- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.403
- 63
Benim de oyle ozel hastane fari iste ucreti de fazla gercekten cok fazla gereksz para gelior bazen.. ama iste mecbur yapacak bsey yok.o kdar para oldugu icin sanirim.vcdan rahatlatiyorlar bir muayene bir kontrol gbiSüper olmuş canım e daha iyi.Benim doktorum özel muayenehane her gidiş maalesef ki ücretli sanırım garanti olsun diye öyle söyledi doktor
Bu pazartesi randevu aldık canim devlete gittik bakmadım corona var ne çocuğu diye özele aldık randevuYok be kuzum sağdan soldan duyduğun şeylere inanma o kadar. Varikosel falan varmıydı eşinde onun tedavisine bakılır. Birşey yoksa yine birtakım ilaçlar var onlar faydalı oluyor benim bildiğim
Aynen o yasal sureci özelde kullanan cok kisi var 4 +6 ay yapiyor istebebek 10 aylik olunca isedonuyor amabenim o cok zor kuzum gercekten cok zor..ben 4 aya sukrediyorumVa
VAlla idare edemezler diye birşey yok mejbur edecekler. İŞten de çıkartamazlar doğum izninde olan bir anneyi. Ve yasal ücresiz izin olan 6 aylık süredi de paşalar gibi kullan. Ben bri hamile kalırsam 1 sene yanından geçmiycem bu şirketin :)))))
Benim de tası tarağı toplayıp arkama bakmadan kaçasım var vallaVa
VAlla idare edemezler diye birşey yok mejbur edecekler. İŞten de çıkartamazlar doğum izninde olan bir anneyi. Ve yasal ücresiz izin olan 6 aylık süredi de paşalar gibi kullan. Ben bri hamile kalırsam 1 sene yanından geçmiycem bu şirketin :)))))
Anladım kuzum bende geç yumurtlama oldu bu ay ilk defa 2 aralıkta oldu yumurtlama 8 aralık adet olmam gereken gündü ama olmadım15 ti galiba canım cok kücük bi değerle öğrenmiştim yani sonra bat gününde 250 falan olmustu
Ona neymiş ya doktorlar da iyice şaşırdıBu pazartesi randevu aldık canim devlete gittik bakmadım corona var ne çocuğu diye özele aldık randevu
Sen kaç yaşındasın canım?Aynen o yasal sureci özelde kullanan cok kisi var 4 +6 ay yapiyor istebebek 10 aylik olunca isedonuyor amabenim o cok zor kuzum gercekten cok zor..ben 4 aya sukrediyorum
İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir canımmAnladım kuzum bende geç yumurtlama oldu bu ay ilk defa 2 aralıkta oldu yumurtlama 8 aralık adet olmam gereken gündü ama olmadımdua et benim için hamişlerin duası kabul olur kuzum
Ben de 27 kuzu 7 senedir çalışıyorum dedin ya ondan sordum merak edipYas tam 30 balimm
sen
Aynen. Şimdi bir de bu kısmi çalışma- part time çalışma olayları da var. Bir iki kişi var öyle işte kısmi çalkışma haklarını kullanan. ama sanrım kısmiyi kulanak için 4 aylık süreden sonra işe dönüyrsun kalan sürelerde kısmi çalışıyorsun. Bir de part time var o da çocuk ilk okula başlayana kadar o şekilde çalışıyorsun yarım maaşla.Aynen o yasal sureci özelde kullanan cok kisi var 4 +6 ay yapiyor istebebek 10 aylik olunca isedonuyor amabenim o cok zor kuzum gercekten cok zor..ben 4 aya sukrediyorum
Aminnnn kuzum allah razı olsunİnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir canımm
Beni cok guldurdunuz kizlarMesajda kendimi gördüm bu ay bende hüp hüp yaptım hatta biraz abarttım beklerken canım sıkılmasın diye salonda olsun ilişki yatarken Tv izlerim dedim
Avrupa'daki gibi her çocuğa devlet bi maaş bağlasa da biz de bu ciğersizlerle uğraşmasak keşke.Aynen. Şimdi bir de bu kısmi çalışma- part time çalışma olayları da var. Bir iki kişi var öyle işte kısmi çalkışma haklarını kullanan. ama sanrım kısmiyi kulanak için 4 aylık süreden sonra işe dönüyrsun kalan sürelerde kısmi çalışıyorsun. Bir de part time var o da çocuk ilk okula başlayana kadar o şekilde çalışıyorsun yarım maaşla.
Evet kuzum 23 yasinda basladim suan ki isyerime , 2012 de uniden mezun oldumm 1 sene sonra buraya basladim ilk is tecrubemdi korkarim son olacak burada öleceğim sanirimBen de 27 kuzu 7 senedir çalışıyorum dedin ya ondan sordum merak edip
Zaten özelde 4 aydan fazla yaptırmıyorlar izin benim arkadaşımı 40 ı çıkınca işe çağırmıştı patronu4 ay sensiz idare edebileceklerse iyi benimkiler adım dahi atamaz, bakalım çok merak ediyorum ben hamile kalırsam ne yapacaklar diye
Ozel sektor cok boktan.. arkadasim.kamu da calisiyor bebegi var 6 aylik ve yeni yasa ile 10 yas alti cocugu olan anneler evden calisacak.. kiz hamileliğin 18. Haftasindan bri de evdeAynen. Şimdi bir de bu kısmi çalışma- part time çalışma olayları da var. Bir iki kişi var öyle işte kısmi çalkışma haklarını kullanan. ama sanrım kısmiyi kulanak için 4 aylık süreden sonra işe dönüyrsun kalan sürelerde kısmi çalışıyorsun. Bir de part time var o da çocuk ilk okula başlayana kadar o şekilde çalışıyorsun yarım maaşla.
Kismi calismalara vs de hic bakmadim henüz onlari da okuyayim.biraz ne olacağından olacagimizdan hic haberim yokAynen. Şimdi bir de bu kısmi çalışma- part time çalışma olayları da var. Bir iki kişi var öyle işte kısmi çalkışma haklarını kullanan. ama sanrım kısmiyi kulanak için 4 aylık süreden sonra işe dönüyrsun kalan sürelerde kısmi çalışıyorsun. Bir de part time var o da çocuk ilk okula başlayana kadar o şekilde çalışıyorsun yarım maaşla.
Devlet iste paran varsa var yoksa sürün.. adam corona var yau ne çocuğu ağrı sızı yoksa varikosel acil değil dedi geçtiOna neymiş ya doktorlar da iyice şaşırdı
Hahahaha ölmüşüz ağlayanımız yokEvet kuzum 23 yasinda basladim suan ki isyerime , 2012 de uniden mezun oldumm 1 sene sonra buraya basladim ilk is tecrubemdi korkarim son olacak burada öleceğim sanirim
Neyle meşgul değilim ki canım muhasebe, ik, lojistik, ihracat, ithalat ne varsa bendeSen be işle meşgulsün canım
Allah evlerine ateşler salsın bu kanunları yazanların ne diyimOzel sektor cok boktan.. arkadasim.kamu da calisiyor bebegi var 6 aylik ve yeni yasa ile 10 yas alti cocugu olan anneler evden calisacak.. kiz hamileliğin 18. Haftasindan bri de evdeyine koronadan dolayi bir sey ckmsti ona da dahil oldu ..ne varsa devlet dairelerinde ozel de calisanlar hamile degil, anne degil cunki.. cok ilginc gercekten anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?