- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Noldu canım bir girdim gıpgri olmuşKızlarminseo gereksiz bi konu yüzünden banlandı 3gün sonra girebilecek bilginiz olsun
aslında bişey de olmamış keşke olsaymış da banlansaymış
Dönüşü harika olacakmış
Ay evet sanırım gördüm aşırı saçma bir durum olmuş eğer doğru gördüysemaslında bişey de olmamış keşke olsaymış da banlansaymış
minik bir ters düşme üzerine ban yemiş kendisi
Hahah olsun olsun bence yeni nickle gelsin 3 gün bizi yalnız bırakmasınDönüşü harika olacakmış
Bence sperme yazıklar olsun. Ne hareketlerle yumurtalığı bulması için yönlendirdik..hiç kımıldamasa bile yine bulurdu.. Napıyorlar ters yöne mi kaçıyorlar anlamadım.Tek bi spermi bulamadık bize de yazıklar olsun
Hahahah yeminle ya.Bence sperme yazıklar olsun. Ne hareketlerle yumurtalığı bulması için yönlendirdik..hiç kımıldamasa bile yine bulurdu.. Napıyorlar ters yöne mi kaçıyorlar anlamadım.
Yeni hesap açmak yasakHahah olsun olsun bence yeni nickle gelsin 3 gün bizi yalnız bırakmasın
Ay ben onu da bilmiyorumYeni hesap açmak yasak
Şikayet ettilerrrraslında bişey de olmamış keşke olsaymış da banlansaymış
Kaşınma kız susAy ben onu da bilmiyorume nerden anlayacaklar yav hani akıl vermek gibi olmasın sonra ben de banlanmayayım
Ay iyi cevap vermişsinaslında bişey de olmamış keşke olsaymış da banlansaymış
içinde kaldı kızın onun yerine ben söyliyim dicem de diğeri de banlanmış :)
aslında daha saçma diyalogların sonu böyle sonlanmamıştı pek ama bizim başkana vurdu piyangoAy evet sanırım gördüm aşırı saçma bir durum olmuş eğer doğru gördüysemkurallar çok katıymış yahu minseo bizi görüyorsan yeni hesap aç da gel
Valla ya ben bi anormallik görmedim amaaslında daha saçma diyalogların sonu böyle sonlanmamıştı pek ama bizim başkana vurdu piyango
Ben de okudum şimdi ya çok yazık olmuş banlanmasi yok yere.. Ağzımı açmaya korkuyorum vallaHahah olsun olsun bence yeni nickle gelsin 3 gün bizi yalnız bırakmasın
ay sesli güldümAy ben onu da bilmiyorume nerden anlayacaklar yav hani akıl vermek gibi olmasın sonra ben de banlanmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?