- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
ohh maşallahhBen 2sene önce 4ayda 30kg verdim. Karantinada 13ünü geri aldım kızçeler bende başlıycam tekrar U Uzaygemisi35Jane Jetgil
off bende bendee. şekerpare yapmstım ıkı tane yedım gecen bugun rejıme gırdım dahada yıyemem şansıma D:AA o zaman sen niye vercem diyorsun üç kiloyağ da önemli canım ya. Bence de yürüyüş yap sağlıklı beslen yeter sana zayıf olanlara hamilelikte çok kilo serbest
AA aman diyim o zaman canım aynen dikkat et ona
Ben de ekmek çok aramıyorum ama diyetisyenler kilo verirken bile ekmek öneriyor. Beyaz ekmek değil tabi. Ben baya bi ekmek yemedim ama tek başına etki etmedi bana
Aynen canım alışık olmayan bünyeyi zorlarsan tansiyon şeker düşer valla aman diyimben de çok seviyorum yemek yemeyi ve yapmayı özellikle tatlı kısmına bayılıyorum
Oo maşallah canım ne güzel vermişsin. Bir kere yaptın yine yaparsın. Birbirimizi destekleyelimBen 2sene önce 4ayda 30kg verdim. Karantinada 13ünü geri aldım kızçeler bende başlıycam tekrar U Uzaygemisi35Jane Jetgil
Hahahah. Lütfen böyle şeyler konuşmayalım daha fazlaoff bende bendee. şekerpare yapmstım ıkı tane yedım gecen bugun rejıme gırdım dahada yıyemem şansıma D:nese akşam elma ustune tarçın döküp yerım
Hahahah. Lütfen böyle şeyler konuşmayalım daha fazlabayram sabahları annemin yaptığı bir tepsi tatlıyı tek başjma bitirmiş insanım ben
Maşallah bi ikizler burcu için büyük başarı ben bi diyeti en fazla 1 ay yapabiliyorumBen 2sene önce 4ayda 30kg verdim. Karantinada 13ünü geri aldım kızçeler bende başlıycam tekrar U Uzaygemisi35Jane Jetgil
Rakamı yuvarlamak istiyorum 53 sayısı hiç hoşuma gitmiyoAA o zaman sen niye vercem diyorsun üç kiloyağ da önemli canım ya. Bence de yürüyüş yap sağlıklı beslen yeter sana zayıf olanlara hamilelikte çok kilo serbest
Ben aslında sağlığımı düşündüğümden değil sevmediğimden yemiyorumBen de ekmek çok aramıyorum ama diyetisyenler kilo verirken bile ekmek öneriyor. Beyaz ekmek değil tabi. Ben baya bi ekmek yemedim ama tek başına etki etmedi bana
Yeter yeter kuzu alışınca o bile fazla gelirrrohh maşallahhbaşla başla kendımı cok kasmadan az az yıyerek yapıcam bu işi. bi kalıba gore yapınca uyamıyorum zoraki gelıyor. ama boyle daha ozgur gelıyo bı corba bı yogurt yetıyo .
Aynennn tekrar yapıcam inşallah kuzuOo maşallah canım ne güzel vermişsin. Bir kere yaptın yine yaparsın. Birbirimizi destekleyelimkarantina evden çalışma süreci beni de mahvetti
Bende bu olay karşısında burcu bırak yükseleni bile ikizler olarak şaşkınımMaşallah bi ikizler burcu için büyük başarı ben bi diyeti en fazla 1 ay yapabiliyorum
Rakamı yuvarlamak istiyorum 53 sayısı hiç hoşuma gitmiyo
Ben aslında sağlığımı düşündüğümden değil sevmediğimden yemiyorumanca üstüne tereyağ bal sürcem ya da zeytinyağına bancam çıtır ekmeği kahvaltıda öyle seviyorum
ıyıyz cnm sen nasılsınn nasıl gıdıyorrNapiyosunuz kızlar nasılsınız ben hala buralardayim
İnşallah kontrolünde küçülmüş olacak kuzuşumSelam kızlar U Uzaygemisi35fiona13 ipek_annesi S spooke GeminiWoman şimdi troid için geldim aylık kontrolümden burda da 3.17 çıktı cumartesi 2.17 idi doktor demekki dalgalanma oluyor dedi eutrox 75 içiyordum 100 lük yaptı sonra ca lı testler için ben arayacakkken onlar aradılar iki testimin gayet normal olduğunu 37.7 çıkan ise üst sınırı 35 miş benimkisi çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde kistim küçüldüyse sorun yaratacak bir durum değilmiş küçülmediyse eğer ultrason çekebilirlermiş takip edilmesi gerekiyormuş çok şükür ya umarım küçülür kistim dualarınıza ihtiyacım var hatunlar inşallah birgün hepimiz ANA oluruz
Cansın çok teşekkürler kuzum Allah razı olsun inşallah herşeyim normalde döner de şu beklediğimiz minnak ayaklı patatesler gelir artık hayatımızaİnşallah kontrolünde küçülmüş olacak kuzuşumTroid içinde ilacını kullan aksatma kontrol altında olunca hiçbir sorun olmuyor. En kısa zamanda en güzel haberleri alalım inşallah hepimiz bebişim
canım küçülür o sen merak etme hiç :) hadi bakalım güzell haberlerleSelam kızlar U Uzaygemisi35fiona13 ipek_annesi S spooke GeminiWoman şimdi troid için geldim aylık kontrolümden burda da 3.17 çıktı cumartesi 2.17 idi doktor demekki dalgalanma oluyor dedi eutrox 75 içiyordum 100 lük yaptı sonra ca lı testler için ben arayacakkken onlar aradılar iki testimin gayet normal olduğunu 37.7 çıkan ise üst sınırı 35 miş benimkisi çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde kistim küçüldüyse sorun yaratacak bir durum değilmiş küçülmediyse eğer ultrason çekebilirlermiş takip edilmesi gerekiyormuş çok şükür ya umarım küçülür kistim dualarınıza ihtiyacım var hatunlar inşallah birgün hepimiz ANA oluruz
Zaten şu liste biraz daha kabarsın topiğin adını Anneler ve Anne olmak isteyenler diye değiştircemNapiyosunuz kızlar nasılsınız ben hala buralardayim
Amin canım inşallah. Dualarımız seninleSelam kızlar U Uzaygemisi35fiona13 ipek_annesi S spooke GeminiWoman şimdi troid için geldim aylık kontrolümden burda da 3.17 çıktı cumartesi 2.17 idi doktor demekki dalgalanma oluyor dedi eutrox 75 içiyordum 100 lük yaptı sonra ca lı testler için ben arayacakkken onlar aradılar iki testimin gayet normal olduğunu 37.7 çıkan ise üst sınırı 35 miş benimkisi çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde kistim küçüldüyse sorun yaratacak bir durum değilmiş küçülmediyse eğer ultrason çekebilirlermiş takip edilmesi gerekiyormuş çok şükür ya umarım küçülür kistim dualarınıza ihtiyacım var hatunlar inşallah birgün hepimiz ANA oluruz
Cnm, benim amh 0,67 FSH 11 hiç sorun yok dedi... sadece yumurtaların biraz tembel klomenle güçlendirelim dedi..Benim 0,8 çıktı doktor çok zor dedi....((
seninki kaç canım?Benimki sendende az canim, tup bebekmi dedi doktorun
Merhaba hanımlar
Yumurta kontrolüm oldu. Maşallah çok güzel ilerliyoruz
Cuma günü çatlatma iğnesi verdi. 36 saat demedi birer gün arayla haftaya kadar devam edin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?