- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
Bastırırsın sen güveniyorum sanaHuni bir kendime yaramadı@Kedilervekitaplar 'a da huni reçete ettiydim. O da şıp diye hamile kalıverdi.
Ee terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Helal sana beBakalım ben de başarabilecek miyim genlerimi bastırmayı
Gezelim tabii ya bir daha mı gelecez dünyayaKızz valla en güzeli, biz dünürler gezerizben azcık ucundan bikaç yer gezdim, sen de gezmişin. Kalanları gezeriz olmaz mı
Ver gazı. Lazım olacak bunlar bana hep.Bastırırsın sen güveniyorum sana
Ooooohh ozaman oldu bu iş seninki kesin sana benzeyecekVer gazı. Lazım olacak bunlar bana hep.
Ablamın kızı benim kızım olsa bana bu kadar benzeyemezdi. Benlerimiz bile aynı yerde. Huyu suyu da ben. Ablama "Sen yanlışlıkla benim çocuğumu doğurmuşsun" gibi diyorum her seferinde
Ben embriyologla da bir deneyeyim şansımı olmadı. İşi sağlama alayımOoooohh ozaman oldu bu iş seninki kesin sana benzeyecek
Aynen sağlama yapmak önemli tabiiBen embriyologla da bir deneyeyim şansımı olmadı. İşi sağlama alayım
Demekkiii söylemiycen bulduğun isimleri kimseyee. Ama bana güzel bi kız ismi söyleyebilirsin aklımda olsunBen de her türlü isim bulmuştum. Ben evlenip doğurana kadar hepsini koydular. Üstelik bunlardan biri de ablam. İnsanın düşmanı olsa yapmaz
Ben de geçen bi aldatma şüphesi ile açılıp kocasının aldattığını yakalayan bi hikayeye denk geldim baya sürükleyiciydi ama üzüldüm kızaAy yok kız dedikodu, geceleri reflüden uyuyamayınca bir derdim var köşesini okuyom, ama çok ilginç bişey denk gelmedi
Bana da yazsana bi reçete hayırsızHuni bir kendime yaramadı@Kedilervekitaplar 'a da huni reçete ettiydim. O da şıp diye hamile kalıverdi.
Ee terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Helal sana beBakalım ben de başarabilecek miyim genlerimi bastırmayı
Bebiş karikatür paylaşmak yasak sitede neden diye sorma ben de bilmiyorum banlanma bi desağdaki senEki Görüntüle 2804267
Sana daha önce de dedim. Nasılsa uygulamayacağın için sana reçete yok. Prensiplerim varBen de geçen bi aldatma şüphesi ile açılıp kocasının aldattığını yakalayan bi hikayeye denk geldim baya sürükleyiciydi ama üzüldüm kıza
Bana da yazsana bi reçete hayırsız
Yemin çekBebiş karikatür paylaşmak yasak sitede neden diye sorma ben de bilmiyorum banlanma bi de
Sen söyle uygulucamSana daha önce de dedim. Nasılsa uygulamayacağın için sana reçete yok. Prensiplerim var
Bişi olmaz çaktırmayınYemin çek
153 milyon tane paylaştıktan sonra mı söylüyon püüüü
Teliftendir herhalde. Nabam giden gitti. Silinmiyor da zaar
Yapma yaa, hakkat bazıları baya üzücü oluyoBen de geçen bi aldatma şüphesi ile açılıp kocasının aldattığını yakalayan bi hikayeye denk geldim baya sürükleyiciydi ama üzüldüm kıza
Bana da yazsana bi reçete hayırsız
Hahahhahaha valla başıma tuhaf şeylerin geldiği çoktur, burda da gelirse hiç şaşırmam
Gülüyor bir de ya. Puanların silinirken öyle demiyordun ahshhsSen söyle uygulucam
Bişi olmaz çaktırmayın
Senin başına gelmiyor. Sen bizim başımıza geldirecek gibisinHahahhahaha valla başıma tuhaf şeylerin geldiği çoktur, burda da gelirse hiç şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?