onu söyleyip ifşa olmiyim kuzu şimdi tanıdık biri falan çıkaryaaaaa ayyy ne güzel nerelerdensin canım
Canım gelen giden yok bende henüz genelde ikindi gibi oluyorum. 2 gün önce yaptığım normal gebelik testi ve 3 gün önce yaptığım erken gebelik testleri negatif. Regl belirtilerim var.Kızlarımmmm ne durumdayız ?
@Kivircikkhatun 11.12.2020 3 AY @Zeymuss0103 12.12.2020 8 AY @Asyaa561 12.12.2020 17 AY @kumral_27 13.12.2020 14 AY @peygambercicegikokusu 14.12.2020 12 AY @esraa92 14.12.2020 5 AY @ipek_annesi 15.12.2020 24 AY @marymine 15.12.2020 9 AY @ciklettt 15.12.2020 25 AY B bitkiselhayat 15.12.2020 24 AY
hayırlısı kuzum ben de regl olucam pazartesi benim de hiç belirtim yok, daha test yapmadım ama bakalım çok düşük ihtimalCanım gelen giden yok bende henüz genelde ikindi gibi oluyorum. 2 gün önce yaptığım normal gebelik testi ve 3 gün önce yaptığım erken gebelik testleri negatif. Regl belirtilerim var.
daha çatlamamış T çizgisinin iyice silik olması lazım canımÇatladı mi yoksa daha catlamamis mi kızlar
Eki Görüntüle 2740328
Bence çatlamadı ya daha silik oluyodu bende çatlayınca. İki gun pozıtıf kalmıştı bendeÇatladı mi yoksa daha catlamamis mi kızlar
Eki Görüntüle 2740328
Dun baya koyuydu bundan daha koyuydu sağ Kasım'da ağrı var ara ara bugün çatlar inşallahdaha çatlamamış T çizgisinin iyice silik olması lazım canım
evet canımYumurta çatlayınca testte silik gozukunce o günüde değerlendirmemiz gerekiyor mu?
Evet bence degerlendir taze sperm olsun içerdeYumurta çatlayınca testte silik gozukunce o günüde değerlendirmemiz gerekiyor mu?
Canım örnek verdiği kişilerden biri de benimCanım yazdığım gılgamış destanını okuduğun için çok teşekkür ederimçok istediğim her şeyin kötü sonuçlanması nedeniyle sanırım korkularım var.. Bir kaç ay kafamı toplayayım belki pms yüzünden dip karanlık kuyuya düştüm... Çok çok teşekkür ederim.
Yaa yer onu teyzesi kızlar çok tatlı cimcime oluyor ya, sevmesi çok zevkli resmen göz aydınlığıAynen kuzum yeterki sağlıkla doğsun baika bişey istemiyorum buarada cinsiyet kız teyzesi
Merhaba kızlar. Bu testlere göre hangi gün yumurtlama olmuş? Ben hep t çizgisinin daha koyu çıkması gerekiyor diye düşünüyordum, öyle değil mi?Çatladı mi yoksa daha catlamamis mi kızlar
Eki Görüntüle 2740328
Testler beklediği için öyle görünüyor ilk 10 dk içindeki görüntüyü baz almak lazım bunlara bakarak değerlendirme yapamayız canımMerhaba kızlar. Bu testlere göre hangi gün yumurtlama olmuş? Ben hep t çizgisinin daha koyu çıkması gerekiyor diye düşünüyordum, öyle değil mi?
tamam kuzum haklısınonu söyleyip ifşa olmiyim kuzu şimdi tanıdık biri falan çıkar
Aaaa ne güzel hepimiz komşuyuz
Ay bence de bence deonu söyleyip ifşa olmiyim kuzu şimdi tanıdık biri falan çıkar
14.günden önce yapma demişti bana doktorum ama ben hergün yapmıştım 5.günde kaybolmuştu iğnenin etkisi adet tarihinden 2 gün sonra testte pozitif görmüştüm ama olmadı benim regl oldum ve benim bütün belirtilerin vardı neden böle olduysaeczhnm kuzuuu hazır burdayken sorayım sana sence ne zaman test yapayım? Bugün iğne gününü de sayarsak 10.gün
ooo sen baya erken başlamışsın kuzu yapmaya, yaa keşke olsa ama inan hiç belirtim yok yalandan da olsa kasıklarım falan ağrısa o da yokAaaa ne güzel hepimiz komşuyuz
Ay bence de bence de
14.günden önce yapma demişti bana doktorum ama ben hergün yapmıştım 5.günde kaybolmuştu iğnenin etkisi adet tarihinden 2 gün sonra testte pozitif görmüştüm ama olmadı benim regl oldum ve benim bütün belirtilerin vardı neden böle olduysaama ben senden bu ay çok umutluyum inşallah sevindiriceksin bizi
Üzülmeyin böyle süreçler evet psikolojik olarak zor bende benzer şeyleri yaşıyorum bu süreçlerde sürekli bir ağlama krizleri hepsi geçecek inanın gerçekten geçecekEvet doktorum da öyle dedi ama ne bileyim şüphe işte zaten bu sefer pek ümidim yok iğneyi vurulurken de ağlayarak vuruldum hastane de sıkıntı oldu bide üstüne ilişki olmayınca o saatte bütün ümidimi kaybettim oturdum ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?