- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Yani yumurtlama olmuyor diye olmuş olabilir diyorsunVücuttaki östrojen hormonu yükselince kahverengi akıntı şeklinde lekelenme olabiliyor canım bazı aylar ben de yaşıyorum
Anladım Canm Hayırlı haber Hayırlı.Pazar 1. Gün sayarsak vurulduğum gün bugün 5. Gün canım aynen
Adetime 3 4 gün kala test yaparım inşallah ya çok tabumutlanmıyorumnMuhtemel kuvvet yerlesme olabilir şu an oda yerleşirken kanama yaparmış
Canım gayet iyiyim çok şükür. Nazar değdircem kendime diye korkuyorumU Uzaygemisi35 canım nasıl oldun ağrın sızın yoktur inşallah?
Ben öyle tahmin ediyorumAdetime 3 4 gün kala test yaparım inşallah ya çok tabumutlanmıyorumn
Sağlıkla ilerlesin inşallahhhKizlarrrgunaydin
Doktordan geldim keseyi gorduk
Ama pisman oldum gittigime size demistim keske gtmeseydim kalp duyamadkk, haftaya tekrar gel dedi smdi 1hafta kim bekleyecek
Ama guzel seyler soyledi .. her sey suan icin normal şükürler olsun, umarm ki hep boyle gitsin
İğneyi vurulduğum gün ağrım oldu canım bi de az önce ısırık gibi bişiler oldu devamı gelir mi bilmiyorumAnladım Canm Hayırlı haber Hayırlı.
E peki igen hicmi sancı ağrı sızı yapmadı pazardan bu yana cano
Oh oh maşallah totonu kaşıCanım gayet iyiyim çok şükür. Nazar değdircem kendime diye korkuyorumdün hafif ağrım vardı ama ben de ekstra temkinli davrandım yattım hep. Bugün gayet iyiyim ama normal hayata ne zaman döneyim emin olamadım yani sahalara geri dönmem lazım bugünü de es geçsem içim daha rahat eder herhalde enfeksiyon vs risk olmasın. Sen nasılsın gün aşırı devam mı? Dün okudum ilişkide ağrın olmuş sanırım ama normalmiş demek ki hepimiz birbirimize tecrübe oluyoruz valla önceki deneyimlerle. Benim de bu ay olmazsa bir dahaki ay senden öğreneceğim bu detayları hesaplıyoruz kızlar bu ay hamile kalırsak bebişler Eylül'de geliyor sanırım başak burcu olacaklar
Gözünaydın tatlımKizlarrrgunaydin
Ama pisman oldum gittigime size demistim keske gtmeseydim kalp duyamadkk, haftaya tekrar gel dedi smdi 1hafta kim bekleyecek
Ama guzel seyler soyledi .. her sey suan icin normal şükürler olsun, umarm ki hep boyle gitsin
2 gün gecikti kuzum yarına kadar olmazsam kan vermeye gitmeyi düşünüyorumKaç gün geçti peki siz neler yaptınız
Aminnn kuzum tesekkurler 18 inde tekrar gideceğim umarim gorurusİğneyi vurulduğum gün ağrım oldu canım bi de az önce ısırık gibi bişiler oldu devamı gelir mi bilmiyorum
Oh oh maşallah totonu kaşıkendini hazır hissediyorsan fiziksel olarak değerlendir canım sonuçta doktorun yasak koymamış evet çatlamanın olduğu gün ağrım oldu kuzu hatta bi an bağırmışım eşim korktu bakalım bugün olacak mı evet ben de geçen onu düşündüm başak burcu iyidir ya tertipli düzenli olur
Gözünaydın tatlıminşallah kalp atışını da duyarsınız
Geçen hafta trendyoldan test siparişi verdim ama hala gelmedi elimde de kalmadı içim içimi yiyor alıp sabah yapsam mı acaba kuzum yaKuzu test varsa elinde tekrarlasana
İnşallah kuzumAminnn kuzum tesekkurler 18 inde tekrar gideceğim umarim gorurus
Ne güzel konuştun ya inşallah canım valla pazartesi bi gebelik testi evde yaparımBen öyle tahmin ediyorum
Çünkü yumurta rahme yerleşirken ağrı ve hafif kanama yaparmış bnce o bak gorucen inşallah
Normalde 8 Aralık’ta olmam lazımdı kuzum ben bilerek bir gün rotarlı yazdırmıştımListeden baktım dünmüş senin baterken test yapılmasına karşıyım ama sanki artık erken sayılmaz gibi eğer ilk idrarınsa hiç bekleme yap hemen ama tuvalete çıktıyssn daha bir gün geçtiği için çıksa bile baya silik olabilir. Çok heyecanlı bilgilendir bizi
Bence bi tane kaset test alıp yap kuzuGeçen hafta trendyoldan test siparişi verdim ama hala gelmedi elimde de kalmadı içim içimi yiyor alıp sabah yapsam mı acaba kuzum ya
Yanlış yazmışım canım yumurtlama oluyor diye oluyor olabilir kanama yaniVücuttaki östrojen hormonu yükselince kahverengi akıntı şeklinde lekelenme olabiliyor canım bazı aylar ben de yaşıyorum
Evet yumurtlama kanaması deniyor canımYanlış yazmışım canım yumurtlama oluyor diye oluyor olabilir kanama yani
Çok iyi bnce var biseyler Niyeyse içime doğdu2 gün gecikti kuzum yarına kadar olmazsam kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Canısı cok iyi hadi insallah guzel haberler bu ay insallah oyle umud ediyorumİğneyi vurulduğum gün ağrım oldu canım bi de az önce ısırık gibi bişiler oldu devamı gelir mi bilmiyorum
Oh oh maşallah totonu kaşıkendini hazır hissediyorsan fiziksel olarak değerlendir canım sonuçta doktorun yasak koymamış evet çatlamanın olduğu gün ağrım oldu kuzu hatta bi an bağırmışım eşim korktu bakalım bugün olacak mı evet ben de geçen onu düşündüm başak burcu iyidir ya tertipli düzenli olur
Gözünaydın tatlıminşallah kalp atışını da duyarsınız
Hep böyle sağlıkla ilerlesin kuzum bizleri de dualarından eksik etme sakınKizlarrrgunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?