- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
inşallahh canımmİnşallah canım inşallah bu işlere girişmeden önce kız bebek olsun diye geçerdi hep içimden ama şuan hiç farketmez kız erkek olsun da
Çok etkilendim ben de içim parçalandı resmen inşallah gerçeğini de yaşarız
aynen oyle yapıcam sonrada doktora felan gıtmıcem bır dahaki regliye kadar. içim öyle bir sıkılıyor ki boğuyorlar sanki beniO zaman sökülemiyor desteğe ihtiyacı var sen bi kan ver sonra tarlusal al içmeye başla hemen
Regl sökülmedi ya hormonlar da bastırıyodur seni şimdi, bi an önce ilaca başla senaynen oyle yapıcam sonrada doktora felan gıtmıcem bır dahaki regliye kadar. içim öyle bir sıkılıyor ki boğuyorlar sanki beni
Aynen yarın son bir dıreksıyon dersım var ızın alıpta gıdebılırsem ordan cıkısta hemen kan vericem.Regl sökülmedi ya hormonlar da bastırıyodur seni şimdi, bi an önce ilaca başla sen
Hala alışamadım buna normal doğum yapmama rağmen kasıyorum kendimi bununla muayene olurkenKızlar bugün bunu gördüm tam da hastanedeykençok güldüm ya acı bir gülümsemeydi tabi. Bu süreçte neler çektiğimiz geldi aklıma.
Cok tesekkur ederim canim amin, buradaki herkesin dogal yollardan olur dilerimÇok şükür benim anam doğum saatimi hatırlamıyor. Her seferinde sallıyor. Yükselenimi bile bilmiyorum. Kafa raad
Bizde takı da yok. Ev alacağız diye hepsini bozdurduk. Üstüne borç aldık babamdan. Yeni bitmişti borç da. 14 ayar para etmeyen bir setim bir de 14 ayar aksesuar tipli bileziğim var. Tüp bebeğin t'sini yaptıramayız o parayla :/
Uğur değil ya muhtemelen dedikleri gibi o sıvının embriyonun tutunmasını kolaylaştırıcı bir etkisi var. Daha önce de bununla ilgili yazılar okumuştum. Darısı başımıza
Tüm kaygıların boşa çıksın, emeklerin sonuç versin, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Çünkü bu alışılacak gibi bir şey değil benceHala alışamadım buna normal doğum yapmama rağmen kasıyorum kendimi bununla muayene olurken
Günaydın canım sana da ,Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Sabaha karşı gördüğüm rüya yüzünden ağlayarak uyandım. O kadar tatlı bi erkek çocuğunu emziriyordum ki, onu koynuma basıp annecim diye sevdim içim aktı resmen
Ayy hay Allah kız ben de dün aklıma geldi oldun sandım. Yaptır yaptır canım test mutlaka. Haklısın can sıkıcı bir durum ama inşallah bir daha yaşamazsın diyelimherkese gunaydın kızlar.
adet felan olmadım hala ben söküluyorm sandm ama rüya görmusum heralde. yarın gıdebılırsem kan vermeye gıdıcem. ondan sonra tarlusal alıcam. kan sonucunada gerek yokta genede yaptırayım. keyıfsızlıgım diz boyu
Oyy normal doğum muHala alışamadım buna normal doğum yapmama rağmen kasıyorum kendimi bununla muayene olurken
Ya biz zaten bunların hep detay olduğunda hemfikiriz ama olmayınca insan her yerden zorlatıyor. Sonra kendimi suçlamayayım bundan mı olmuyor diye bıraktım ben. Sonra doya doya içerimKizlar ben daha uc gune kadar gunde 3 fincan iciyordum filtre turk karisik ,yani kahve tiryakisiyim diyebilirim.oyle sutlu falanda degil sek ve sertsadece bir kac gundur bire düşürdüm o kadar, yani bu kadar kasmaya gerek var mı bilemedim,ben mi yanlıs dusunuyorum gunde bir tane den birsey olmaz bana kalırsa ,oncesinde zaten sınırım yoktu
İnşallah birgün hep beraber iceriz canımYa biz zaten bunların hep detay olduğunda hemfikiriz ama olmayınca insan her yerden zorlatıyor. Sonra kendimi suçlamayayım bundan mı olmuyor diye bıraktım ben. Sonra doya doya içerim
Bu arada bende demir eksikliği de var, kronik gastrit de. Her türlü yasak yani bana aslında ama seviyorum mereti
İç ulan iç. Sana serbestGünaydın canımben de tek içtikten sonra sıkıntı olmayacağını düşünüyorum fazlası zarar hatta azı faydalı bile gibi geliyor ama tabi terelelli ile ayrılıyoruz bu konuda
Gerçeğini sağlıkla en kısa zamanda yaşamak nasip olsun inşallah. Ben de evlenmeden önce benzer bir rüya görüp çok uzun süre etkisinde kalmıştımGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Sabaha karşı gördüğüm rüya yüzünden ağlayarak uyandım. O kadar tatlı bi erkek çocuğunu emziriyordum ki, onu koynuma basıp annecim diye sevdim içim aktı resmen
Seni de pes ettirdimİç ulan iç. Sana serbest️
İnşallah kuzu inşallah Allah o duyguyu isteyen tüm kadınlara tatmayı nasip etsin inşallahGünaydın herkeşe hayırlı kandiller. Dualarımız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallah. En kısa zamanda biz de onlar da sağlıklı olacak şekilde bebiklerimizi alalım kucağımıza
Gerçeğini sağlıkla en kısa zamanda yaşamak nasip olsun inşallah. Ben de evlenmeden önce benzer bir rüya görüp çok uzun süre etkisinde kalmıştım
Bizde pes etme olmaz. Seni kendi inadınla başbaşa bıraktım. Hamile kalınca pat diye bırakmak zorunda kal da gör gününü öehSeni de pes ettirdim
Güzel sonuçlar çıkar inşallah canımBiruni'de Mapfre indirimiyle 208'e yaptırdık spermiogramı. Haberiniz olsun kızlar. Normalde 420 TL fiyat vermişlerdi telefonda sigortasız. Sonucu yarın sabah alırsınız dediler
Beklerken bir kız çocuğu geldi minicik. Tahlil yapıldı sanırım, içli içli ağlaya ağlaya çıktı içeriden "Gidelim burdaaaaan" diye. Nasıl güzel bir kızdı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?