Ayy cnm kesinlikle zarar vermez.. yumurta dediğin fallop tüplerinden rahme geliyor regl de rahimde eriyor, ve reglken atılıyor... gebelik ise Yumurta sperm fallop tüplerinde biraraya gelerek embriyoyu oluşturuyor ve embriyo rahme tutunuyor... spermler vajinaya girdikten yaklaşık 1 saat sonra tüplerde oluyor. kontrolde ne sperm ne de yumurta vajina içinde olmuyor.Cani ben şunu cok merak ediyorum mesela yumurtlama oldu iliskilerde tamam biz o hafta muayeneye gidersek muayene olmak spermlere ve yumurtaya zarar verir mi sence ?mevcut spermi oldurur mu ?Kizlar fikri olan var mi ? minseo
aynen öyle...Yok kız bir şey olmaz ne olcakama bence ne olup bittiği mikroskobik olduğu için göremez ki ya belki tam yumurtladığın günden sonra sıvısını falan görür çatladığınu başka da bir şey göremez bence
İyi canım benimde iyi gidiyor şükür ,ıyıyz cnm sen nasılsınn nasıl gıdıyorr
Her sbah buraya giriyorum valla direkZaten şu liste biraz daha kabarsın topiğin adını Anneler ve Anne olmak isteyenler diye değiştircem
Hahaha ben de öyleydim üste yuvarlamaya başladım karantina sağolsunMaşallah bi ikizler burcu için büyük başarı ben bi diyeti en fazla 1 ay yapabiliyorum
Rakamı yuvarlamak istiyorum 53 sayısı hiç hoşuma gitmiyo
Ben aslında sağlığımı düşündüğümden değil sevmediğimden yemiyorumanca üstüne tereyağ bal sürcem ya da zeytinyağına bancam çıtır ekmeği kahvaltıda öyle seviyorum
Selam canımmm çok sevindim. İnşallah küçülür hiç merak etme ben çikolata kisti gibi bişi olduğunu düşünüyorum benim de böyleydi işte hatta çok yüksekti değerim 110. Belki gittiğinde testi de tekrarlarsın yine düşer. Bizi de bilgilendir çok güzel haberler duyacaksın inşallahSelam kızlar U Uzaygemisi35fiona13 ipek_annesi @spooke @GeminiWoman şimdi troid için geldim aylık kontrolümden burda da 3.17 çıktı cumartesi 2.17 idi doktor demekki dalgalanma oluyor dedi eutrox 75 içiyordum 100 lük yaptı sonra ca lı testler için ben arayacakkken onlar aradılar iki testimin gayet normal olduğunu 37.7 çıkan ise üst sınırı 35 miş benimkisi çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde kistim küçüldüyse sorun yaratacak bir durum değilmiş küçülmediyse eğer ultrason çekebilirlermiş takip edilmesi gerekiyormuş çok şükür ya umarım küçülür kistim dualarınıza ihtiyacım var hatunlar inşallah birgün hepimiz ANA oluruz
Ay canım asıl sende ne var ne yok her şey yolunda mı gebelik nasıl gidiyorNapiyosunuz kızlar nasılsınız ben hala buralardayim
Ayyy inşallah yaa hepsi olsun aminZaten şu liste biraz daha kabarsın topiğin adını Anneler ve Anne olmak isteyenler diye değiştircem
Tamam sustumCanım yukarda duyguya da yazdım böyle şeyler konuşmasak mı tereyağ bal falann
Gönüller bir olsun yeter, kategorize etmeyi sevmemAyyy inşallah yaa hepsi olsun aminne kadar kapsayıcı bir topik başkanımız var gel ne olursan ol gel diyor
Süper canım, inşallah güzel haberler alırızKızlar progesteron testim 32.5 çıktı. İnternetten tabi ki de bakmıştım doktoru aramadan önce10 15 üstü yumurtlama olduğunu gösterir diyordu.
Doktoru aradım az önce. Çok iyi çıkmış dedi, yani ne demek dedim15 üstü gebelik bekliyoruz dedi. Dikkat et hamilesin demiyorum bak ama gebelik potansiyeli yüksek durumdasın şu an baya gibi bir şey dedi. Bekleyeceğiz dedi.
Gelelim diğer sorulara kızlaripek_annesi Mordus başka merak eden var mıydı hatırlamıyorum :)
Peki dedim iğneden sonra şu kadar gün sonra adet olunur gibi bir şey var mı dedim. 12 13 gün sonra falan dedi. Peki gebelik testi ne zaman yapayım dedim. Adetini bekle olmazsa gebelik bakarız dedi. Muhtemelen böyle dediği için o aralıkta anca kanda çıkar herhalde diye düşündüm kan tahlili gibi konuştuğunu düşündüm
Baya heyecanlandım doktor öyle konuşunca, hakkımızda hayırlısı olsun, heveslenmeye korkuyorum
Canım benimTamam sustum
Gönüller bir olsun yeter, kategorize etmeyi sevmem
Süper canım, inşallah güzel haberler alırız
Üzüldüm canım tamam haber verirsinCanlar merhaba. Benim iğne olduğum günü de sayarsak bugün 16. Gün. Dün test yaptım kaset test negatifti. Bugün de az önce kahve lekeler gelmiş ağrılarım vardı dün geceden beri. Adete dönerse ben elendim bu ay. Tam kırmızıları görünce sana yeni bat söylerimminseo cim
Ahh inşallah ben de inanıyorumCanlar merhaba. Benim iğne olduğum günü de sayarsak bugün 16. Gün. Dün test yaptım kaset test negatifti. Bugün de az önce kahve lekeler gelmiş ağrılarım vardı dün geceden beri. Adete dönerse ben elendim bu ay. Tam kırmızıları görünce sana yeni bat söylerimminseo cim
Nedense bu ay o kadar garibim ki olmazsa kendime söz vermiştim uzulmeyecegim diye ki cidden çok üzülmedim. Bugün sökülürsem cuma yine bana doktor yollarıÜzüldüm canım tamam haber verirsin
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel ilerlerNedense bu ay o kadar garibim ki olmazsa kendime söz vermiştim uzulmeyecegim diye ki cidden çok üzülmedim. Bugün sökülürsem cuma yine bana doktor yollarızaten doktorum da demişti yolumuz uzun hemen bir sonuç bekleme diye bakalım bu ay sanırım klomen femara gibi birtakım maceralara başlayacağım
inşallah canımKızlar progesteron testim 32.5 çıktı. İnternetten tabi ki de bakmıştım doktoru aramadan önce10 15 üstü yumurtlama olduğunu gösterir diyordu.
Doktoru aradım az önce. Çok iyi çıkmış dedi, yani ne demek dedim15 üstü gebelik bekliyoruz dedi. Dikkat et hamilesin demiyorum bak ama gebelik potansiyeli yüksek durumdasın şu an baya gibi bir şey dedi. Bekleyeceğiz dedi.
Gelelim diğer sorulara kızlaripek_annesi Mordus başka merak eden var mıydı hatırlamıyorum :)
Peki dedim iğneden sonra şu kadar gün sonra adet olunur gibi bir şey var mı dedim. 12 13 gün sonra falan dedi. Peki gebelik testi ne zaman yapayım dedim. Adetini bekle olmazsa gebelik bakarız dedi. Muhtemelen böyle dediği için o aralıkta anca kanda çıkar herhalde diye düşündüm kan tahlili gibi konuştuğunu düşündüm
Baya heyecanlandım doktor öyle konuşunca, hakkımızda hayırlısı olsun, heveslenmeye korkuyorum
Gıcık doktorlarinşallah canımbenim 32 çıktığı ay da doktor bana öyle demişti ben de çok heyecanlandıydım falan ama olmadı inşallah sendn güzel haber bekliyoruzz
Güzel kuzum iyi gidiyor heralde daha ikinci kontrole gitmedimHahaha ben de öyleydim üste yuvarlamaya başladım karantina sağolsun
Canım yukarda duyguya da yazdım böyle şeyler konuşmasak mı tereyağ bal falann
Selam canımmm çok sevindim. İnşallah küçülür hiç merak etme ben çikolata kisti gibi bişi olduğunu düşünüyorum benim de böyleydi işte hatta çok yüksekti değerim 110. Belki gittiğinde testi de tekrarlarsın yine düşer. Bizi de bilgilendir çok güzel haberler duyacaksın inşallahbak kötü haberlerle korkarak geldin ama bence sürecin gayet iyi ilerleyecek bir şeye başlamış oldunuz
Ay canım asıl sende ne var ne yok her şey yolunda mı gebelik nasıl gidiyor
Ayyy inşallah yaa hepsi olsun aminne kadar kapsayıcı bir topik başkanımız var gel ne olursan ol gel diyor
Eeee test yapsana canım çıkmaz mıKızlar progesteron testim 32.5 çıktı. İnternetten tabi ki de bakmıştım doktoru aramadan önce10 15 üstü yumurtlama olduğunu gösterir diyordu.
aynen tatlım ben 26. gün kanda hcg baktırdım bozcaadaya tatile gidicektim ekimde şaraba düşerim hem diye :) negatifi görünce heralfe bi iki şişe içmiştim oturuşta :)Gıcık doktorlarolumsuz konuşunca da gıcık oluyoruz gerçi çok umutlu konuşunca da kızıyorum ben sonra üzülürüm diye
İkisinde de vurguladı umutlu konuşuyoruz ama olmayabilir, olasılık artıyor falan gibi vurguladı yine de sağolsun
Ben de heyecanlandım ama dediğin gibi üzülüyor insan sonra. O nedenle yaklaşık 45 dk falan sürdü bu durum bendehayırlısı neyse o olsun inşallah canım, hepimiz için
Kanaman ağrın sızın yoksa her şey yolundadır canım Allah'ın izniyleGüzel kuzum iyi gidiyor heralde daha ikinci kontrole gitmedim
Eeee test yapsana canım çıkmaz mı
Kanama vs yok canım bugün biraz belim agrıyor okadarKanaman ağrın sızın yoksa her şey yolundadır canım Allah'ın izniylene zaman bir daha kontrol? Keseyi görmüş müydü senin?
Yok kız daha çıkmaz daha iğnenin etkisi bile devam ediyordurkendim 7 aylık doğmuşum sabırsızım ama bu konuda sabredeceğim adete kadar
Hahaha ben de valla öyle bir durum olursa yaparım önden belkiaynen tatlım ben 26. gün kanda hcg baktırdım bozcaadaya tatile gidicektim ekimde şaraba düşerim hem diye :) negatifi görünce heralfe bi iki şişe içmiştim oturuşta :)
Harika canım en heyecanlısı kalp atışı benceKanama vs yok canım bugün biraz belim agrıyor okadarŞubatın 10 unda keseyi gördüm haftaya bugün bebış ve kalp için gideceğim 7+2 falan olacak ozamana heralde Ay hadı ınss ekıme yetışirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?