- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 63
- 32
Bende bişeyler hissediyorum kuzum belirtilere göre ama çokta ümitlenmek istemiyorum açıkçası 1 kimyasal 2 kürtaj olunca korku dolu içimÇok iyi bnce var biseyler Niyeyse içime doğdu
Tmm kuzum alayım sabah ilk idrarla yapayım olmadıBence bi tane kaset test alıp yap kuzu
Cok iyi Yha bu bile iyi haber yani gecikmesi umut veriyor inşallah hayırlı habelerle donersin2 gün gecikti kuzum yarına kadar olmazsam kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Bence de geciktirme canımTmm kuzum alayım sabah ilk idrarla yapayım olmadıdoktorum tembihlemişti zaten eğer 2-3 gün gecikmen olursa hemen kan ver karından iğneye başlıcaz demişti ama yaşadıklarımdan dolayı içimde çok korku var neler hissedeceğimi bilmiyorum
Hayır pozitif olBende bişeyler hissediyorum kuzum belirtilere göre ama çokta ümitlenmek istemiyorum açıkçası 1 kimyasal 2 kürtaj olunca korku dolu içim
Gözün aydın olsun canım. Sağlıkla bu şekilde ilerler inşallah bebişin.Kizlarrrgunaydin
Doktordan geldim keseyi gorduk
Ama pisman oldum gittigime size demistim keske gtmeseydim kalp duyamadkk, haftaya tekrar gel dedi smdi 1hafta kim bekleyecek
Ama guzel seyler soyledi .. her sey suan icin normal şükürler olsun, umarm ki hep boyle gitsin
Aynen kaşıyım canım çünkü ben kendi kendime hep nazar değdiririmİğneyi vurulduğum gün ağrım oldu canım bi de az önce ısırık gibi bişiler oldu devamı gelir mi bilmiyorum
Oh oh maşallah totonu kaşıkendini hazır hissediyorsan fiziksel olarak değerlendir canım sonuçta doktorun yasak koymamış evet çatlamanın olduğu gün ağrım oldu kuzu hatta bi an bağırmışım eşim korktu bakalım bugün olacak mı evet ben de geçen onu düşündüm başak burcu iyidir ya tertipli düzenli olur
Gözünaydın tatlıminşallah kalp atışını da duyarsınız
Ayy inanamıyorum rötarlı hali mi kız kesin yap o zamanNormalde 8 Aralık’ta olmam lazımdı kuzum ben bilerek bir gün rotarlı yazdırmıştım
Ayy canım ben bunu bilmiyordum çok üzgünüm. Ama eğer böyle bir durum varsa lütfen ihmal etme hatta hemen bugün git kan ver. Evet negatif görme olasılığın var sonuçta ve bu çok üzücü. Ama eğer bebiş varsa şu an beklemek riski artırıyor canım benim pıhtılaşma çok önemli bir şey hemen başlanması gerekiyor. Yani o üzüntü çok zor ama bence varsa var olan bebeyi riske atmaktansa üzülmeyi tercih ederim canım. Şu an başka kan sulandırıcı hap kullanıyor musun?Tmm kuzum alayım sabah ilk idrarla yapayım olmadıdoktorum tembihlemişti zaten eğer 2-3 gün gecikmen olursa hemen kan ver karından iğneye başlıcaz demişti ama yaşadıklarımdan dolayı içimde çok korku var neler hissedeceğimi bilmiyorum
Ya inşallah canım bi cok kisi yazmış cunku burada prof a gitmişler bunlar asla duzelmez tüp bebek sansi da pek olmaz bas anomali yüzünden demişyok be canım böyle şeyler düşünme ben ilk kez duyuyorym senden düzelmeyeceğini
Aynen kuzum içimde umut var İnşaAllah güzel haberler verebilirim sizlereCok iyi Yha bu bile iyi haber yani gecikmesi umut veriyor inşallah hayırlı habelerle donersin
Bugün bir saatliğine işten izin alıp gidip kan versem mi acaba kuzumBence de geciktirme canımmasalkzz da erken öğrendi hemen doktoru iğneye başlattı
Soyledimm canimm zaten benim üstümde bir isyeri sahibi var patron, ben ihracat uzmaniyim ustum yok patrona haber verdim sdceİnşallah kuzumişyerine ne zaman söyliceksin?
Yaaa sen ne güzel pozitifsin böyle kuzum valla böyle olunca banada pozitiflik geliyorHayır pozitif ol
At kağandan lütfen yok şöle böle olurmuki bak gör bi seferki herşey yolunda gidecek
Inslalah olumlu düşün pozitif düşün her şey yolunda gitsin
Ay ağzın bal yesin kuzu keşke ikiz olsa dünyalar benim olurAynen kaşıyım canım çünkü ben kendi kendime hep nazar değdiririmişte dün regl gibi düşün yasak dedi ya ben hafif kanama olursa yine de yapmam canım ne olur ne olmaz. Daha yumurtlamaya da var zaten boş geçmiş olmayız. Belki de sana ikiz gelir ya ben öyle hissediyorum canım tabi hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun valla biraz korkuyorum başak burcu sevmediğim insanlar var ama olsun sağlıklı olsun ve gelsinler de burç konusunu hallederiz valla hiç bu konularla alakalı olmayan bir arkadaşım doğum zamanı yaklaşınca balık burcu olmasın diye doktorla bir hafta erken alsanız diye çıldırmıştı bakalım biz nasıl olacağız
Duamdasiniz canimHep böyle sağlıkla ilerlesin kuzum bizleri de dualarından eksik etme sakın
Hay maşallah aceleci kızSoyledimm canimm zaten benim üstümde bir isyeri sahibi var patron, ben ihracat uzmaniyim ustum yok patrona haber verdim sdce
12hfta olunca ne oluyorHay maşallah aceleci kızben heralde 12 hafta dolana kadar söylemem
İmkanın varsa ver canım zaten gecikmiş varsa çıkar kandaBugün bir saatliğine işten izin alıp gidip kan versem mi acaba kuzum
İlk 12 hafta riskli dönem düşüklerin çoğu ilk 12 haftada oluyor12hfta olunca ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?