- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 63
- 32
Canımmmmm hoşgeldin sefalar getirdin şükür geldinnnnnKızlarımmmm ne durumdayız ?
@Kivircikkhatun 11.12.2020 3 AY @Zeymuss0103 12.12.2020 8 AY @Asyaa561 12.12.2020 17 AY @kumral_27 13.12.2020 14 AY @peygambercicegikokusu 14.12.2020 12 AY @esraa92 14.12.2020 5 AY @ipek_annesi 15.12.2020 24 AY @marymine 15.12.2020 9 AY @ciklettt 15.12.2020 25 AY @bitkiselhayat 15.12.2020 24 AY
Ruh halime göre sanırım ben ikizler burcuyum kesin bişey demem yanlış olur11. Günü test yapanları görmüştüm heralde canım sen ne zaman yapacaksın
Yaa canım benim, hoşbuldukCanımmmmm hoşgeldin sefalar getirdin şükür geldinnnnnBen hala adet olmadım cumaya kadar olmazsam tekrar test yapıcam negatif çıkarsa doktora gidicem kuzum. Sen napıyorsun nasılsın neler yaptın 3 gün anlat bizlere özledik seni
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar görürüzRuh halime göre sanırım ben ikizler burcuyum kesin bişey demem yanlış olur12. Gün yaparım sanırım inşallah
Hoşgeldin fıstıkkk ay nasıl özledik yaKızlaaaar ben geldimmmmm
Hahaha çok güldüm buna yumurtlamadan sonra ben de böyleyim yabenim yumurtlama dün pik oldu ya bıkac gun sonra öksürsem belirti sanarım heralde
Tamam senin yerine de ben umutlanırım sen rahat olbenim göğüs ağrım olur kuzu hep, normalde çatlamadan 3-4 gün sonra başlardı bu sefer bata 1 hafta kala başladı
Ben de sizi özledimHoşgeldin fıstıkkk ay nasıl özledik yavalla yanlışlıkla şikayete basmak bile sıkıntı demek ama buraları sahipsiz bırakmadık merak etme
Tamam canımTamam senin yerine de ben umutlanırım sen rahat oldaha zamanın var
benim 2.ay bu ay takip edıyorum testlerle bakalımHoşgeldin fıstıkkk ay nasıl özledik yavalla yanlışlıkla şikayete basmak bile sıkıntı demek ama buraları sahipsiz bırakmadık merak etme
Hahaha çok güldüm buna yumurtlamadan sonra ben de böyleyim ya
Kolay gelsin valla çok heyecanlı oluyorbenim 2.ay bu ay takip edıyorum testlerle bakalım
Aynen kuzum bekliyorum bakalım ne olacak benim adet. Bu ay senden güzel sonuçlar alıcaz kafanı oraya verme diyemem hepimizin kafası orda ama rahatla olur muYaa canım benim, hoşbuldukdüştük mapus damlarına napim evet okudum yazılanları bekle bakalım geç yumurtlamaya bağlı olabilir gecikmesi ben aynı kuzum ya işte öyle mi acaba, böyle mi acaba diye gün geçiriyorum
Evet canım gayet basbaya pikKızlar sizce pik mi? Geçen ay 18. Gün pik görmüştüm. Normalde de hep 16. Gün falan görürürüm bugün 13. Gün hiç bu kadar erken görmemiştim. Acaba rahim filminin böyle bir etkisi olmuş olabilir mi bana pek mantıklı gelmedi ama
yumurtlamadan kaç gün sonra başlar belirti hamile kalındıysaKolay gelsin valla çok heyecanlı oluyor
Pik olmuş kuzu erken yumurtladın bu ay. rahim filmi ile ilgili olduğunu sanmıyorum kuzuKızlar sizce pik mi? Geçen ay 18. Gün pik görmüştüm. Normalde de hep 16. Gün falan görürürüm bugün 13. Gün hiç bu kadar erken görmemiştim. Acaba rahim filminin böyle bir etkisi olmuş olabilir mi bana pek mantıklı gelmedi ama
Pik canımKızlar sizce pik mi? Geçen ay 18. Gün pik görmüştüm. Normalde de hep 16. Gün falan görürürüm bugün 13. Gün hiç bu kadar erken görmemiştim. Acaba rahim filminin böyle bir etkisi olmuş olabilir mi bana pek mantıklı gelmedi ama
Pik olmus cnm bence ama rahim filmiyle ilgili mi bilemiyorumKızlar sizce pik mi? Geçen ay 18. Gün pik görmüştüm. Normalde de hep 16. Gün falan görürürüm bugün 13. Gün hiç bu kadar erken görmemiştim. Acaba rahim filminin böyle bir etkisi olmuş olabilir mi bana pek mantıklı gelmedi ama
Kuzum iğne etkisi için yapabilirsin bence artık, geçti mi geçmedi mi diye. Pozitif olursa da yarın koyulaşacak mı yoksa silikleşecek mi diye takip edersin. Ben o yüzden erken yapmıştım.eczhnm kuzuuu hazır burdayken sorayım sana sence ne zaman test yapayım? Bugün iğne gününü de sayarsak 10.gün
O kadar değişiyor ki kişiden kişiye hiç belirti yaşamayan da var çatlamadan 2 gün sonra yaşamaya başlıyan dayumurtlamadan kaç gün sonra başlar belirti hamile kalındıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?