah şuan yine yaptım aynısı seninki gibi
Maşallah sana bundan sonra ovulasyon testlerimi sana atayım bariArtık testlerden milimini anlar olmuşum deseneperşembe gidicektin normalde dimi
Dün tam pikti diğer günler koyuydu ama pik degildi canım benim ki yarın çatlayacak sanırım ins çatlarSenin baya pozitif kaldı gibi dımı iki günü geçti
Canim hosgeldinnBu arada yazılanları okumaya çalıştım hep
@minik mucize92 @Uzaygemisi35 @fiona13 @GeminiWoman
@Okurannedaydream34 kızlar sizi de tebrik ederim, sağlıklı bi süreç olur sizin için inşallah
soru cevaba bekleriz
![]()
benimde dün pikti bugün hafif silik ya akşam ya yarın çatlar.Dün tam pikti diğer günler koyuydu ama pik degildi canım benim ki yarın çatlayacak sanırım ins çatlar
Bence yapma ben geçen ay 12.gün pozitif 14. Gün negatif gördümYarın 11. Gün kuzu ruh halime göre bakcam ama yarın negatif çıkarsa bi daha yapmam zaten regle kadar