- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
Her şey gönlünüzce olsun inşallah bitanem dualarım seninlekızlaaryarın reglimin ikinci günü doktora gidicem.
bir aydır estrofem kullandım. vitaminler kullandık eşim de ben de.
şimdi sizce beni nasıl bi süreç bekliyor yarın görücem dua edin bana da
Ekledim canım,bitmeyen bir iki tabloSağol canım hepimiz Mart kampanyasından faydalanalım inşallah
Hadi bakalım kaçıncı gün yaptırdın? Çıktı mı sonuç?
Çok haklısın canım yasinir bozucu gerçekten. Burada da benzer şeyler oluyor ama en azından özelde iyi bir doktor bulursan iyi ilgi görebiliyorsun. Çok üzüldüm valla ama hayırlısı inşallah belki de bu yumurtayla kendiliğinden gebe kalacaksın. Her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Anestezicinin de kalbe bile bakmaması çok acayip gerçekten hayırlı olmuştur belki senin için canım bozma moralini bu ay full moralle yine değerlendir sen.
Biliyoz kız en çok etiketliyoz seni yaneyse ki kolay yazılıyor nickin bazılarını etiketlemek şok zor ama bir an farklı foto görünce error verdim ben valla okuduğumu fark etmedim bile
Ne güzel arada yaptıklarından bize foto atben neye elimi atsam çok beceriksizmişim gibi geliyor. Tam keyif aldığım bir şey de bulamadım sanırım. Zamanla olur belki
Adetin kaçıncı günü yapıldı bunlar?
Bana özellikle olmayacak demedi. İki gün üst üste de demedi. Hatta saat sormuştjm önemli mi diye yok dedi rahat bıraktı. İğneyi salı vurdum Çarşamba cuma ve Pazar önermişti gün aşırıbakalım bu ay nasıl önerecek.
8,85 çıkmış sonuç , 22.gunumde verdimBende şimdi hastaneye geldim , progesteron testi vermeye
Akıntım olmuyor canım ama okumuştum lekelenme yapıyormuş kistten dolayı ilaçnormal sanırım canım o zaman hatta akıntım oluyo hafif pembe seninde oluyormu
Ayy hadi bakalım canım muhtemelen kan testlerinin tekrarlar. Ona göre bir yol izleyelim der bence hemen bir şeye kalkışırsa önce yumurta takibi iste derim canımkızlaaryarın reglimin ikinci günü doktora gidicem.
bir aydır estrofem kullandım. vitaminler kullandık eşim de ben de.
şimdi sizce beni nasıl bi süreç bekliyor yarın görücem dua edin bana da
Evet canım aynen öyle kafa rahatlığı çok önemli. Dediğin gibi de gerçekten ovulasyona da görmedin doktor da görmedi kesinleşmiş oldu. Ama hiçbir şey kesin değilmiş demek ki her türlü olacağı varsa tek yumurta tek gün ilişki vs her türlü oluyor canımızı sıkmamak lazım. Git bence de düzgün bir doktora rahat edersin ama bu rahatlığı yine bekliyoruz sendenahaha ya ınan hanı su gıttıgım son doktordan sonra okdr rahatım kı yumurtlamadım dıye hamıle kaldım kalmadım stresı yok yanı aslında suan tam hamıle kalıncak yapıda kafa
aynen Allahtan umut kesilmez belkıde olur sen ovü yap dedın ya ben yapasım bıle gelmedızatn ıkı gun felan kaldı reglıye bakalm artık
benı sevındıren ovüde gectıgmz aylarda hep pk goruyodm ama doktor yumurta yok dedıgı ay ovüde negatıftı. hanı bu ay yumurtlamadıgım bır ay dıye dusunuyorum bakalım ama belkıde cok buyumuyor gorcez bu ay doktorda
kurstayım bahanesıyle hemen gıtmem lazım doktora
Ooo ama harika bunlarEkledim canım,bitmeyen bir iki tabloresim büyük sizde tam çıkıyor mu bilemiyorum.
Canım herkesin döngüsü aynı değil dolayısıyla değişebilir ama genelde 21 22 gün civarı 10 15 üzeri olması yumurtlama olduğunu gösterir diyor. Senin bu ay yumurtlama olmamış olabilir. Bugün de söyledi bana doktorum 20 üstü gebelik bekleriz dedi. Benim çok iyiydi değerim ama olmadı işte kısmet.8,85 çıkmış sonuç , 22.gunumde verdim
Ne ola ki
Kızlar ne durumdayız ? Regl olanlardan yeni tarihleri bekliyorum.
@gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY NaaNaa 20.02.2021 32 AY @Aleyna0825 20.02.2021 11 AY @Umuttllu 20.02.2021 30 AY @Alisa35 22.02.2021 4 AY @Hulahula 22.02.2021 17 AY @Dilhansah 24.02.2021 18 AY
Bat 3 martBen bugün adet oldum canım tahmini batım 24 mart
üzüldümCanım herkesin döngüsü aynı değil dolayısıyla değişebilir ama genelde 21 22 gün civarı 10 15 üzeri olması yumurtlama olduğunu gösterir diyor. Senin bu ay yumurtlama olmamış olabilir. Bugün de söyledi bana doktorum 20 üstü gebelik bekleriz dedi. Benim çok iyiydi değerim ama olmadı işte kısmet.
İyi hadi bakalımiğneyi yaptığım gün ve ertesi gün ilişki olmuştu sonra 1 gün ara ile dedi doktor 20mm gayet iyi canım
denicem ben desoğan kürüne üşendim yaa macun ile yola devam
Istanbul olur heralde canim gelirsem en kolayi o olur bizim icin. Sagol kusum bakim biSinir ederler insanıhangi ile geleceksin? İstanbul da Mra dedikleri bi doktor var bi araştırsana instagramda onu başarısı çok yüksek Login • Instagram
Sagol canimmmİğne günü ve ertesi günü yeter demişti doktorum... 21 de vuruldum ben... geçen ay da 18di vurulmuştum... 20mm yeterli yani.
Aynen kuzum hayirlisi herzamanSağol canım hepimiz Mart kampanyasından faydalanalım inşallah
Hadi bakalım kaçıncı gün yaptırdın? Çıktı mı sonuç?
Çok haklısın canım yasinir bozucu gerçekten. Burada da benzer şeyler oluyor ama en azından özelde iyi bir doktor bulursan iyi ilgi görebiliyorsun. Çok üzüldüm valla ama hayırlısı inşallah belki de bu yumurtayla kendiliğinden gebe kalacaksın. Her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Anestezicinin de kalbe bile bakmaması çok acayip gerçekten hayırlı olmuştur belki senin için canım bozma moralini bu ay full moralle yine değerlendir sen.
Biliyoz kız en çok etiketliyoz seni yaneyse ki kolay yazılıyor nickin bazılarını etiketlemek şok zor ama bir an farklı foto görünce error verdim ben valla okuduğumu fark etmedim bile
Ne güzel arada yaptıklarından bize foto atben neye elimi atsam çok beceriksizmişim gibi geliyor. Tam keyif aldığım bir şey de bulamadım sanırım. Zamanla olur belki
Adetin kaçıncı günü yapıldı bunlar?
Bana özellikle olmayacak demedi. İki gün üst üste de demedi. Hatta saat sormuştjm önemli mi diye yok dedi rahat bıraktı. İğneyi salı vurdum Çarşamba cuma ve Pazar önermişti gün aşırıbakalım bu ay nasıl önerecek.
Naturallen canım benim yediğim ama içerikler aynıİyi hadi bakalımclife mı?
Canım bu ay yumurtlama olmamış sanırım8,85 çıkmış sonuç , 22.gunumde verdim
Ne ola ki
Kız ağlama bu ay baksana herkes böyleAğlıcamm
üzüldümhemde çok,bu ay kafadan elendim mi ben şimdi boşuna umutla beklemeyeyim batı
Canım üzülme valla sen de Mart kampanyasına katılüzüldümhemde çok,bu ay kafadan elendim mi ben şimdi boşuna umutla beklemeyeyim batı
Aaa Duygunun arada gittiği her şeye kızan bir doktor vardı şimdi hatırladımKızlar iki doktoruma da yazdim ,her ikisi de yumurtlama olmuş dedi
Ümitler tekrar yeşerdi
Aaaa süper kızKızlar iki doktoruma da yazdim ,her ikisi de yumurtlama olmuş dedi
Ümitler tekrar yeşerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?