Değmiyor. Çok pahalı. Ben o paraya neler alırdım aklım hala orada ahashshnsAma verilen her kuruşada değmiyor mu ya, şu işlemin anestezili çekildiğine inanamıyorum başka yerlerde nasıl bir yöntem kullanıyorlarsa bilemedim. Bağırmalı çağırmalı yorumlar falan okumuştum korkuyor bi insan ama çekildikten sonra ilginç geliyor çok basitti çünkü.
Şimdi bizi biliyorsun, bana burada anlattırıp insanları da özendirttirmeNe zaman gideceksin bebiş
Artık tükenmez kalem demek sen demek benim için
O nasıl bi ilişkiydi bebem bahsetsene biraz
Muayeneye gittiğimde konuşacağım. Ben tırsağın tekiyim bana kalsa iğne de kullanmayacağım da işte mecburiyet... Varikosel ameliyatı öncesi denemeseymişsiniz keşke tüp bebek. O zaman yok muydu yoksa? Kuzenim de Bahçeci'de birkaç defa denedi olmadı. Meğer eşinde varikosel varmış. Bir şey dememişler. Sonradan ameliyat oldu o daEvet biliyorum canım pgt ya da ngs ye gidiyor embriyolar Ya da istersen ikisinin incelemesinden de geçiyor. Ben ilk denemeyi bahçeci de yaptırdım orada imsi yöntemi uygulandı ama 1 embriyo kaldı genetiğe de göndermedik tabi.Ve tutmadı. Sonra varikosel ameliyatı oldu Ben 3 ay sonra normal hamile kalmıştım ama onuda kaybettik malesef. Şimdi de iki tüpüm de olmayınca mecbur güzel bir yerde tüp yaptıracağız. 2 ay önceki Bahçelievler medicalpark tı. Ve devlet hastanesinden hallice bir yer boşa paramı verip geldimBu arada okuduğum kadarıyla sen anesteziyi almak istemiyorsun. Bir tanıdığım böbrek rahatsızlığı olduğu için opu da genel anestezi olmadı yani olabiliyor biraz kurcala doktorunla o zaman tekrar konuş
Amin canım amin işte her şey vesile allah ol demeden olmuyor hiç bir şey. Ben henüz oraya gelemedim canım bu ay 1 yılım doldu korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ama kimyasal oldu geçen sene bu zamanlar. Bi daha da nasip olmadı eşimde ve bende görünen bir sıkıntı yok. Klomen+ovitrelle kullandım 2 ay yine olmadı. Ctsi rahim filmi çekilicem. Rahimde yapışıklık gibi bi şeyler olmuş olabilir mi diye şüphe ediyorum ama bakalım ne çıkacak.Amin inşallah gerçekten hepimizin Allah yardımcısı olsunBize olmaması için bir sebep yok diyorlar hep ama yine de olmuyor Ben enfeksiyon kapan tüpümü bile embriyomun tutunmasını zorlaştırmasın diye aldırdım ama yine olmadı. Şişli memorial düşüyorum bakalım oranın laboratuarını iyi diyorlar. Siz daha tüp bebek aşamasına geçmediniz anladığım kadarıyla
Eşime ürolog Pregros plus verdi iki ay kullandı başka ilaçlarla beraber. Daha kötüye gitti. Bazısında işe yarıyormuş diye biz Proxeed mi kullansa diye doktora sorduk. Pregros'ta larginin mi ne varmış ona devam edin dedi. Dediğim gibi eşimde takviye hiçbir işe yaramadı üstelik geriye gitti değerler. Tüp bebek uzmanı da spermi iyileştirecek hiçbir ilaç yok dedi ama burada okuyoruz bazısı çok gelişme olduğunu söylüyor. Çok kafa karıştırıcı şeyler varAmin çok teşekkür ederimYa inşallah iyi gelir size de. Günde 2 mi kullanıyorsunuz siz de. Bizim hareketlilik kötü değil İleri ve yavaş hareketli %40 sadece morfoloji 0 ve baş anomalisi 98. Bilmiyorum bu ilaç iyi gelir mi
Bayan, içeri girerken hastalıkları dışarıda bırakıyoruz. Koridorun sonunda sağda vestiyer var. Oraya bırakabilirsinizValla fake atabiliyor da işteondan hep dilimiz yandığı için, bişey demeye tırsıyoruz. Sen güzel enerjiler yolla tatlım, olacak inşallah
Geçmedi valla, iğneden değilse benim hastalığım pik yaptı demektir. Ankilozan spondilit diye bi hastalığım var, bulurum antin kuntin şeyleri böyleiltihaplı omurga romatizması. O belli dönemlerde coşuyor böyle.. Neyse şu anda gündemimi değiştirmesine izin veremem
2 kullanıyoruz, bugün 2. kutuyu aldım hatta yazmıştım epey zam gelmiş şu kısacık zamandaAmin çok teşekkür ederimYa inşallah iyi gelir size de. Günde 2 mi kullanıyorsunuz siz de. Bizim hareketlilik kötü değil İleri ve yavaş hareketli %40 sadece morfoloji 0 ve baş anomalisi 98. Bilmiyorum bu ilaç iyi gelir mi
75 yaşındaki terelelliye torunları sormuştur "ananeciiiiim annem nasıl oldu?"Şimdi bizi biliyorsun, bana burada anlattırıp insanları da özendirttirme
Nadir olunca demek o şekil oluyor ahahhsjsjshshhsjsjsj
ahshhsjsjshsnjssjjsjsjsj75 yaşındaki terelelliye torunları sormuştur "ananeciiiiim annem nasıl oldu?"
el ele tutuşarak amuda kalktık biz de öyle oldu canım ya bizimkiahshhsjsjshsnjssjjsjsjsj
Canım biz el ele tutuşma yöntemini deniyoruz. Sonra da ayaklarımı havaya kaldırıyorum yarım saat kadar. İlk çocuğum da böyle doğdu. Öpüşmek adetimiz değil. Onu yapsak ikiz olur. Biz her doğumda tek olsun istedik.fiona13 da ilk hamileliğinde el ele tutuşma yöntemini kullanmıştı ama ayaklarını dikmiş miydi bilmiyorum
Ay doğru ya kusura bakma bende kafa mı kaldı. Siz cinsiyet belirlemek için amuda kalkmıştınız ama di mi?el ele tutuşarak amuda kalktık biz de öyle oldu canım ya bizimki
O kadar parayı verince merkezde de prenses muamelesi görüyorsun merak etme
Regl gelsin ona göre arayıp randevu alıcam canısıNe zaman gideceksin bebiş
Artık tükenmez kalem demek sen demek benim için
O nasıl bi ilişkiydi bebem bahsetsene biraz
Sonunda hayırlısı olsun da dediniz mi jdjdjjd benim koca her ritüelden sonra hadi hayırlısı olsun diyoahshhsjsjshsnjssjjsjsjsj
Canım biz el ele tutuşma yöntemini deniyoruz. Sonra da ayaklarımı havaya kaldırıyorum yarım saat kadar. İlk çocuğum da böyle doğdu. Öpüşmek adetimiz değil. Onu yapsak ikiz olur. Biz her doğumda tek olsun istedik.fiona13 da ilk hamileliğinde el ele tutuşma yöntemini kullanmıştı ama ayaklarını dikmiş miydi bilmiyorum
Canım henüz yeterince yolunmadın. Soyup soğana çevrildikçe ufkun genişliyor. Yepyeni bakış açıları kazanıyorsun. Seninki inşallah çok genişlemeden doğarjahahahhahahahhaha bu açıdan bakmamıştım hahahahha
Canım henüz yeterince yolunmadın. Soyup soğana çevrildikçe ufkun genişliyor. Yepyeni bakış açıları kazanıyorsun. Seninki inşallah çok genişlemeden doğar
Yemin et ahshsjjSonunda hayırlısı olsun da dediniz mi jdjdjjd benim koca her ritüelden sonra hadi hayırlısı olsun diyo
Evet ilk etapta baktırmamıştık ona. Bahçecide olumsuz olunca muayene oldu. Biz her şeyi deneme yanılmayoluyla acı tecrübelerle öğrenmiş olduk. Bundan sonrası güzel olur inşallahMuayeneye gittiğimde konuşacağım. Ben tırsağın tekiyim bana kalsa iğne de kullanmayacağım da işte mecburiyet... Varikosel ameliyatı öncesi denemeseymişsiniz keşke tüp bebek. O zaman yok muydu yoksa? Kuzenim de Bahçeci'de birkaç defa denedi olmadı. Meğer eşinde varikosel varmış. Bir şey dememişler. Sonradan ameliyat oldu o da
Sizinle değerlerimiz benziyormuş inşallah bu ilaç iyi gelir eşlerimize2 kullanıyoruz, bugün 2. kutuyu aldım hatta yazmıştım epey zam gelmiş şu kısacık zamandamorfoloji 2, baş anomalisi 95, ileri hareket 25. Bu ilaç hakkında baya olumlu yorum okudum umarım iyi olur hepimizin.
Evet yakında eyvallah reyiz diye el ense yapcazYemin et ahshsjj
Yok benimki ritüel öncesi beni yatak odasında hazır ve nazır bulunca "Oo olayımız mı var?" diye soruyor. Çıkışta bazen "Yastık vereyim mi totonun altına?" diyor işte. Bana o bayağı işe yarıyor gibi geldi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?