Hay Allah çok üzüldüm ya. Kuzenimin duygularını ve zamanını ve paralarını sömürenlere sabah akşam sövüyorum ben. İyi araştırın bari bu sefer. İnşallah güzelce sonuca ulaşırsınız bu sefer. Maalesef suistimale çok açık bir alan :/Evet ilk etapta baktırmamıştık ona. Bahçecide olumsuz olunca muayene oldu. Biz her şeyi deneme yanılmayoluyla acı tecrübelerle öğrenmiş olduk. Bundan sonrası güzel olur inşallah
Kadın doğum doktorları hep öyle diyor evet ama ürologlar ve androloglar bu konuda daha farklı düşünüyor. Ama dediğin gibi bazısında da ters bir etki yapıyor. Siz şimdi hangi il ve kurumda başlıyorsunuz tedaviyeEşime ürolog Pregros plus verdi iki ay kullandı başka ilaçlarla beraber. Daha kötüye gitti. Bazısında işe yarıyormuş diye biz Proxeed mi kullansa diye doktora sorduk. Pregros'ta larginin mi ne varmış ona devam edin dedi. Dediğim gibi eşimde takviye hiçbir işe yaramadı üstelik geriye gitti değerler. Tüp bebek uzmanı da spermi iyileştirecek hiçbir ilaç yok dedi ama burada okuyoruz bazısı çok gelişme olduğunu söylüyor. Çok kafa karıştırıcı şeyler var
yok canım biz cinsiyet belirlemek için ilişkiden sonra yatağın etrafında döndük sırayla. tek sayı kadar dönersen erkek çift sayı kadar dönerseniz kız oluyo belki denemek istersinizAy doğru ya kusura bakma bende kafa mı kaldı. Siz cinsiyet belirlemek için amuda kalkmıştınız ama di mi?
O da bir çeşit totem herhalde. Benimki ml tahmini yapıyor görmediği şeye agshsjjEvet yakında eyvallah reyiz diye el ense yapcaz
bi de şey diyo "bu sefer kesin oldu"
Biz takdir-i ilahi deyip cinsiyeti Allah'a bıraktık. Şimdi isteyip de olmayan var, etrafta duyuyoruz. Biz bir de şımarıklık yapıp cinsiyet seçmeyelim dedikyok canım biz cinsiyet belirlemek için ilişkiden sonra yatağın etrafında döndük sırayla. tek sayı kadar dönersen erkek çift sayı kadar dönerseniz kız oluyo belki denemek istersiniz
Adam inanıyor benim tam tersimO da bir çeşit totem herhalde. Benimki ml tahmini yapıyor görmediği şeye agshsjj
Ama tabii sen kendini bizle kıyaslama şimdi. Biz çok afedersin bu işin kompetanı olmuşuz. Ben hatta kitap yazmayı düşünüyorum doğuma kadar. Nasılsa bol vaktim olacak, evde sıkılmayayım
Ya ne güzel ilk seferde olmuş aslında. Sonrasında stres etkiliyor malesef. Ama Rahim filminden sonra için rahatlar ve Plan programını ona göre yaparsın inşallah.Amin canım amin işte her şey vesile allah ol demeden olmuyor hiç bir şey. Ben henüz oraya gelemedim canım bu ay 1 yılım doldu korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ama kimyasal oldu geçen sene bu zamanlar. Bi daha da nasip olmadı eşimde ve bende görünen bir sıkıntı yok. Klomen+ovitrelle kullandım 2 ay yine olmadı. Ctsi rahim filmi çekilicem. Rahimde yapışıklık gibi bi şeyler olmuş olabilir mi diye şüphe ediyorum ama bakalım ne çıkacak.
Bilmiyorum canım görünürde her şey normal ama olmuyor, şimdi görünmeyen kısıma bakacağız cumartesi bakalım gerginim o yüzden inşallah Allah kolaylaştırsın bunu daYa ne güzel ilk seferde olmuş aslında. Sonrasında stres etkiliyor malesef. Ama Rahim filminden sonra için rahatlar ve Plan programını ona göre yaparsın inşallah.
Senden niye bahsedeyim ya ben deli miyim? Git sonra Defne Samyeli gibi dava aç. Bir de mahkemeyle mi uğraşayım?Adam inanıyor benim tam tersimBenden de bahset kitaptan
Doğru Mustafa sandalın kitap yazması ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma olurduSenden niye bahsedeyim ya ben deli miyim? Git sonra Defne Samyeli gibi dava aç. Bir de mahkemeyle mi uğraşayım?
Kitapta evlilikte "cinsel seks" üzerine engin tecrübelerimi yazacağım. Böyle her yerde de bahsedip üstümüze nazar çekmek istemiyorum ama Allah vergisi bir libido uyumu bizimki. Her çifte nasip olmaz. E Allah'ın bildiğini de kuldan saklayamam. O şekilde kitap yazma kararını aldım
Evet benziyor, inşallahSizinle değerlerimiz benziyormuş inşallah bu ilaç iyi gelir eşlerimizeSizin herhangi bir sorununuz var mi peki
En içten dileklerimle amin. Biz masrafları yazmaya başlayalım dedik. Filmi geri sardıkça morallerimiz bozuldu hangi birini yazıcaz ulan dedikinşallah rahim filminden sonra gelir bebem, dünyaya gelmeden bize geçirdiği tek şey olur amin hahahha
Kitapta senden bahsetmem di mi? Sen de yavaş yavaş kendini tanımaya başlıyorsun bak. Burası senin için içsel yolculuk gibi oldu. İyi ki varımDoğru Mustafa sandalın kitap yazması ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma olurdu
Evet ya ben de az önce onu düşündüm. Okula kadar vardırmıştır di miU Uzaygemisi35 yok yine ortalarda bak kimbilir ne araştırıyor, şuan çocuğun yurtdışında okuyacağı okulu seçiyor olabilirbirazdan gelir ve ayy ne çok konuşmuşsunuz diye bağırır
Tabiki bahsedemezsin çünkü beni anlatabilmen için ayrı bi roman yazman lazımKitapta senden bahsetmem di mi? Sen de yavaş yavaş kendini tanımaya başlıyorsun bak. Burası senin için içsel yolculuk gibi oldu. İyi ki varım
Kesinnnn... Kalacağı yurdu bile seçmiştirEvet ya ben de az önce onu düşündüm. Okula kadar vardırmıştır di mi
Saçma olan kitapta senden bahsetmem di mi diye sormuştum ama senin yineTabiki bahsedemezsin çünkü beni anlatabilmen için ayrı bi roman yazman lazım
O şimdi hamile ya, ikinciyi ne zaman yapacağını planlıyor olabilirKesinnnn... Kalacağı yurdu bile seçmiştirbi de kesin filtre kahve içiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?