- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 63
- 32
Kuzum benim 2 aralıkta yumurtlama oldu ya geç oldu yani yinede kanda çıkar mıİmkanın varsa ver canım zaten gecikmiş varsa çıkar kanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum benim 2 aralıkta yumurtlama oldu ya geç oldu yani yinede kanda çıkar mıİmkanın varsa ver canım zaten gecikmiş varsa çıkar kanda
Günaydın canımGünaydın kizlarrrr![]()
O zaman biraz daha bekle canım daha 8 gün olmuş 10. günden sonra çıkıyor kandaKuzum benim 2 aralıkta yumurtlama oldu ya geç oldu yani yinede kanda çıkar mı
M minik mucize92 evet canım geciktirme pıhtılaşması olanlarda bu iğneyi kullanmamakta bazen kimyasal sebebi olabiliyormus hemen bence ver kan iğnene başla. İğne bulmakta bu dönemde cok zor zatenBence de geciktirme canımmasalkzz da erken öğrendi hemen doktoru iğneye başlattı
Bence imkan varsa geciktiği için gidin derimBugün bir saatliğine işten izin alıp gidip kan versem mi acaba kuzum
Valla ya ikiz fikri beni de korkutsa da çok heyecanlandırıyorAy ağzın bal yesin kuzu keşke ikiz olsa dünyalar benim olurbu Arada bebek kaderini kendi belirliyor biz o olmasın bu olmasın desekte
bi astrolog dan dinlemiştim bebeğin burcunu belirlemek için erken doğum yapmak isteyen kişiler çok büyük yanlış yapıyor kader ile oynuyor kesinlikle yapılmaması lazım demişti
balık olursa da evladımız der bağrımıza basarız napalım
![]()
Ben de ya ne olur ne olmaz diye aileme bile hemen söylemeyi düşünmüyorum tabi o kadar beklemem de iş yeri için riskli bir durum olmadığı sürece baya geç söylerim diye düşünüyorumHay maşallah aceleci kızben heralde 12 hafta dolana kadar söylemem
![]()
Olsun ne güzel ben sık sık kese görmeye bile gidebilirdiKizlarrrgunaydin
Doktordan geldim keseyi gorduk
Ama pisman oldum gittigime size demistim keske gtmeseydim kalp duyamadkk, haftaya tekrar gel dedi smdi 1hafta kim bekleyecek
Ama guzel seyler soyledi .. her sey suan icin normal şükürler olsun, umarm ki hep boyle gitsin![]()
Ay gerçekten mi kuzum çok korkuyorum kan vermeye gideyim ben bugün en iyisi çıkmazsa da haftaya kadar olmazsam yine kan veririm olmadıM minik mucize92 evet canım geciktirme pıhtılaşması olanlarda bu iğneyi kullanmamakta bazen kimyasal sebebi olabiliyormus hemen bence ver kan iğnene başla. İğne bulmakta bu dönemde cok zor zaten
Daha anneme bile soylemedmHay maşallah aceleci kızben heralde 12 hafta dolana kadar söylemem
![]()
Rica ederim canım ben bata 6 varken idrarda gördüm galiba ertesi günde kan verdim yumurtlamanın 9-10. Günleriydi kanda gördüğüm günde zaten hemen iğneye basladımAy gerçekten mi kuzum çok korkuyorum kan vermeye gideyim ben bugün en iyisi çıkmazsa da haftaya kadar olmazsam yine kan veririm olmadıTeşekkür ederim canım ya
Valla kuzum ne bilemm bu bebek diye bsey demediOlsun ne güzel ben sık sık kese görmeye bile gidebilirdibebişi gördü mü peki? Kalp daha geç duyulabiliyor. Aynen biz sabırsızız işte erken öğrenince böyle oluyor. Ben seyrek çağırırsa doktor arada başka doktorlara görmeye gidebilirim gibi geliyor
çok şükür her şeyin güzel olmasına çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Hahahah ben demiyorum ya ben severim balıkYa ben balık burcuyum niye öyle diyorsunuzçok merhametli insanlarızdır, Sezgilerimiz kuvvetlidir, evimize ailemize bağlıyızdır vs. Olumlu özelliklerimizde var
![]()
Inslalah cnm sağlıklaAynen kuzum içimde umut var İnşaAllah güzel haberler verebilirim sizlere![]()
Aslında hepimiz aynı hatayı yapiyoruz cnm kendimizi dinlemek en ufak belirtiyi hamilelik belirtisi olarak görüyoruz oysaki beklesek işte adet erken mi oldu,?
Senin iğnen ne iğnesiydi cnm
Canını sıkma lütfen herşey bizim için stres yapma kendine strestense kalamıyoruz ben
babamı kaybettim 6 ay oldu .Halen etkisindeyim bnde belki üzüntüden kalamıyorum
Aman aman maşallah dilini ısır canımValla kuzum ne bilemm bu bebek diye bsey demedi
Her sry guzel kese guzel yerde, kanama alani vs yok,dusuk tehliken yok, guzel gelismis haftana gore iliskiye ara ver demicem sorun gorunmuyor haftaya gel kalbine bakalim suan erken daha duyamayz dedi peki madem dedim![]()
Çatlatma vuruldum Canm ikisi farkediyormu peki.
Masallah subhanallah canimm Rabbim korusunAman aman maşallah dilini ısır canımbence bunları duymak için bile gidilir ne güzel
![]()
Kuzum 9.günü kanda gördüğünde kaçtı betan acabaRica ederim canım ben bata 6 varken idrarda gördüm galiba ertesi günde kan verdim yumurtlamanın 9-10. Günleriydi kanda gördüğüm günde zaten hemen iğneye basladım
Geçmiş olsun canım, yeni umutlara merhaba diyelim.
Desene aynı tarihlerde oldu bizim susmalarBenimde son adet tarihm 30 ekim, yumuetlama da 16 Kasım oldu bende ovu ile takipiettimayniyizzzzzz ☺☺☺