Asfafaf kız valla öyleyim, kötüleyip kötüleyip alırım ben de kesin
hatta tabi tabi paylaşın beni de her yerde falan derim
Çok kısıtlanmış hissediyorum beybi ya. İlk 2 3 ay hiç içmedim aşırı dikkat ettim. Öyle zorlanmadım da o kafada olunca. Ama çalışma performansım ciddi düştü. Bir de kalp sağlığı için de bir fincan kahve faydalı (şu an holterle ritmimi ölçtrüyor olmamı göz ardı edersek
). Yine bırakçam yani ama en azından bebiş gelene kadar şu akademik işleri kolaylıyayım. Yeşil çay su falan gibi şeyler de çok içiyorum sürekli wcdeyim hatta o nedenle
ama kahvenin yerine kıyamıyorum cidden. O ketlenmişlik de sinirlendiriyor beni sonra. Kafeinsiz odunlara belki geçerim ama. O da aynı etkiyi yaratmayacak ama belki öyle öyle bırakırım
İş güzelmiş kız. Nasıl duyurdun kendini nasıl buldun bu işi bana anlat detayları bir ara
kardeşim de böyle şeylere merak sardı. Ben adının bu olduğunu bilemedim. Güzeldir bence iç kuruş beş kuruş fark etmez ki. İnsana bir şeyler yapmak her türlü iyi gelir. Eline sağlık valla.
Hahahah kız bi daha daha sakin güldürelim biz seni
ya ben bi de çok kuralcıyım, doktorun öğretmenin vs dediğinden şaşmam. Şimdi doktordan gizli şaaptım ya gidip mesaj atasım var
doktor bey ııı şey beni kk kadınları gaza getirdi de biz şaaptık ama ilişki günü değildi haberiniz olsun
gidip kendi kendimi ispiklerim ben.
Kız stres olma, spermi o şaapacak
güzel uyusun uykusunu alsın sabah erken saatte gidin verin. Sen de stresini çok çaktırma. Onların değerler hemen ondan bile etkileniyor. Erkek için o psikoloji d baya kötü ya. Ben bozuğum demiş ya üzüldüm. Stres olmasın inşallah da daha iyi çıkar sonuçları. Kötü çıkarsa da çemkirme adama. Benimki bana senin kistin var ondan olmuyor dese üç gün ağlarım valla.
Yaa ben de anlamıyorum
azcık okudum kavrayamayınca muhabbete dahil bile olamadım