Ah kuzum Rabbim istesin yeterki 1 gün bile yeter sen içini rahat tut.Kizlar daha dun igne oldum bugün göğüslerime özellikle uçlarına dokunamıyorum aciyo igne olan arkadaşlar sizde nasildi ? Birde esim çarşamba malesef sehir dışına çıkacak bu uc gün değerlendirince sonra ilişkiye devam edemesem de tutma ihtimali var mi bebis in
Ya inşallah canım öyle aksi denk geldi ki dr uc gün üst üste sonra gün aşırı dedi ama esim çarşamba gidiyor malesefAh kuzum Rabbim istesin yeterki 1 gün bile yeter sen içini rahat tut.
Insallah güzel haberler alırsın canım klomen catlatma iğnesi mj olmuştu senin 15. Gun derken yoksa kendi kendine mi ovulasyon ile takip ettin?kızlar selam nasılsınız? ben cuma sabah test yapacağım 15. gün olmuş olacak. yalnız şimdi çok ama çok üşüyorum, kasıklarımda bir gerginlik var özellikle sol tarafta, belim de ağrıyor.. hiçbirşey yapmak istemiyorum boş boş oturuyorum evde... normal mi bunlar?
Kadındı benimki de ve dediğin gibi çok ayrıntıcıydı. Hatta fazla ayrıntıcıydı en ufak hatama bile tahammülü yoktu, ağlamamaya çalışıyordumValla böyle gergin insanlar beni daha da geriyor iyi kavga etmemişsin benim kursta ilk hocam erkekti yaşlı bi adamdı geriyodu beni o da ben sonra değiştirdim bi kadından aldım ders kadınlar kesinlikle çok daha iyi öğretiyor gerekli gereksiz her ayrıntıyı veriyolar
İnşallah bize de haber ver
Malesef negatifİnşallah bize de haber ver
Canım ben klomen çatlatma kullandım, 19u vuruldum.. 19unda kontrolüm vardı 21 cm yumurtam vardı. Ovü ile takip etmedim, ama bu benim 2. klomen tedavim bu tedavilerden önce 3 ay kadar ovü ile takip ediyordum. baktım ki doktor ovü testi yumurtlamayı gösterir fakat döllenecek bir büyüklükte mi onu bilemesin dedi, böyle devam ettim.Insallah güzel haberler alırsın canım klomen catlatma iğnesi mj olmuştu senin 15. Gun derken yoksa kendi kendine mi ovulasyon ile takip ettin?
15 gun geçtiyse çıkar canim ya da direk kan verebilirsinCanım ben klomen çatlatma kullandım, 19u vuruldum.. 19unda kontrolüm vardı 21 cm yumurtam vardı. Ovü ile takip etmedim, ama bu benim 2. klomen tedavim bu tedavilerden önce 3 ay kadar ovü ile takip ediyordum. baktım ki doktor ovü testi yumurtlamayı gösterir fakat döllenecek bir büyüklükte mi onu bilemesin dedi, böyle devam ettim.
cuma canım evde test yapıcam, ondan sonra doktoru arıcam bakalım ne dicek. İnşallah güzel haberler veririm :))15 gun geçtiyse çıkar canim ya da direk kan verebilirsin
bi adet 25 mart rica edebilir miyim üstü kalsınKızlar şubat ayını kapatalım regl olanlardan tarih bekliyorum.
@Ankara1986 25.02.2021 10 AY @Pinkpeonyy 26.02.2021 3 AY @Rojda56 27.02.2021 15 AY @Duygu933 27.02.2021 9 AY GECİKME fiona13 27.02.2021 27 AY @Masalmina 28.02.2021 14 AY GECİKME
onaylamıyorum bu harketleri ama bazen deli ediyorlar yapmıyor değilimSen arabaları yanlayıp makasta atıyosundur
canım hayırlıı olsunn
Bozuk yoktu zatenbi adet 25 mart rica edebilir miyim üstü kalsın
Canım baya belirgin bence var gebelik kan testi ile kesinleşir ve sakın aşı olma
Var mı vallahi ben şok hiç beklemiyodum ayy darısı size olsun insaallah hep dua edeceğim hepinize var değil mi bn de ilk defa böyle test yaptim esim de diyor bu cizgi ilk halde yoksa burda çizgi var ama bilemedimcanım hayırlıı olsunn
Olmayayim evet canım hsg çektir bekletme bence şu an emin degilim bu ay hayatımdaki tek farklılık hsg ydi. klomenden kaynaklı 8 cm lik kiste rağmen olmussa hsg etkili bakalım hayırlısı insBozuk yoktu zaten
Canım baya belirgin bence var gebelik kan testi ile kesinleşir ve sakın aşı olma
var canım amin bize de dua etVar mı vallahi ben şok hiç beklemiyodum ayy darısı size olsun insaallah hep dua edeceğim hepinize var değil mi bn de ilk defa böyle test yaptim esim de diyor bu cizgi ilk halde yoksa burda çizgi var ama bilemedim
Aminn Allah razı olsun insaallahvar canım amin bize de dua etkan ver bence tamamına ersin inşallah
Maşallah canım cidden kist büyükmüş ama doktorlar gebeliğe engel olmadığını söylüyor hep şanslıymışsınOlmayayim evet canım hsg çektir bekletme bence şu an emin degilim bu ay hayatımdaki tek farklılık hsg ydi. klomenden kaynaklı 8 cm lik kiste rağmen olmussa hsg etkili bakalım hayırlısı ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?