Çok ilginç ya ,şuan tekrar duygu karmaşaşına girdimEvet canım 10.gün gittim 16.gün gittim bir de 21.gün gittim hiç büyümüş yumurta yoktu 9,46 sonuca kendi gittiğim doktor yumurtlama olmamış dedi Rahim duvarı da 10 mm di o gün ama diğer doktorlara sordum kesin olmuş dedi. Hatta 3 ve üzeri olmuş demekmiş öyle dedi doktorun biri
İnşallah geliyordur gelmekte olanbebişin geleceği varsa düşüklüğe yüksekliğe bakmıyo artık bunu anladımtek ilişki, hergün ilişki, bacakları dikme, dikmeme, duşa girme girmeme geleceği varsa geliyo
Oh iyi bari kist yapmamasına sevindimCanım bence kesin gider bunları hiç yapmasan bile bir iki defa adetle gider diyorlar ama inşallah sen hemencecik kurtulursun bu ay. Regl yoğunluğu çok mu azdı lekelenme şeklinde miydi? Yani normal kanama olduysa çok sıkıntı olmaz bence. Belki çok hızlı gittiğinde bu kadar kısa sürede çözülme görmezsin ama bir dahaki aya hiçbir şey kalmaz bence en kötü. Sen içini ferah tut tüm bunlara geçmiştir inşallah
Ben bugün gittim cnm doktor açıkladı işte seni neden çağırdım bazen bu ilaçlar kist yapabiliyor bir bakalım dedi. Baktı baktı bir şey yok gibiydi çikolata kistin soldaydı dimi dedi evet dedim o kadaryani inceledi ben de ekrandan gördüm ama anlamadım kist olsa söylerdi herhalde. Yine aynı tedaviyi verdi bu ay biraz moralim bozuk olduğu için o tarafı konuştuk daha çok. Hayırlısı artık bakalım
İnşallah gönlünden geçen sonucu alırsınÇok ilginç ya ,şuan tekrar duygu karmaşaşına girdimBen takip yaptirmadim ,herhangi bir aydı benim icin,onun icin emin olamıyorum
İnşallah geliyordur gelmekte olan
Hadi inşallah canımSata göre benimde pazartesi tam 5haftalık oluyor. Bende görürüm inşallah kuzu
Saol canım Allah razı olsunİnşallah gönlünden geçen sonucu alırsın
Kızlar ne durumdayız ? Regl olanlardan yeni tarihleri bekliyorum.
@gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY @NaaNaa 20.02.2021 32 AY @Aleyna0825 20.02.2021 11 AY Umuttllu 20.02.2021 30 AY @Alisa35 22.02.2021 4 AY @Hulahula 22.02.2021 17 AY @Dilhansah 24.02.2021 18 AY
Duacınız tatlımGünaydın kızlarbugünki testimde gözle görülür koyulaşma var dua edin bana
Hiç belli olmaz canım bak ben bir gün önce yaptırsaymışım negatif çıkacakmış.Ben de test yaptım az önce tabii ki tertemiz bir negatifdemek ki neymiş 2,39 bile bişey ifade etmiyormuş.. Yarın ya da öbür gün regl olurum. Yeni ay, yeni umutlar..
Sağol canım iyiyim, inşallah bi an önce toparlarsınSağol canım. İyi olacağım zamanla
Sen nasılsın?
İnşallah kuşumAyy hadi inşallah sebep olsun
Aaa aaaa harikaaaGünaydın kızlarbugünki testimde gözle görülür koyulaşma var dua edin bana
ggünaydın canımm hadi hayırlısı inşallahhGünaydın kızlarbugünki testimde gözle görülür koyulaşma var dua edin bana
hayırlısı olsun napalm yenı ay yenı umut olucakk. canm bende ya yarın ya öbür gün bekliyorum bir sıkıntı olmaz ise. martta senle beklıcez sanırım günlerimiziiiBen de test yaptım az önce tabii ki tertemiz bir negatifdemek ki neymiş 2,39 bile bişey ifade etmiyormuş.. Yarın ya da öbür gün regl olurum. Yeni ay, yeni umutlar..
Vuruldum canım ayı 12sinde vuruldum bilmiyorum artık ne olduSağol canım iyiyim, inşallah bi an önce toparlarsın
İnşallah kuşum
Aaa aaaa harikaaaacaba senin geç mi çatladı yumurtan ovitrelle vurulmuş muydun? Ya arkadan büyüyen bi yumurta vardı da o mu denk mi geldi
Hayırlı olsun inşallah pozitif görünüyorKızlar ben de sizi takip edip meryem suresine katılanlardandım. Şimdi hiç inanmayarak test yaptım. Pozitif mi inanamadım. Daha önce mol gebelik geçirmiştim. Kemoterapi gördüm aylarca . Çok korkuyorum bukez sağlıklı olsun. Dua eder misiniz bana da
pozitif koş git kan ver kız darısı başımıza yaaaaaKızlar ben de sizi takip edip meryem suresine katılanlardandım. Şimdi hiç inanmayarak test yaptım. Pozitif mi inanamadım. Daha önce mol gebelik geçirmiştim. Kemoterapi gördüm aylarca . Çok korkuyorum bukez sağlıklı olsun. Dua eder misiniz bana da
ahhh süper yaaaa şimdi duayı sağlıklı olması için edelim inşallahKızlar ben de sizi takip edip meryem suresine katılanlardandım. Şimdi hiç inanmayarak test yaptım. Pozitif mi inanamadım. Daha önce mol gebelik geçirmiştim. Kemoterapi gördüm aylarca . Çok korkuyorum bukez sağlıklı olsun. Dua eder misiniz bana da
Tatlım öyle bir umudum yok çünkü geç döllenme gibi bişey benim için imkansız. Hep takip ediyorum ovülasyon testiyle. Hatta tam yerleşme zamanında, yani yumurtlamadan 7-8 gün sonra tek taraflı öyle ağrım oldu ki, eğer dedim bu ay olmazsa belirti denen şeye asla inanmicam. Ki olmadı.. Ovülasyon da yaptım o zaman acaba tekrar mı yumurtlama oldu diye ama yoktu. Napalım kuzucum biz umut etmeye devam..Hiç belli olmaz canım bak ben bir gün önce yaptırsaymışım negatif çıkacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?