- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
- 63
Odada TV var dedi eşim içinde o biçim filmler izleyip yapacak ergenken nasıl yapıyorsaAllah kolaylik versin ne deyim hepsi aynibenimki gene iymis dun basladi stres yaptim nasil olucak falan diye
Ya kıyamamBunlar bizim yaptiklarimizi yapmak zorunda olsalar napardik acababi girip spermogram yapicak basimiza
Insallah yapabilir yoksa bunun afrasini ben cekicem sonra
Benimki ameliyat oldu varikoselden 3,4 cm kesisi var. Bi nazlar bi nazlar ay dikiş yerim acıdı ay ağrı yapıyor üşütmeyeyimYa kıyamamtabi ki bize yapılan şeyler çok fena ama bence o da zor ya odaklanmak öyle bir yerde benim eşim de geçen hafta verdi işte ortam hani çok iyiydi her şey sen utanma diye ayarlanmış ama yine de çok utandım dedi biraz soru sordum konuşmak istemiyor bu konuda tabi devlette falan çok daha zor koşullarda oluyormuş wcde zırt pırt giren çıkan var falan gibi.
Ama ben bu rahim filminş çekilmeden önce YouTube'da gerçek videoları izlemiştim deli miyim neyimbundan sonra test vermek istemeyen erkek olursa o videoyu izletmenizi tavsiye ederim bak bak bize neler yapıyorlar diye.
Ahhaha bende internette okumustum varmiydi diye sordum yokdu dediOdada TV var dedi eşim içinde o biçim filmler izleyip yapacak ergenken nasıl yapıyorsa
Acıbademe gitti eşim orda vardı. Hatta kızdım puu utanmadan izledin mi diye.Ahhaha bende internette okumustum varmiydi diye sordum yokdu dedi
Ayy valla ameliyat her türlüsü zor gerçekten. Allah kimseye sağlık nedeniyle mecbur bırakmasın ama gerçekten insanın acısı nerdeyse canı oradaymış. Kaç kat kesiyorlar kaç kat dikiyorlar aslında normal doğumdan korkup tercih edilebiliyor sağlık nedeni olmasa da ama sezaryen de basit bir ameliyat değil aslında çok zorBenimki ameliyat oldu varikoselden 3,4 cm kesisi var. Bi nazlar bi nazlar ay dikiş yerim acıdı ay ağrı yapıyor üşütmeyeyimkadınların sezeryande karnı kesiliyor bebek çıkıyor içinden sen buna dayanamıyorsun dedim
Evet tatlım valla acayip ya senin lh idrara geç mi karışıyor acabaGeçen ayki gibi 15.günde pik olacak galiba. Gördün müminseo o büyüklüğe rağmen pik için hala 1-2 gün var. İlginç
Büyümesi demek çatlayacak demek değil her adet görüldüğünde yumurta çatlıyor demek değilmişEvet tatlım valla acayip ya senin lh idrara geç mi karışıyor acaba
DualarımdasınKızlar ben kan verdim dua edin
Yok benimkiler çatlıyor ama çok fazla büyüyor çatlayana kadarBüyümesi demek çatlayacak demek değil her adet görüldüğünde yumurta çatlıyor demek değilmiş
Valla aynı düşüncedeyim. Bi piki görsem de haldır huldur çalışsamBide benimki pik olsada kurtulsak
Bu test bozuk değil mi?Kızlar 15.günüm, pik. Değil dimi ama koyu gibide sanki. Yarın yumurtlama günüm ama blmıorm gecen ay 16.gündü
Iste bizdede simdi 3. Ay oluyor olmadi daha sizin yas kac? Birde derler bir olunca ikincisi hemen oluyor diye halbuki okadar insan var ikinci cocugu olmayanYaşınız bence gayet normal sıkıntı yapmayın.Eğer istiyorsanız biran önce ertelemeden başlayın çalışmalara. Olmuyor çünkü bakın benim ağlum 6,5 yaşında 4 yaşından beridir istiyoruz. hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?