Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle demişti banaAaa Duygunun arada gittiği her şeye kızan bir doktor vardı şimdi hatırladım o da 5 üstü yumurtlama demişti sanki dimi Jane Jetgil
İnşallah bu rahatlığın sonu aşırı panik atak olarak dönmezde doktorun yakasına yapışıp nerede benim yumurtalarımAyy hadi bakalım canım muhtemelen kan testlerinin tekrarlar. Ona göre bir yol izleyelim der bence hemen bir şeye kalkışırsa önce yumurta takibi iste derim canım inşallah güzelce ilerleyecel sürecin bence başlamak her türlü iyidir
Evet canım aynen öyle kafa rahatlığı çok önemli. Dediğin gibi de gerçekten ovulasyona da görmedin doktor da görmedi kesinleşmiş oldu. Ama hiçbir şey kesin değilmiş demek ki her türlü olacağı varsa tek yumurta tek gün ilişki vs her türlü oluyor canımızı sıkmamak lazım. Git bence de düzgün bir doktora rahat edersin ama bu rahatlığı yine bekliyoruz senden
Ooo ama harika bunlar ellerine sağlık valla bravo. Ben anlamadığım için baya bitmiş gibi görüyorum bunları çok güzeller bayıldım
Canım herkesin döngüsü aynı değil dolayısıyla değişebilir ama genelde 21 22 gün civarı 10 15 üzeri olması yumurtlama olduğunu gösterir diyor. Senin bu ay yumurtlama olmamış olabilir. Bugün de söyledi bana doktorum 20 üstü gebelik bekleriz dedi. Benim çok iyiydi değerim ama olmadı işte kısmet.
2 gün mü kalmıştı regline... adet günü yap test barii...Yaaa keşke valla o küçücük umuda tutunmayı o kadar istiyorum ki ama kötüye alıştırıyorum kendimi. İnşallah tatlım Allah hepimizin gönlündekini versin
Benimkide 5 ustu olmus diyo kizlarAaa Duygunun arada gittiği her şeye kızan bir doktor vardı şimdi hatırladım o da 5 üstü yumurtlama demişti sanki dimi Jane Jetgil
Bata yedi gün kala belirti olur mu ki cok uzun degil miBata 7 gün var hiç bir belirti yok olmadı yine galiba.
Burda uzun uuuuzzzunnn belirtileri okuyunca karamsarlığa kapıldım.Bata yedi gün kala belirti olur mu ki cok uzun degil mi
Aaa Duygunun arada gittiği her şeye kızan bir doktor vardı şimdi hatırladım o da 5 üstü yumurtlama demişti sanki dimi Jane Jetgil
Aaaa süper kız
Bende ümitsizdim deger cok düşük geldi,ama iki doktor bu sekilde yazdı ,en azından bata kadar bekleme heyecanımı yitirmemiş oldumŞşşş moraller bozulmasınnnn enerji yüksekll tüm enerjiyi marta veriyoruuuuzz
belirti olması laizm i ben ilk düşükler sonuçlanan gebelikte birçok belirti yasadim ama su an bir belirtin yok adet 1 gün gecikti. bilemedimBurda uzun uuuuzzzunnn belirtileri okuyunca karamsarlığa kapıldım.
Benimde yumurta görülmediği ay 9,46 çıkmıştı. Yumurtlama olmuş dendi 10 üstü çıkınca kaliteli olmuş demek oluyor galiba..8,85 çıkmış sonuç , 22.gunumde verdim
Ne ola ki
Ultrasonda yumurta gözukmedi oyle mi ? Tüm ay takip altinda miydin ? Ben takipte degildimBenimde yumurta görülmediği ay 9,46 çıkmıştı. Yumurtlama olmuş dendi 10 üstü çıkınca kaliteli olmuş demek oluyor galiba..
Olmaz olmaz her türlü ayarlarlar zaten geçen ay değişik bir aydı senin yumurtalar açısından. Bu ay güzel güzel gelişir inşallahİnşallah bu rahatlığın sonu aşırı panik atak olarak dönmezde doktorun yakasına yapışıp nerede benim yumurtalarım
Benimkide 5 ustu olmus diyo kizlar
Bende ümitsizdim deger cok düşük geldi,ama iki doktor bu sekilde yazdı ,en azından bata kadar bekleme heyecanımı yitirmemiş oldum
Ben internette 10 15 üzeri diye okumuştum o nedenle kafam karıştı ama sanırım 5 üstü de kabul oluyor çünkü sonuçta bazen progesteron çok düşük olsa da hamile kalmış oluyor ve yükseltmeye çalışıyorlar destekle. Yani demek ki olabiliyorBenimde yumurta görülmediği ay 9,46 çıkmıştı. Yumurtlama olmuş dendi 10 üstü çıkınca kaliteli olmuş demek oluyor galiba..
Evet canım 10.gün gittim 16.gün gittim bir de 21.gün gittim hiç büyümüş yumurta yoktu 9,46 sonuca kendi gittiğim doktor yumurtlama olmamış dedi Rahim duvarı da 10 mm di o gün ama diğer doktorlara sordum kesin olmuş dedi. Hatta 3 ve üzeri olmuş demekmiş öyle dedi doktorun biriUltrasonda yumurta gözukmedi oyle mi ? Tüm ay takip altinda miydin ? Ben takipte degildim
Peki buna ragmen kim yumurtlama olmuş dedi
Bende ümitsizdim deger cok düşük geldi,ama iki doktor bu sekilde yazdı ,en azından bata kadar bekleme heyecanımı yitirmemiş oldum
Evet canım düşük çıkanlarda da gebelik oluyormuş o ay çok araştırmıştım destek filil iğne alıyorlarmış olmaz diye bir şey yok. Kesin yok diyince ben hatta 0.5 veya 1 falan çıkar diye düşünmüştüm.. Sonuç itibariyle gebelik olmadı ama yine de meraktan baktırmıştım.Olmaz olmaz her türlü ayarlarlar zaten geçen ay değişik bir aydı senin yumurtalar açısından. Bu ay güzel güzel gelişir inşallah
Ben internette 10 15 üzeri diye okumuştum o nedenle kafam karıştı ama sanırım 5 üstü de kabul oluyor çünkü sonuçta bazen progesteron çok düşük olsa da hamile kalmış oluyor ve yükseltmeye çalışıyorlar destekle. Yani demek ki olabiliyor
Valla benim doktor da 20 üstü gebelik bekleriz dedi bugün yine. Senin 32.5 çok iyi dedi ama olmayınca olmuyor yani kalitesi midir artık sayısı mıdır bilemiyorum ama bu işlerde bence kesin diye bir şey yok ben onu anladım
Mordus sen nasıl oldun canım reglin sökülebildi mi? Kist erimiş mi diye ne zaman gideceksin bir daha?
Sağol canım. İyi olacağım zamanlaCanikox canım nasıl oldun, daha iyisindir inşallah
Ayy hadi inşallah sebep olsunNaturallen canım benim yediğim ama içerikler aynı
Yaptırdığımda 4 gün vardı regle canım. Yarın 1 kalıyor. Yarın sabah yapıcam yaa atıcam bu yükü omzumdan2 gün mü kalmıştı regline... adet günü yap test barii...
Evet canim bencedeOlmaz olmaz her türlü ayarlarlar zaten geçen ay değişik bir aydı senin yumurtalar açısından. Bu ay güzel güzel gelişir inşallah
Ben internette 10 15 üzeri diye okumuştum o nedenle kafam karıştı ama sanırım 5 üstü de kabul oluyor çünkü sonuçta bazen progesteron çok düşük olsa da hamile kalmış oluyor ve yükseltmeye çalışıyorlar destekle. Yani demek ki olabiliyor
Valla benim doktor da 20 üstü gebelik bekleriz dedi bugün yine. Senin 32.5 çok iyi dedi ama olmayınca olmuyor yani kalitesi midir artık sayısı mıdır bilemiyorum ama bu işlerde bence kesin diye bir şey yok ben onu anladım
Mordus sen nasıl oldun canım reglin sökülebildi mi? Kist erimiş mi diye ne zaman gideceksin bir daha?
Canım bence kesin gider bunları hiç yapmasan bile bir iki defa adetle gider diyorlar ama inşallah sen hemencecik kurtulursun bu ay. Regl yoğunluğu çok mu azdı lekelenme şeklinde miydi? Yani normal kanama olduysa çok sıkıntı olmaz bence. Belki çok hızlı gittiğinde bu kadar kısa sürede çözülme görmezsin ama bir dahaki aya hiçbir şey kalmaz bence en kötü. Sen içini ferah tut tüm bunlara geçmiştir inşallahEvet canım düşük çıkanlarda da gebelik oluyormuş o ay çok araştırmıştım destek filil iğne alıyorlarmış olmaz diye bir şey yok. Kesin yok diyince ben hatta 0.5 veya 1 falan çıkar diye düşünmüştüm.. Sonuç itibariyle gebelik olmadı ama yine de meraktan baktırmıştım.
Valla canım birkaç gündür hem üzgünüm hem ne yapsam da eritsem diye herşeyi deniyorum.
Soğan kürü denedim 1 gün baktım memeler sinyal çakıyor bıraktım. Civan perçemi içiyorum sabah akşam onun dışında maydanoz içiyorum geri kalan suyuna çömeliyorum O dediğin masajı yapıyorum. Sıcak su doldurup banyoda leğene oturuyorum. Arada kızımı kucağıma alıp zıplatıyorum aksın gitsin diye yani yapmadığım şey kalmadı.
Gelen kanama hiç tatmin etmedi beni inşallah birazda olsa küçülmüştür. Pazartesi gitcem baktırmaya.
Senin temiz dimi hepsini atmışmısınmı?