Gözlerim bozuk zaten kardeşSen hepsini ayrı ayrı araştırırsın. 3 farklı doktora gidip hepsinden fikir alırsın.
Ama güzel yani, hamilelikte hiç canın sıkılmaz. Sadece araştırma yapmaktan gözlerin bozulabilir.
Hımmm öyle galiba evet. Yaptırma bence de sinirini bozma boşuna. Olursa da sürpriz olur. Olmazsa da sağlıkla olsun bi dahaki aya inşallahinşallah önümüzdeki ay istediğin haberi alırsın, bebişiniz gelir size
benim de bugün regl günüm yarın kan istedi doktor ama yaptırmıycam. kasette negatif işte ftil kullanıyorum hala o zaten bir hafta falan atıyormuş progestan kullanınca.
Canım 4 5 gün gecikmenin sonunda şuanda sökülmeye başlıyorum galiba yavaş yavaş.Kızlarrrr tarihleri güncelleyelim eski tarihleri sileceğim.
@goldies16 canım senden de soru cevap bekliyoruz.
@Pungar35 05.03.2021 4 AY GECİKME @Blacklight 15.03.2021 19 AY GECİKME @I LoVe You 18.03.2021 28 AY @Uzunkiprik 19.03.2021 12 AY Mordus 19.03.2021 5 AY @Sosyalsosyalci 19.03.2021 1 AY @Portakalli cikolat 20.03.2021 9 AY @zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY U Uzaygemisi35 22.03.2021 9 AY
al benden de okadar canım gecen ay mahvettı benı bu ay ne doktor ne bişey.Canım 4 5 gün gecikmenin sonunda şuanda sökülmeye başlıyorum galiba yavaş yavaş.
Bir kere klomen kullanayım dedim bütün dengem bozuldu
Yeni bat 21 Nisan gözüküyor
Ben de seni etiketleyecektim tamal benden de okadar canım gecen ay mahvettı benı bu ay ne doktor ne bişey.
ben hıcbıse kullanmıyorm sızı okudukca benım aklım karısıyor bendemı sıkıntı varU Uzaygemisi35 gel de iki lafın belini kıralım. D vitaminininini yazınca yaz bize de. Hemen karşılaştırılsın burda. Kimin doktoru bir b.k bilmiyor kararı verilsin. Herkes kendi kullandığı d vitamininden şüpheye düşsün. "Ben de mi onu kullansam" desin
Doktorum ameliyattaymış çıksın Arıcam tekrarU Uzaygemisi35 gel de iki lafın belini kıralım. D vitaminininini yazınca yaz bize de. Hemen karşılaştırılsın burda. Kimin doktoru bir b.k bilmiyor kararı verilsin. Herkes kendi kullandığı d vitamininden şüpheye düşsün. "Ben de mi onu kullansam" desin
Canım yine sende kist falan yapmadı gecikmen oldual benden de okadar canım gecen ay mahvettı benı bu ay ne doktor ne bişey.
Yok canım o ayrı bir test ona ayrı bakılması lazım. Gebelikte genelde zaten takviye veriyorlar ama gebe kalmayı zorlaştırdığını bilmiyordum çok. d vitamini kısırlığı diye bile bişi varmışben hıcbıse kullanmıyorm sızı okudukca benım aklım karısıyor bendemı sıkıntı varsu gcenkı kan testı yaptım ya onda anlasılırmı d vıtamını eksıklıgı oyleyse aile hekımıme atayım bı baksa
D vitaminine bakıldıysa vardır yoksa kendin de baktırabilirsin. Aile hekimleri artık bakamıyor galiba onaben hıcbıse kullanmıyorm sızı okudukca benım aklım karısıyor bendemı sıkıntı varsu gcenkı kan testı yaptım ya onda anlasılırmı d vıtamını eksıklıgı oyleyse aile hekımıme atayım bı baksa
Vajinal ultrason aletini ve çatalı da kullanıyormuş. Daha ne olsunDoktorum ameliyattaymış çıksın Arıcam tekraren birinci benim doktorum artık onun dediklerinden çıkmak yok ona göre
ee nolcak ben ozaman bı ara sağlık ocağında kan vereyım orası bakarmıYok canım o ayrı bir test ona ayrı bakılması lazım. Gebelikte genelde zaten takviye veriyorlar ama gebe kalmayı zorlaştırdığını bilmiyordum çok. d vitamini kısırlığı diye bile bişi varmışminseo bu konuya daha hakim. Benim eskiden de hep düşük çıkardı zaten bir bakalım dedim yerlerde.
Sizin adınıza üzüldüm ama klomenden nefret ediyorum ben o benim kasık ağrımı çok yaptı yetmedi bir ağlattı bir güldürdü hormonlar uçtu bir kere kullandım daha kullanmak zorunda kalınca napacağımı bilmiyorum.Canım 4 5 gün gecikmenin sonunda şuanda sökülmeye başlıyorum galiba yavaş yavaş.
Bir kere klomen kullanayım dedim bütün dengem bozuldu
Yeni bat 21 Nisan gözüküyor
Kayinvalidem den gelince bir süre kendime gelemedimSen nerdesiiiin hüloooğ
Sorma sorma akıntıya bile direkt ilaç veririm dedi bakmaya gerek görmedi sanorımmD vitaminine bakıldıysa vardır yoksa kendin de baktırabilirsin. Aile hekimler artık bakamıyor galiba ona
Vajinal ultrason aletini ve çatalı da kullanıyormuş. Daha ne olsun
Onu bilmiyorum ama yukarıda @NealStreet bakmayabiliyor demiş. Bi özelde dışardan yaptırabilirsinee nolcak ben ozaman bı ara sağlık ocağında kan vereyım orası bakarmı
Akıl sağlığın için isabetli bir zamanda yoktunKayinvalidem den gelince bir süre kendime gelemedimNe var ne yok ben olmayalı özet geç bakalım
Özet geçilemezzz nele neler oldu dünyayı kurtardık yineKayinvalidem den gelince bir süre kendime gelemedimNe var ne yok ben olmayalı özet geç bakalım
Sor sen yine. Çok emin değilim ama çok pahalı olduğu için mi ne sınırlama getirmişler. Ben kadın doğum hastanesinde jinekoloji bölümünde bile yaptıramadım. Kliniğimizde bu şekilde istekle yapamıyoruz artık dedi. Devlet hastanesi buee nolcak ben ozaman bı ara sağlık ocağında kan vereyım orası bakarmı
Bende merak ediyorum ne yazacaklarU Uzaygemisi35 gel de iki lafın belini kıralım. D vitaminininini yazınca yaz bize de. Hemen karşılaştırılsın burda. Kimin doktoru bir b.k bilmiyor kararı verilsin. Herkes kendi kullandığı d vitamininden şüpheye düşsün. "Ben de mi onu kullansam" desin
Canım yapmıyorlar aile hekimleri hatta onu bırak adam ilaçımı yazmadı doktorumun baba verdiğiee nolcak ben ozaman bı ara sağlık ocağında kan vereyım orası bakarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?