Kesinlikle bağimsiz olmak gibisi yokValla mı ya bende çok istiyorum ama benimki yanaşmıyor ikna ettim gibi bir yere gitmek için onuda sürüklüyorum arkamdan onada çok büyük kolaylık olacak ama farkında değil
alışırsın canım 8 senedir kullanıyorum babamdan öğrendim direksiyonn başında ne çok ağladım ama azmettim hırsla öğrendim iyi ki öğrenmişim erkeklere ihtiyaç olmadan istediğin her yere gidebiliyorsun bence çok güzel bir özgürlükacaba bır hafta sonra bende evden ıse gelcek kadar alısabılırmıyım
evle ısyerının arası eşim surerse on dkka
otomatik süper diyolar ama bende manuele alışmışım otomatik isteyesim gelmiyor :d eşim diyo sen nası bi kadınsın tüm kadınlar otomatik ister bense tutturdum manuel al diyeKesinlikle bağimsiz olmak gibisi yokeşlerinde işi kolaylaşiyor aslinda, ben iki saat ust uste aldim iki gun o kadar .otomatik kullaniyorum onunda rahatligı var tabi
6 gün baya uzun bi süre sabah akşam farketmez varsa eğer inşallah vardırKizlar merhaba ben nereye yazsam bilemedim yazdım bir iki yere öyle inşallah bilen birileri döner bana. ya benim adetim 6 gün gecikti. Şuan isyerindeyim ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizce yapsam doğru sonuç verir mi?
Testten bir kaç saat önce sıvı tüketimi bırakılmalı yazıyordu nette baktığımda ama duramıyorum şuan
Biraz deli cesareti, biraz da senin dediğin motto oldu mu bu iş tamamacaba bır hafta sonra bende evden ıse gelcek kadar alısabılırmıyım
evle ısyerının arası eşim surerse on dkka
Bugün test yapıp sonucu yazicam size kizlar6 gün baya uzun bi süre sabah akşam farketmez varsa eğer inşallah vardır
Tabiki yazicam hemen sizeİnşallah bize de haber ver
Evet canım transefer olacağım.Doğal yollardan regli ol,boşuna ilaç verip hormonları etkilemeyelim dediler.Eğer şimdi bu ay transfer yaparsak tutma ihtimali düşük olur.Söktürücü niye vermediler acaba ?
Reglinden sonra transfer mi olacaksın inşallah
| 25.02.2021 | 10 AY | |
P Pinkpeonyy | 26.02.2021 | 3 AY | |
| 27.02.2021 | 15 AY | |
| 27.02.2021 | 9 AY | GECİKME |
| 27.02.2021 | 27 AY | |
M Masalmina | 28.02.2021 | 14 AY | GECİKME |
3.günü gecikmenın beklemedeyım . yumurtlmadıgım ıcın bu ay nezaman olcam bakalmKızlar şubat ayını kapatalım regl olanlardan tarih bekliyorum.
Ankara1986 25.02.2021 10 AY P Pinkpeonyy 26.02.2021 3 AY Novaa 27.02.2021 15 AY Jane Jetgil 27.02.2021 9 AY GECİKME fiona13 27.02.2021 27 AY M Masalmina 28.02.2021 14 AY GECİKME
aynen oyle canım vallahi. hele bebişimiz olunca cok lazm olcakalışırsın canım 8 senedir kullanıyorum babamdan öğrendim direksiyonn başında ne çok ağladım ama azmettim hırsla öğrendim iyi ki öğrenmişim erkeklere ihtiyaç olmadan istediğin her yere gidebiliyorsun bence çok güzel bir özgürlük
ben manuel . ama sonra otomatik kullanmayı dusunuyorumKesinlikle bağimsiz olmak gibisi yokeşlerinde işi kolaylaşiyor aslinda, ben iki saat ust uste aldim iki gun o kadar .otomatik kullaniyorum onunda rahatligı var tabi
inşallah canımm çok aminnn bebiş kısmınaaynen oyle canım vallahi. hele bebişimiz olunca cok lazm olcak
Helal olsun kız sen muhasebeci miydin? Ben de Manuel sevmiyorum ya zaten kafamda bi ton şey var bi de debriyajı vitesi mi düşüncem hoffotomatik süper diyolar ama bende manuele alışmışım otomatik isteyesim gelmiyor :d eşim diyo sen nası bi kadınsın tüm kadınlar otomatik ister bense tutturdum manuel al diyemanuel kullanıyorum çok şükür hergün izmir-manisa işe gidip geliyorum
Valla böyle gergin insanlar beni daha da geriyor iyi kavga etmemişsin benim kursta ilk hocam erkekti yaşlı bi adamdı geriyodu beni o da ben sonra değiştirdim bi kadından aldım ders kadınlar kesinlikle çok daha iyi öğretiyor gerekli gereksiz her ayrıntıyı veriyolarYa benim hocamda bir değişikti, o kadar çok konuşup beni azarlayıp geriyordu ki anlatamam. Bir dersimizde arkada babamla eşimde oturdu. İndiğimizde ikisininde başı ağrıyordu, sen bu şekilde nasıl kullanıyorsun demişlerdi. Hocam biraz hız yapalım diye beni ta başta e5 trafiğine sokturdular mahvolmuştum.
Tüm derslerin sonunda sınavda parkuru sıfır hatayla tamamladım.
teşekkürler canım hayır tatlım banka arşivindeyim azimle işeyen .... delermişHelal olsun kız sen muhasebeci miydin? Ben de Manuel sevmiyorum ya zaten kafamda bi ton şey var bi de debriyajı vitesi mi düşüncem hoff
Sen arabaları yanlayıp makasta atıyosundurteşekkürler canım hayır tatlım banka arşivindeyim azimle işeyen .... delermişçok hısrılıydım hayatım boyunca hiç bişeye bu kadar hırs etmemiştim alışıyosun ya seviyorum vites topuzunu aramızda duygusal bir bağ var artık 8 yıldır yoldaşım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?