- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
Kiz oku oku biter mi onca dedikoduDön oku istersen ama bence okuma. 59 gün sürer
Ayni desene canim benim de tıkalı idi zar zor açılmıştı ilkindeİlgini çeker mi bilmem ama ben hsg çekildim. Sağ tüpüm tıkalıymış hsg ile zar zor açıldı
DünTabi özellikle erkekler için çok önemli. Ben değerim düşük çıktığında doktorun verdiği ampul ve damlayı kullandım. Sonra bi daha ölçtürmedim. İşte bu ay D vit takviyeli folik asit içiyorum. Bi de günde 4 damla damlatıp suya onu içiyorum şuan tahminim 30 larda falandır benim D vit kolay yükselmiyor
Düşüklerden sonra oluyomuş neyse ki açıldı da şuan ek bi operasyona gerek yok. Eğer 6 ay kadar gebelik olmazsa tekrar bi hsg çekilcemAyni desene canim benim de tıkalı idi zar zor açılmıştı ilkinde
O iyiydi benim dahiliyeye kapsamlı kontrole gittiğimde bakılmıştı canım. D vit sadece güneşten alınıyor güneş gördüğümüz mü var karanlıkta işe gelip karanlıkta çıkıyoruzDünfiona13 dedi ya magnezyum eksikse d vit kolay birikmiyor diye. Onu da beraber öneriyorlarmış genelde. Sizin hastane bedava zaten magnezyuma da baktır gitmişken ona göre belki onu da verir. Kocama da söylim yaptırsın
Hadi ya aynen canım senin eşini referans alabiliriz bu durumlardaU Uzaygemisi35 bu arada eşim D vit baktırdı onun baya iyi çıktı bence sperm+D vit ilişkisi oldukça fazla
Benim o da hep düşük çıkıyor ya. Ya aynen valla ben de bu kış hep evdeydim ama geçen sene çok zor oluyordu gece yarısı şafak operasyonuna gider gibi işe gitmek. Şimdi de komple evdeyim bizim teras var aslında pandemide hep güneşe çıktım orda ama bütün kış doğru düzgün güneş de göremedikO iyiydi benim dahiliyeye kapsamlı kontrole gittiğimde bakılmıştı canım. D vit sadece güneşten alınıyor güneş gördüğümüz mü var karanlıkta işe gelip karanlıkta çıkıyoruz
Ayyy en sevdiğim cevaplar. Çok sevdiğim ve çok yaptığım şeyBana bunları soracak ya da söyleyecek tek bir baba yiğit varsa onu alnından öperim. Geçen sene "kilo mu aldın sen" diyen komşumuzu tüm mahalle kadınlarının içinde itin münasip bi yerine sokup çıkardım en son. Çocuk var mı diye bile soramıyor hiç biri. Hayatta en tahammül edemediğim hadsiz sorular. Kilo mu aldın, zayıfladın mı, bebek ne zaman, 2. Ne zaman, ne zaman evleniyorsun? Sanane be kardeşim sanane???? He bak aklıma geldi geçen aylarda da bi akraba eşimin maaşını sormuştu hayırdır ev kredimize destek mi olmak istiyorsun yoksa demiştim, kalakalmıştı öyle.
Hahaha aynen canım, valla sürekli streslerdeyim bitmiyorduuuSadece ilk silik çizgiyi görünce mutlu oluyosun, bi de ilk tekmeyi hissedince. Herhalde bi de doğunca.
Onun dışında süreç şöyle ileriyo,
Acaba kimyasal mı?
Tutundu mu?
Ilk üç ay düşük tehlikem var, yürüdüm, yoruldum, ne yedim, sebzeleri yıkadım mı?
Et iyi pişmiş mi, mainesin içindeki yumurta pastörize mi?
Ikili testin sonuçları nasıl?
Uçlu testin sonuçları nasıl?
Ilaclar yeterli mi?
Bugün neden az hareket etti?
Detaylı ultrasonda güzel geçecek mi?
Her kontrolden önce bir hafta süren acaba bebek iyi mi gerginliği. Şimdilik gelişmeler bunlar.
Nerde sahi?zeynep-ahmet nerelerde test yapacaktı?
Hızlı yükselir ampul verirse merak etmeErkekte de mi baktırmak gerekiyor yanibir de bu çıktı başımıza inşallah hemencecik yükselir yaa bileydim daha önceden başlardımm inşallah yükselmiştir senin canım ne zamandır kullanıyorsun
Bize doktor hiç bahsetmedi. Kendi araştırmalarım sonucu ulaştım bu bilgiye. Son gittiğimizde baktıracaktı güya. Spermiogram kötü gelince o aklımıza bile gelmemişYaa valla doktorların bunlara ciddi ciddi konuşması gerekiylr bence. Bu kadwr bilgiyi bilmedikleri için rahat konuşuyorlar. Ama nasıl merak edip araştırıp okumuyorlsr onu da anlamıyorum. Nasıl yani doktorun açıklaması yeterli geliyor onlaraben her değerimin inciğini cinciğinş araştırıyorum onlara doktor çok sıkıntı yok gibi normal falan dedi mi bitti bana öyle dede didik didik ederim çok sıkıntı yok ne demek sıkıntı nerde var ki nesi normalmiş dur şurfs bir değer referans noktasına yakın ne olmjş olabilir araştıralım falan derim. Ama onlar çok rahat ya valla anlamıyorum. Benimki kendi ben de gideyim bi demesine rağmen doktor normal deyince iyi o zaman ne gerek var moduna geliyor
Gerçekten oraya gidelim biz bu ne yaYaa kızım valla diyorum ya ben her gidişimde 1000 TL'yi buluyorum nerdeyse. Son gittiklerinde fazla test istemiyor diye böyle 300 TL falan verince tahlillere mutlu oluyorum düşün. Hakikaten sizin hastaneye gelip gitsek benzin parasıyla daha uyguna gelebilir
ahshndndj yazık yaaBana da fotoğrafın birinde kucağımfa kırlent varmış diye hamile misin diye sormuşlardıbir de ne zamandır bol elbise giyiyormuşum ben kendim neyi ne sıklıkta giydiğimi takip etmiyorum yav
Bir akrabamız sorup duruyordu. Önce sen yap ben arkandan yapıcam diye diye soramaz oldu. Sürekli hamile olduğum ve sakladığım imasında bulunuyordu. Daha düşünmüyorduk bile o zamanOlduğuna adım gibi eminim şuan bile meraktan ölenler vardır hayatımız ile ilgili
Ben güneşe çıktım yazın balkonda, parkta öğlen saatinde özellikle. Yine de olmadıO iyiydi benim dahiliyeye kapsamlı kontrole gittiğimde bakılmıştı canım. D vit sadece güneşten alınıyor güneş gördüğümüz mü var karanlıkta işe gelip karanlıkta çıkıyoruz
O zaman eczaneden bi magnezyum takviyesi al kullan canım faydası olur. Malesef yeterli olmuyor güneşte oturmak takviye şartHadi ya aynen canım senin eşini referans alabiliriz bu durumlarda
Benim o da hep düşük çıkıyor ya. Ya aynen valla ben de bu kış hep evdeydim ama geçen sene çok zor oluyordu gece yarısı şafak operasyonuna gider gibi işe gitmek. Şimdi de komple evdeyim bizim teras var aslında pandemide hep güneşe çıktım orda ama bütün kış doğru düzgün güneş de göremedik
gram tahammülüm yok. bana annem babam bile soramıyor siz kimsiniz pardon ? hiçte acımam da çekinmem de. sıfır iyi niyetle yapılıyor bu hareketler. iyi niyetli bi insan karşısındaki insanın özel hayatını asla deşelemez.Ayyy en sevdiğim cevaplar. Çok sevdiğim ve çok yaptığım şeyohhh has ediysin valla. Bazı kadınlar toplumdan bunalıp şöyle böyle olduğunu diyor okuyun şu minseo yazdıklarını kendinize kimseye laf söyleyetmeyin. Birileri sizi kırıyorsa sizde ona lazım sözü verin birdaha asla böyle şeyler yapmaya niyetlenemez. Benim karnıma vurdu eşim tarafında bir kadın daha yeni evliyim böyle bakınca sessiz kibar bir insanım ama yeri gelirse içimden pislik birşey çıkabiliyor karnıma vurup burası boş mu dedi bende öyle dolan birşeyse gel doldur dicem ama öyle olsa senden senin gibi birisi çıkmasındansa istemem kalsın dedim kaynanam da çok iyi niyetli benim o birşey diyemez cinslerden içten gülüyor eminim çok hoşuna gitti bu durum. O kadına onu yaptım gitti beni konuştu bana böyle yaptı diye kimse sormuyor bana birşey sorarsa da hazırım. Tabi ki sorabilir bazılarına saygım var ama bunu böyle insanı ezmek için yapanlardan nefret ediyorum
Ya hadi gündüz gece gitme olayı bir yana maske yüzümü dışarı çıksam kapatıyorO iyiydi benim dahiliyeye kapsamlı kontrole gittiğimde bakılmıştı canım. D vit sadece güneşten alınıyor güneş gördüğümüz mü var karanlıkta işe gelip karanlıkta çıkıyoruz
kaçırmazsın merak etme ben yine günümde yumurtlamıştımBen bu ay günde 3 klomen kullanıyorum kizlar ve yoğun akıntım var doktor cuma gel dedi ama yumurtlama olup kaçırmam inşallah ya ne dersiniz
Nerde sahi?
yok anam yetmiyor bütün yaz denize girdik yine yükselmedi ilaç şartBen güneşe çıktım yazın balkonda, parkta öğlen saatinde özellikle. Yine de olmadı
Çok sevdim seniO zaman eczaneden bi magnezyum takviyesi al kullan canım faydası olur. Malesef yeterli olmuyor güneşte oturmak takviye şart
gram tahammülüm yok. bana annem babam bile soramıyor siz kimsiniz pardon ? hiçte acımam da çekinmem de. sıfır iyi niyetle yapılıyor bu hareketler. iyi niyetli bi insan karşısındaki insanın özel hayatını asla deşelemez.
Ben de bütün yaz denize girem! Ben de girem!zeynep-ahmet danışmada beklenmektesiniz
yok anam yetmiyor bütün yaz denize girdik yine yükselmedi ilaç şart
sağol canımsssÇok sevdim seniacımak yok o zaman tepeye çıkıyorlar çat çut vurmak en iyisi ona dert olmuş Benim derdimi deşmek içinse laf ederse dert olacak lafı vermek iyi. Birde bunu yapanlar hep kendi gıcını görmeyenler
gel ben seni sokarım şıpıdık şıpıdık yüzerizBen de bütün yaz denize girem! Ben de girem!
Konuştuk şimdi d vitaminin çok düşük ilaç yazcam haftada iki kullan dedi. Klomene folik asite devam. Haftaya Çarşamba kontrole gidicem. Diş tedavisini sordum şimdi yaptırabilirsin hemen ama adete yakın yaptırma dedi.Hızlı yükselir ampul verirse merak etme
Bize doktor hiç bahsetmedi. Kendi araştırmalarım sonucu ulaştım bu bilgiye. Son gittiğimizde baktıracaktı güya. Spermiogram kötü gelince o aklımıza bile gelmemiş
Gerçekten oraya gidelim biz bu ne ya
ahshndndj yazık yaa
Bir akrabamız sorup duruyordu. Önce sen yap ben arkandan yapıcam diye diye soramaz oldu. Sürekli hamile olduğum ve sakladığım imasında bulunuyordu. Daha düşünmüyorduk bile o zaman
Ben güneşe çıktım yazın balkonda, parkta öğlen saatinde özellikle. Yine de olmadı
Onu da doktora sormadan alamam ben baya bir fırça yedim dün hala korka korka konuşuyorumO zaman eczaneden bi magnezyum takviyesi al kullan canım faydası olur. Malesef yeterli olmuyor güneşte oturmak takviye şart
gram tahammülüm yok. bana annem babam bile soramıyor siz kimsiniz pardon ? hiçte acımam da çekinmem de. sıfır iyi niyetle yapılıyor bu hareketler. iyi niyetli bi insan karşısındaki insanın özel hayatını asla deşelemez.
Dünürümle tatil qeyfi ⛱gel ben seni sokarım şıpıdık şıpıdık yüzeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?