Evet canım hem doktorum ultrason la baktı hem ben ovulasyon testi yaptım 13.günümde iğne olmuştum 17.gün tekrar baktı doktorum çatlamış tı yumurta çatlamazsa kist atımı için ilaç verecekti çünkü sonra 21.gün de progesterona baktık orada gördük çatladığınıCanım bundan nasıl emin olabildin ? Ultrasonda falan mı bakıldı ?
Yok bir sikinti herseyim düzenli cok sükür insallah canimİğne de geç döllenme olasılığı var benim Kasım da iğneden tam 36 saat sonra çatlamadı iğnenin 3.gününde çatladı yumurtam olabilir yani bence
Yaşı çok takmayın bence kafanıza hormonlarda yumurtalıklarda bir problem yoksa kuzenim 41 yaşında hamile kaldı stres yapmamak lazım
Canım bozuk bu test yenile istersenKızlar test bozukmu bakarmısınız
Aman aman maşallah çatlasınYok benimkiler çatlıyor ama çok fazla büyüyor çatlayana kadar
Bende ilk kez ovulasyon testi yapıyorum bugün 14. Günüm bi silik bi koyu ama daha pik göremedim hep akıntım sızlanma olurdu oda yokValla aynı düşüncedeyim. Bi piki görsem de haldır huldur çalışsamazcık umutlansam sonra yine hayal kırıklığı yaşasam..
Ben aylardır o marka kullanıyorum düzgün gösteriyor ama idrarı biraz fazla damlatınca böyle olabiliyor. 2 damla yeterli 3 damla da olabilir ama 3ü geçmeyin.İnternetten almıştım 18 adet laboquick marka. Evdekilerinde cogu boyle. Yarın anlarız pik gösterirse evde kalanlarda guvenmıyım bari
Nerde ben hiç korunmadım diyebilirim kızım 7 yaşında 4 yıldır istiyoruz ama öncesinde korunmamıştık hiç ama Gine’de 2. Olmadı kızım da zor olmuştu kardeşide öyle olacak galiba kızım yine fazla bekletmemişti ama bu gelecek olan baya bekletti bizi bi hayırlısı ile kalabilseydim hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahIste bizdede simdi 3. Ay oluyor olmadi daha sizin yas kac? Birde derler bir olunca ikincisi hemen oluyor diye halbuki okadar insan var ikinci cocugu olmayan
Doğru söylüyorBende ilk kez ovulasyon testi yapıyorum bugün 14. Günüm bi silik bi koyu ama daha pik göremedim hep akıntım sızlanma olurdu oda yokminseo bana kızıyor daha devam testlere çok takıyorsun diye
Ben doktora gitmiyorum 6ay oldu daha bide 22yaşındayım üç sene aylık iğne vuruldum falan doğurganlığın gecikmesi normal diyolar ama insan üzülüyor tabiDoğru söylüyorben doktor takibine başlamadan testler beni çok yanılttı mesela. Şimdi de rakibiyle eş zamanlı yapayım kafam rahat olsun istiyorum ama takılma hakkaten, gün aşırı ilişkiye gir mutlaka yapman gerekenleri yap kafan rahat olsun
Canım her kurum aynı değil malesef.. Ben de kamuda çalışmadan önce böyle düşünüyordum...özellikle amir e sonra kaymakam ve valiye göre değişiyor uygulamalar.. Her hamile idari izinli olmuyor.. Mesela benim amirim vermiyor. Hatta virüs zamanı çocuk yapıyorsan katlanırsın tarzında. Çoğu karar amir inisiyatifine bırakılıyor.Ozel sektor cok boktan.. arkadasim.kamu da calisiyor bebegi var 6 aylik ve yeni yasa ile 10 yas alti cocugu olan anneler evden calisacak.. kiz hamileliğin 18. Haftasindan bri de evdeyine koronadan dolayi bir sey ckmsti ona da dahil oldu ..ne varsa devlet dairelerinde ozel de calisanlar hamile degil, anne degil cunki.. cok ilginc gercekten anlayamıyorum
Evet yeniden doğurganlık kazanabilmek için bir süre geçmesi gerekiyormuş. Yaşın daha çok genç, akışına bırak çok uzun sürmez rahat olursanBen doktora gitmiyorum 6ay oldu daha bide 22yaşındayım üç sene aylık iğne vuruldum falan doğurganlığın gecikmesi normal diyolar ama insan üzülüyor tabi
Çok erken çok çokKızlar Test yaptım daha adete 10 gun var ama negatif çıktı
Üzgünüm dayanamadım yapayım dedim yalancida olsa pozitif görürüm belki dedim o da yoktu.
Bu gun 10. Günüm iğnenin işte okadar moralim sıfır
İnşallah verebilirim hepimiz verebiliriz o haberiEvet yeniden doğurganlık kazanabilmek için bir süre geçmesi gerekiyormuş. Yaşın daha çok genç, akışına bırak çok uzun sürmez rahat olursanen yakın zamanda alırız güzel haberini inşallah
İğne de geç döllenme olasılığı var benim Kasım da iğneden tam 36 saat sonra çatlamadı iğnenin 3.gününde çatladı yumurtam olabilir yani bence
Yaşı çok takmayın bence kafanıza
Aminnnn insallah canm benm kizina hamile kalman ne kadar sürdüki? Benim ilki cabuk oldu 4. DenemedeNerde ben hiç korunmadım diyebilirim kıyaşında 4 yıldır istiyoruz ama öncesinde korunmamıştık hiç ama Gine’de 2. Olmadı kızım da zor olmuştu kardeşide öyle olacak galiba kızım yine fazla bekletmemişti ama bu gelecek olan baya bekletti bizi bi hayırlısı ile kalabilseydim hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?