Sağlıklı olsun da onlara benzemesin ya ama sağlıklı olsunAy sorma benimki de karışır herşeye, biz de başladık yavaştan kavgalaraki daha cinsiyet bile belli değil
Yaaa ne güzelllinşallah minik iskoç bi kızın olur, hafif çilli
Bırak senminseo yi, oğlum olursa ben alırım kızını
Embriyologa da atar gider yaptık zamanında spermiogram yüzünden ahhdjdjdEmbriyologa söyle senin genleri baskın yapsın ayarlasın bişiler
Ortası yok mu bunlarınBenimki çetele tutuyo takvime falan bakıyo bugün bitmesi gerekmiyordu diye
Maske ve gözlük takarak git kadının yanına tanımaz öyleEmbriyologa da atar gider yaptık zamanında spermiogram yüzünden ahhdjdjd
Arada aklıma geliyor. Kadın inşallah bizi unutmuştur. Ben olsam hayatta unutmam spermiogramdan iki ay sonra arayıp hesap soran zeka küpü çifti
Telefonda yaptık atarı ama isimler var sonuçtaMaske ve gözlük takarak git kadının yanına tanımaz öyleonlar nelerle karşılaşıyodur hiç sanmıyom hatırlıcağını
Tabi burdaki gibi değiştiremiyon adını gerçek hayattaTelefonda yaptık atarı ama isimler var sonuçta
Senin kızın olcak çıktı napalım, ben de bi ara bi yıl kadar turuncu olmuştum, hayatta kaçırmam böyle geliniNeeeeeee yolarım
Ohhooo, daireyi ben de veririm ne var. Kaşıkçı işleri karışık ya ben dünyayı gezmeyi vaad ediyorumSağlıklı olsun da onlara benzemesin ya ama sağlıklı olsun
Ooo kızımın talipleri artıyor.minseo İzmir'de daire ve kaşıkçı elması vadediyor. Bir de isteme çikiletasını altın tepside getireceklermiş.
Senin eli de görelim?
Aynen senin huniyi taktım iyi geldi banaBak @Duygu933 reçetelerim nasıl işe yarıyor gör. Daha önce deGeminiWoman 'de işe yaramıştı övünmek gibi olsun
Canım o heeeçç belli olmaz benimde kocamın anası baskınmış hepsi birbirine benziyo ama oğlum= benim küçüklüğümBenim kocam turunç demiş miydim ve genleri aşşşşırı baskın. Ablası da kocam da annelerinin kopyası, babalarından gram bir şey almamışlar. Ablasının kızı da bunların kopyası, o da babasından hiçbir şey almamış. Bize senelerce turuncu gen çekinik diye anlattılar hep kandırılmışız
Yok galiba uçlarda yaşıyorlarOrtası yok mu bunların
Hadi bakalım hodri meydan kim ne doğuracakSenin kızın olcak çıktı napalım, ben de bi ara bi yıl kadar turuncu olmuştum, hayatta kaçırmam böyle gelini
Ben boşver dünyayı çikolatayı dedikodu yok mu dedikoduOhhooo, daireyi ben de veririm ne var. Kaşıkçı işleri karışık ya ben dünyayı gezmeyi vaad ediyorumisteme çikiletası ise çikileta şelalesi şeklinde olacak, bardak bardak içeriz kahve yerine istemede
Ay yok kız dedikodu, geceleri reflüden uyuyamayınca bir derdim var köşesini okuyom, ama çok ilginç bişey denk gelmediBen boşver dünyayı çikolatayı dedikodu yok mu dedikodu
Bizim hamilelik yokki ortadaAy sorma benimki de karışır herşeye, biz de başladık yavaştan kavgalaraki daha cinsiyet bile belli değil
Hiçbir fırsatı es geçmiyooooğrTabi burdaki gibi değiştiremiyon adını gerçek hayatta
Ay dünyayı biz gezsek çocuklar da oturuversin yeni evli dediğin otursun biraz ahshshdhjd Çok cazip şeyler sunuyorsun. Kafam karışmadı değil.Ohhooo, daireyi ben de veririm ne var. Kaşıkçı işleri karışık ya ben dünyayı gezmeyi vaad ediyorumisteme çikiletası ise çikileta şelalesi şeklinde olacak, bardak bardak içeriz kahve yerine istemede
Haha olsun canım, ben oğlum olursa diye daha bekarken isim bulmuştumBizim hamilelik yokki ortada
Huni bir kendime yaramadıAynen senin huniyi taktım iyi geldi bana
Canım o heeeçç belli olmaz benimde kocamın anası baskınmış hepsi birbirine benziyo ama oğlum= benim küçüklüğüm
Kızz valla en güzeli, biz dünürler gezerizAy dünyayı biz gezsek çocuklar da oturuversin yeni evli dediğin otursun biraz ahshshdhjd Çok cazip şeyler sunuyorsun. Kafam karışmadı değil.
Ben de her türlü isim bulmuştum. Ben evlenip doğurana kadar hepsini koydular. Üstelik bunlardan biri de ablam. İnsanın düşmanı olsa yapmazHaha olsun canım, ben oğlum olursa diye daha bekarken isim bulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?