- 5 Mart 2013
- 23.554
- 44.685
- 798
Tek bi spermi bulamadık bize de yazıklar olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek bi spermi bulamadık bize de yazıklar olsun
Puuu bizeeTek bi spermi bulamadık bize de yazıklar olsun![]()
Tek bi spermi bulamadık bize de yazıklar olsun![]()
Hayırlısı olsun kuzum inşallah pozitifi görürsünCanım çizgiyi gördüm ben hemen çıktıysa var bence
Kuzum evet pazar günü vurdum göbekten. Ekstra progestan hapı ve estrofem de verdi.
9 gün az mı canım daha çook var hem hiç belirtisi olmayanlar da oluyor pozitif düşün lütfenKızlar benim bu ay da olmadıregle 9 gün kaldı hiç bi belirti, bişi yok. Olsa bi yerlerden belli olurdu, yalancı belirti bile yaşamıyorum, umudu kesiyorum ben bu aydan
![]()
Evet canım tabi olabilir ama hiçbir sebep olmasa bile bir yıla kadar olmayabileceğini de söylüyorlar yani tamamen sağlıklı kadın ve erkekte hiçbir sorun olmasa bile bu kadar zaman alabiliyor. Ben senin doktoruna epey güvendim niyeyseBen de öyle düşünüyodum kuzu da bu kadar uzun süre olmaması başka şeyler aklıma getirmeye başladı doktora sordum kimyasaldan sonra tıkanıklık olmuş olabilir mi diye olabilir dedi ama o düşük ihtimal görüyor acele etmiyor o yüzden rahim filmi çektirmek için. 2 3 ay böyle devam edelim olmazsa hem rahim filmi hem spermiyogram isteriz dedi
Valla canım bilmiyorum ki belki geç yumurtlucaksındırNıye emip duruyor vücut bunları ya bitanesini kullansaya işte
geçen ay adet oldum şimdi daha yumurtalamada da pik görmedim ama bu arada hamile kalmış olamam dımi? Acaip belim agrıyor sağ tarafım hıc agrımazdıda
İnşallah canımHayırlısı olsun kuzum inşallah pozitifi görürsüniğneden kaç gün sonra hcg bakılıyor peki
İnşallah bitanem ben de o hiç bi belirtim yoktu diyenlerden olabilirim9 gün az mı canım daha çook var hem hiç belirtisi olmayanlar da oluyor pozitif düşün lütfen![]()
İnşallahİnşallah bitanem ben de o hiç bi belirtim yoktu diyenlerden olabilirim![]()
Doğru diyosun benim daha 1 yıl dolmadı kuzu. Doktora ben de güveniyorum o yüzden ısrar etmekte istemiyorum. Doktorun yönlendirmesi göre hareket edicemEvet canım tabi olabilir ama hiçbir sebep olmasa bile bir yıla kadar olmayabileceğini de söylüyorlar yani tamamen sağlıklı kadın ve erkekte hiçbir sorun olmasa bile bu kadar zaman alabiliyor. Ben senin doktoruna epey güvendim niyeysemantıklı geliyor bana söyledikleri. Ayrıca bu klomen vs 3 ay falan uygulanıyor gerçekten ilk tercih olarak. Hatta bazen uygulayıp bıraktıktan sonraki ayda da olabiliyor gebelik. Her şey kısmet tabi ama acele etme sen doktora güven hala çok vakit kaybettiğini düşünürsen 5 dkda çektirirsin hemencecik
![]()
Sen nasılsın denemeye başladınız di mi canım?İnşallah![]()
Ben bir saat yatmama rağmen kalkınca aktı canım. O akanlar meni oluyormuş, spermler içinde gözükmeyecek kadar miniklermiş. İlk sıçrama ile giden spermler gidiyormuş zaten, biz içimiz rahatlasın diye bekliyoruz işte.Arkadaşlar afedersiniz ilişkiden sonra on dakika ayklarımı diklememe ragmen spermler geri aktı normalmi
Olabiliyor canım. Çatladıktan sonra sıvı birikimi oluyormuş o ağrı yapabiliyormuş Dr öyle demiştiBu arada hanımlar sadece yumurtanın çatladığı gün mü kasıklarda sancı olur, yoksa yumurtlama dönemi boyunca kasıklarda sancı, ağrı, batma hissi normal mi? Geçen aylar hiç dikkat etmedim hangi günler sancıyor.![]()
Az önce sanki sol yumurtalıktan böyle aşağı doğru bişey aktı gitti gibi hissettim, ürperdim.Olabiliyor canım. Çatladıktan sonra sıvı birikimi oluyormuş o ağrı yapabiliyormuş Dr öyle demişti
Evet beybi hayırlı olsun bakalımDoğru diyosun benim daha 1 yıl dolmadı kuzu. Doktora ben de güveniyorum o yüzden ısrar etmekte istemiyorum. Doktorun yönlendirmesi göre hareket edicem![]()