Sadece içimi dökmek niyetli bir şeyler yazmak zorundayım kusura bakmayın kızlar uzun olacak..
Bir şeyi isteyince, deli gibi tutturur o olasıya kadar kimse vazgeçiremezdi beni.. 32 yıllık hayatımda neyi çok istediysem de gerçekleşti. Ama gelin görün ki hep sonuçları kötü oldu. Yaşadığım travmalar acılar hep istediklerimin gerçekleşmesi yüzünden ve bende kalıcı hasar bıraktılar. Tedaviler sadece kötü rüyalar görmüşüm gibi su altına saklasa da bir kaç ders aldım.. aldığım en önemli ders ise bir şeyi çok istememek çok çabalamamak vazgeçmek...
Ve bebek.. Öyle bir ruh halindeyim ki dua edemiyorum 2 yıldır kendim için..Allahım nolur bir bebeğim olsun diyemiyorum. Sonunu yine berbat ederim diye.. Çevremden kimseye eşim de dahil çok istediğimi söylemiyordum.. Zaten çok istememeye çalışıyorum...
Bunu hakedecek bir kadın olduğuma bile zar zor inandım. Ayın regl günleri kahveye ve sigaraya gömülüyorum..
2 yıldır ilk kez bu ay deli gibi hamile olduğumu hissettim. Her gece rüyamda hamile olduğuma dair bir şeyler görüyorum. Sabah yine aynı uyandım. Dedim bata 3 gün var erken gebelik testi ile olsa çıkar. Ve tertemiz bembeyaz yine negatif. Şuan ağlıyorum ve regl gelmeden sigaraya kahveye gömüldüm...
Ama olmadı diye değil vazgeçiyorum diye bebekten.. Çok isteyip çok çabalamamalıyım.. Belki de olmaması hayırlı olan.. inat edip sonuna kadar üstüne gitmemeliyim. Çok üzülüyorum ama vazgeçmeyi öğrendim.
Çok da güzel haberler almıştım 3 yıldır eşimle ayrı şehirlerdeyiz 8 ay yurt dışına çıkacaktı iptal olmakla kalmadı yanıma geliyor temelli. Ev düzenini baştan yapıcaz bir rütine giricez sonunda.. İş ev arasında yoğunluğa girerim artık.. Bir de canımın içi kediciğim var. Şuan ağlayan bana sevimli sevimli bakan.. Artık onu da her ay gebelik testi olarak kullanmayacağım (bkz. hamile olunca evcil hayvan davranışında değişiklikler)

. Artık beynimden bebek ovulasyon yumurtlama vs atmalıyım. Rabbim sizin gibi güzel insanların kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizinle inşallah.. Şuraya da güzel örnek bir negatif bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2738139